Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DHL Express (vay canına)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk defa DHL express ile internetten birşey sipariş ediyorum,süper birşeymiş bu ya 3 günde kanada'dan buraya geldiği gibi birde dakikası dakikasına siparişiniz ne durumda izleyebiliyorsunuz. AHa:

Agustos 09, 2004 17:04
- Gonderi, DHL tarafindan teslim alindi
Agustos 09, 2004 22:55
Toronto - Canada Toronto - Canada'daki DHL merkezinden ayrildi
Agustos 10, 2004 01:41
Cincinnati, OH - USA Cincinnati, OH - USA'daki gumruk cekim islemleri tamamlandi
Agustos 10, 2004 01:44
Cincinnati, OH - USA Cincinnati, OH - USA'dan aktarma yapildi
Agustos 10, 2004 04:45
Cincinnati, OH - USA Cincinnati, OH - USA'dan aktarma yapildi
Agustos 10, 2004 05:01
Cincinnati, OH - USA Cincinnati, OH - USA'daki DHL merkezinden ayrildi
Agustos 10, 2004 06:27
New York City-Gateway, NY - USA Gonderi, New York City-Gateway, NY - USA'daki DHL merkezine ulasti
Agustos 10, 2004 09:40
New York City-Gateway, NY - USA New York City-Gateway, NY - USA'dan aktarma yapildi
Agustos 10, 2004 10:30
New York City-Gateway, NY - USA New York City-Gateway, NY - USA'daki DHL merkezinden ayrildi
Agustos 11, 2004 00:44
Brussels - Belgium Gonderi, Brussels - Belgium'daki DHL merkezine ulasti
Agustos 11, 2004 03:27
Brussels - Belgium Brussels - Belgium'daki DHL merkezinden ayrildi
Agustos 11, 2004 09:22
Istanbul - Turkey Gonderi, Istanbul - Turkey'daki DHL merkezine ulasti
Agustos 11, 2004 09:54
Istanbul - Turkey Istanbul - Turkey'daki gumruk cekim islemleri tamamlandi
Agustos 11, 2004 09:54
Istanbul - Turkey Gumruk kontrolunde
Agustos 11, 2004 09:58
Agustos 11, 2004 11:02
Istanbul - Turkey Istanbul - Turkey'daki DHL merkezinden ayrildi
Agustos 11, 2004 12:01
Agustos 11, 2004 12:09
Istanbul - Turkey DHL merkezine ulasti, dagitim bilgisi bekleniyor
Agustos 11, 2004 12:50
Istanbul - Turkey Gonderi, dagitici kuryede[signature][hline]Jevor/Hibernia - KayCrosby,Stills,Nash & Young
Mesaj tarihi:
Güzel. Ne sipariş ettin ? Fiyatı ne civardaydı ve gümrük ödedin mi hiç ? Sanırım direk kapına teslim edildi ?[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur :)
Mesaj tarihi:
yanlız kanada, abd ve belçikadan hızlı şekilde geçen posta istanbul'da bayağı bi oyalanmış gözüküyor listede ;) merkezden ayrılıp tekrar merkeze gelmeler fln..ben mi yanlış anlıyorum??[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're
thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
sitesinden yazıyordu o çünkü kargo masrafı istediğin şekilde değişiyor lüks kargo var standart var hatırlamıyorum aldığımız kitap 100 dolar olunca yemedi lüks kargo istedik[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
said:
lancelotdulac, 11 Ağustos 2004 13:23 tarihinde demiş ki:
Peki masraf olarak ne kadar ödediniz?Kargo masrafı olarak yani.
[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
valla asla guvenemedıım bı şi bi giderse şifreler fln öperler alnından[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
e sen de ona göre güvenilir siteden alışveriş yapacaksın..amazon'un güvenilirliğini sorgulayamazson di mi?? ben türkiyede de bascuda ve hepsiburda'dan çok alışveriş yaptım..artık güvenirim yani..

bi de bi not ekleyeyim..kanada'dan türkiye'ye 3 günde gelmiş..ben geçen sene bascuda.com'dan mp3player sipariş etmiştim..tam 8 günde geldi kemer'e ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're
thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
Cdromshop.com'dan DAOC Platinium Edition sipariş ettim dhl express parası 30$ falan tuttu ama buna değer bence :) Sert bi kutu içinde hava yastıklarıyla filan geldi eve teslim ettiler. Orda en son 12:50 yola çıktı yazıyo ya,ondan 45dak sonra falan geldi oyunum :)[signature][hline]Jevor/Hibernia - KayCrosby,Stills,Nash & Young
Mesaj tarihi:
adamlar dili bu şekilde mi kullanıyo, turkey'e ulaştı, kuryeye ver,ildi..
isimler english, explanation türkçe..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın!
Mesaj tarihi:
amazon eğer asıl paketiniz elinize ulaşmamış ise tekrar yolluyor bu sefer dhl ile, 3-4 günde geliyor.
benim bi siparişim öyle gelmişti yani.

bide 100 tane kitap denmiş, belli bir sayının üstünde falan alınca bizim gümrüğe takılmıyor mu? ben tek seferde 10-15 tane falan alıyorum kitapları netekim. gümrükte sorun çıkmıyorsa sayıyı yükselteyim. bu aralar gene gelicek hatta bi 11 tane kitap daha umarım.

bide o hava yastık şeyleri çok güzel bi olay :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair

[Bu mesaj Norak tarafından 11 Ağustos 2004 19:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bildiğim kadarıyla 100$ üzeri takılması lazım ama ? 300$da olabilir bu limit. Ticari kaygı taşımadığına karar verip vermemeleriyle alakalı sanırım.

Güvenilirlikte sorun yok bencede. Eğer alışveriş ettiğiniz sitede kredi kartı numaranızı vb girdiğiniz ekranda http , https oluyorsa hiç bi sorun olmaz. Girdiğiniz numara direk şifrelenip ilgili bankaya gönderilir orda açılır. Ne amazon yetkilileri ne şu bu görür yani[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
Mesaj tarihi:
guzel tahmini bir senedir isim dolasiyla her ay paket aliyorum dhl abinizden

genelde 500$ uzerinde cek getiriyor saolsunlar cok iiler

ama paranin 5 te birini bir mektuba vermek koyuyor beyler

100$ aliyorlar nerdeyse b.ktan bir mektup icin
  • Yeni Oluştur...