fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ayetullah fede adım St Ivesteyim. dımdızlağım. msj geldi citizen oldum. bi de kilit yaptım o kadar. nabıcaz nası yapıcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 aynı eyalettekiler mi guild kurabiliyor yoksa tek bir guildde toplanabiliyor muyuz farklı eyaletlerden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 toplanılıyo heryerden galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 toplanalım o zaman =) achivement gelsin Bu arada 10 k + puanı olan bir guilde girin hemen 2 achivement alın mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 paticik guildine girdim de farklı şehirlerde olmanın bi dezavantajı var mı. bi de taşınmak gerekse foundryimi nası taşıcam bana ek maliyeti ne olacak yani taşınma işinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 nerde toplanıyoz? jason mardox invite pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 downspatrickte pati guildi ama green rose guildi yardırmış orda. bütün mevkilerde adamları var. darbe yapalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bu arada ben türkçe versiyonuna da başladım. Alehandro Fede - Ötüken bi de guild kurdum Paticik diye. kısa adı PATİ, diğerindeki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 geldim bende paticik guildine ama hemen ulster e geçemicem birazcık daha edinburg da takılıp öle gelcem ulster e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 fede said: downspatrickte pati guildi ama green rose guildi yardırmış orda. bütün mevkilerde adamları var. darbe yapalım bence ergenokandan tutuklanmayalım sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 tr vers'in adı ne? evet başına tr geliomuş sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 abi evet su green rose fena, çok fena hem de. adamlar cidden yönetmişler yani. uk yi bırakıp trye mi gecsek cok gec olmadan? orda heryer bos, bi AK bide TBMM diye iki guild gordum. bos bi sehire girip hemen 1 numara olabiliyosunuz para falan akıyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 aynı oyunun ilk sayfasından Türkçeyi seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 tr de başladım hasan keyf deyim. karakter adı dunno hanedan adı balonlupati öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 boş şehiri görebiliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Dulkadiroğullar na düşen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 tamam ben de tr ye gecicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 dulkadirogulları ankaradayım :) dedekorkut behlil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ne zaman açıldı tr server, bursa'da 1-2 boş makam kalmış ona da ben gidene kadar dolar kesin :s Beyşehir bölgesindeki Kapo makamı için tek aday olduğunuzdan seçimi tartışmasız siz kazandınız. böyle bişi oldum ben :D nerden bakıyorum aday olamazsın gibi bişi demişti sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 arada öle sacma mesajlar geliyo, basvurmadigin makamlara olmadigin sehirlerde kabul edildigine dair, sonra yokoluyolar :D dulkadirogulları ankarada baya boş mekan. direk din işlerine girdim, hatta 10dkla kacirmadam 2. seviyeye yukselicektim benden baska 2 kişi var uyelikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 boş mekan patlamasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 o mesajlar sanırım lonca üyesi kazanınca geliyor nick ne bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 başka şehirden dolayı arkadaş ekliyemiyorum ama oy verebiliyorsun seçimlerde. tamamdır :) loncayı kurmuşsunuz hemen bugün mevcut lonca dan bir başarı belgesi gelirse çıkıp geliyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 patinin lonca nerde? nasıl seyahat ediyoruz, orda makam bulabiliry miyiz? Ne kadar noob um ? birde seyahat edersem bizim fakirhaneye, dökümhaneye fln noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Seyahat ederseniz yalnızca office ve varsa adaylık gidiyor, workshop zart zurt hep beraber taşınıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar