draedan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 1 kac hafta once gametrailers.com da seyrettim konu ile ilgili oyunu, iste ticaret olacak, 4 millet olacak ve hatirladigim 25 haziran da cikacakti, ama ismini unuttum :D var mi bilen? pirates of the burning sea nin single versiyonu olacakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Pirate of the Burning Sea ehehheheheheeeehhehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 vah vah iyilesmen icin uzun sure var onunde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 anam noluyo burda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 obaa O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 AHAHAHAHAHHHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned http://www.gamespot.com/pc/rpg/piratesofthecaribbeanarmadaofthedamned/video/6265583/pirates-of-the-caribbean-armada-of-the-damned-official-trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ee 28 haziiran olmuş çıkmış mı? gameplay video ya rastlayamadım http://www.youtube.com/watch?v=79MgXizjlII port royale, sid meier's pirates gibi bir oyun bekledim yanılmışım tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Spidee said: Pirate of the Burning Sea ehehheheheheeeehhehe. HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 2011 de çıkacak oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar