sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Günün Sorusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Allah korusundan başka bişi diyemem yani adama saldırayım desem vede hanım çocuklar var bi yenemezsem adamı sonucu katliam olabilir. Öbür yandan evinde adamın teki dolaşıyor o daha da kötü. Cidden allah korusun. Yatak odası dısında öldürdünmü veya saldırdınnmı yanılmıyorsam nefsi mudafayada girmiyor suçlanabiliyorsun gibi bişiler vardı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 polisi ararım. polis de 9 saatte geleceği için muhtemelen vurur beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 uyanamam ki ben uyurum.. hoş hırsız eve girse neyi götürecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Bu tip durumlar icin el altinda ve ozellikle cocuklarin erisemeyecegi yerlerde sok silahi tarzi seyler bulundurmak lazim bence. Bir de su alarm sistemleri zorunlu hale gelsin, devasa paralar alinmasin, polis merkezlerine baglansin, vatandas rahat etsin diyebiliyorum ama hayal tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Girdi 2 kişi 3 sene önce, girmesiyle yere inmesi bi oldu. Tepsi tencere fırlatan ev ekibini de ihmal etmemem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 tekme tokat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 yiyecek bir şeyler ikram ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 odam disinde nereden ne istiyorsa alsin ciksin, odama girerde yeni yaptigim pcye goz dikerse yatagin altindaki tahta katanayi kafasina kafasina patlatirim, acimam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bide kitaplarima ellesmesin, gerci kitap calan hirsiz varmidir sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 hırsız dediğin gece giriyorsa ziynet eşyası ve parar arar.. gece girip de tv laptop götüren pek olmuyor.. ha laptop götürebilir tabii mantıklı esas eşya yüklenecek olanlar gündüzleri işlerini hallediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Habersiz girmesi mümkün değil zaten köpekler ve alarm varken. Çok zorlarsa da yer taser ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 direnmek nedir ya? profesyonel hırsızsa zaten anlamazsın geldiğini, değilse de kalkıp vururum beklemiyodur zaten noob olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 korkutcak ses çıkartırdım heralde belli olmaz o anki şok durumuna bağlı zaten köpek var ondan korkar ben ses çıkarana kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 girdiği yer ya benim odam olur, ya ev arkadaşının odası olur. benim odam olursa duyarım kesin, çünkü pcyi alabilir bi tek onu da alırsa pcnin sesi kesilir. kalkar döverim. öteki oda olursa duymam, duysam da kalkmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 hemen çorba pilav falan ikram ederim.. ssk'lı mı çalışıyor onu sorarım.. terlediyse sırtına havlu sokarım bi de.. insanlık ölmedi yaw.. ben teröristlere, halkı katleden katillere bile sevgiyle yaklaşan adamım.. hırsızı mı beslemeyeceğim.. hem o adam neler çekmiş, neden hırsız olmuş biliyor musun sen? hepsi senin o berbat kapitalist egon yüzünden yaa yaaa yaaa hırsız açılımı eksik şıklarda bi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Yastığımın altında 357 magnum ile yatıyorum affetmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 valla duruma göre girişebilirim de psikolojiye bağlı o an ama ses çıkarıp kaçırmaya çalışırım adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ahahah merak ettim ne sesi cikarcan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 "hanım tüfeğimi getir!" diye bağırır mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 lord vader nefes alması sesi. ben olsam korkarım o sesten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 o etkili olabilir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 "bırakınız alsınlar, bırakınız götürsünler". gerçi son zamanlarda polisle bile çatışmaya giren hırsız modelleri gördük. yastığın altında bir el bombası bekletmekte fayda var tedbir olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 THIS IS SPARTAAAAA nidasida etkili olabilir hele hirsizi 15. kattan balkondan atarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 içeri giriyorsa you shall not paaaassss diye de bağırabilirsiniz asanız varsa.. ben yine de dialogdan yanayım. bence ona küçük süprizler yapmalıyız, sevindirmeliyiz onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar