Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 naaşını dondurdu diye okudum ulan diyorum nasıl haberim olmaz kraliçenin ölümünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 lol harbi komiksiniz. kral halk icin calisiyor filan, hicbirinizin ingilterede yasamadigi ne kadar belli oluyor. 2. dunya savasi sirasinda kiraathanede ben alamanciyim ben amerikanci diyen issiz koylulerden hic bir farkiniz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 fede said: ingilterede kral halk için çalışyor, halk kral için değil. ingilterenin yükselme devrinde krallar savaşlara önde giderdi. ayrıca ingiliz prensleri kral olacak kardeşleri tarafından öldürülmez, torpak verilerek dük filan yapılırdı ahahha ingiltere'nin yükselme devri ne ya çok osmanlı tarihi okuyorsun adknfdksşpgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 ccc ekber erşed ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 İsveç. Ama o dediğin kadar, Monarşiyi destekleyen halkta var, İngilterede %75, İsveçte ise %50den fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 MasterHapLo said: isvec ya da norvec hangisiydi hatirlamiyorum. prenses dugun yapacak. dusun masraflari milyon dolari buluyor. baya bi isyan cikmis ulkede bizim vergilerle adamlar saltanat suruyor diye. ingiltere de her ne kadar gelismis demokrasi olsa bile kraliyet sisteminin devam etmesi bir o kadar sacma. Neden belli bir ailenin mali oluyor ulke. Ustune bi de ulke hicbirsey yapmadigi halde maas veriyor. abi bizim vekillerde hicbirsey yapmadan maas aliyor, np orasi eheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bence maasi yerine kralicenin kendisini dondursa ileriye donuk bir yatirim da yapmis olurlar hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 adamlar ülkeyi kurmuş bugünlere getirmiş üç beş çabulcuya mı bırakacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Ne? Teğet dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 naaşını dondurmaları haber sayılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar