yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 girdim loncaya farklı şehirde olunca giriliyor mu? yoksa bursa'da mı lonca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 delirecem ya, gene aynı kaltak kazandı secimi. fedeyle beraber girmiştik, okadar bagıs falan da yaptım, gene desteklediler karıyı hayret bişey guildi de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 beyler ben hırsızlıkta 20 oldum ama kademe 2 ye geçemedim bir türlü nereden nasıl geçicez :S bulamadum bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ticaret ogren den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 :) eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ya yetenek geliştircem diye cehaletimden mücevher harcadım :( almak çok mu zor bu mücevherleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 tüm lonca aynı şehirde seçimlere fln girsek, tüm yönetimi alsak oluyor mu bişiler :) ne biliyim fantezi biraz tabi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 mücevher sadece cooldownları yok sayma işine yarıyor. eğitime harcadıysan iyi yapmışsın yani, üzülme. 12 saatte 1 tane geliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ben ötükendeyim, loncayı da ben kurdum da loncaya heryerden giriliyo. aynı şehir olmayınca arkadaş eklenmiyo galiba. bi de eng serverında çok dandik başlamışım ben onu farkettim. tr de achivment kasarak 5 dakkada 50k para yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Dulkadırogulları Niksardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 guild adı : paticik gelin abi çekinmeyin guild puanı artsın achivment yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 achievement lara bakarken el arabası achivement ı cok kolay geldi yaptım başka ne yapmak lzm kolay olan ne war bir de 4 adam çalışıyor benim atölye de daha çok adam almak için atölye yi mi geliştiriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 atölyede geliştirmeler kısmında istihdamı arttır var ordan arttırıyosun işçi sayısını bi de yapabiliyosanız bütün parayı carta yatırmak iyi. 2. cart achivmentı da iyi para veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bir yerde takıldım şimdi. bana hırsızlık vermişti meslek şuan'da 2. kademeye geçiyor adam 2. kademe olduktan sonramı diğer ürünleri üretebileceğim aynı meslek altında ? yoksa başka bir işlem mi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 hırsız vermişti derken? siz seçmio musunuz yauww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 kayıt olurken seçebiliyorsun, seçmezsen otomatik veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 2. kademeden sonra atöyleyi geliştiriyosun ondan sonra üretiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Uploaded with ImageShack.us bu kısım doğrumudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 seçime katıldım bi adam daha aday, bunu geçmek için bağış mı yapmam lazım ne lazım? %50 ikimizin de oy durumu şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 UK de mi oynuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 birilerinin sana oy vermesi gerekiyor :) oyun içinde ekle beni pm atıyorum 1 oy vereyim sana, yarın senden de oy isterim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 garantilemiyo o yuzdeler. üstteki insanlar oy kullanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 abi ekleyemiyorum başka ülkede olduğundan :( pfff bu arada adım valygar braveheart olmuş o ne abi 2 tane nick yazdım ad soyad olmuş çok çirkin olmuş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar