Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev Arkadasi

reyou

Öne çıkan mesajlar

ev arkadasi olayi valla tam bi tombala,
canim cicim dediginiz insan bi anda en buyuk kabusunuz olabiliyo :)

var mi sizin boyle deneyimleriniz? kafanizi kirdiginiz ev arkadasiniz fln?

benim su ana kadar sansima hep iyiler denk geldi, severek seviserek ayrildik :P (yok lan sex fln degil ole ii ortam vardi yani)
Sosyal ağlarda paylaş

Oldu, 3 senelik üniversite arkadaşımla çıktık. evde kavga ettik ciddi boyutta fakat ondan ziyade ekonomik sebeplerden ayrıldık. Şu anda görüşmüyoruz çünkü mezuniyetten 2 gün önce kafayı yemiş şekildeki tepkileri üzerine konuşmama kararı almıştım. Hiç bir şıkka girmediği için yazdım

edit: son kavga sebebimizin ev içinde olan bitenlerle hiç bir ilgisi yok, en azından benim açımdan sdf
Sosyal ağlarda paylaş

kavga ederek ayrıldık.wow oynarkene dl yapıyordu çakal ,elimden zor aldılar.internette benim üzerimeydi gittim kapattım g.t gibi bıraktım ortada.sonra internet bağlattı ,bir hafta sonra apartmana beleş wireless kuruldu asdaushda.

öneri:sakın çok uzun zamandır tanıyorum falan diye o adamla aynı evde kalma.imkanın varsa yalnız kal abi.ev arkadaşı işi gerçekten şans.
Sosyal ağlarda paylaş

2 sene 4 kişi kaldık, biriyle son sene kız muhabbeti oldu soğukluk girdi, diğeri de internet faturasını yatırmamış verdiğimiz paraları yemiş, fatura ödenmeyince mahkeme filan, benim üzerime olduğu için 700tl borç ödedim tüm masraflarıyla, dördüncüyle ise sağlam arkadaşız hala, öyle de gider ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...