reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ev arkadasi olayi valla tam bi tombala, canim cicim dediginiz insan bi anda en buyuk kabusunuz olabiliyo :) var mi sizin boyle deneyimleriniz? kafanizi kirdiginiz ev arkadasiniz fln? benim su ana kadar sansima hep iyiler denk geldi, severek seviserek ayrildik :P (yok lan sex fln degil ole ii ortam vardi yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Oldu, 3 senelik üniversite arkadaşımla çıktık. evde kavga ettik ciddi boyutta fakat ondan ziyade ekonomik sebeplerden ayrıldık. Şu anda görüşmüyoruz çünkü mezuniyetten 2 gün önce kafayı yemiş şekildeki tepkileri üzerine konuşmama kararı almıştım. Hiç bir şıkka girmediği için yazdım edit: son kavga sebebimizin ev içinde olan bitenlerle hiç bir ilgisi yok, en azından benim açımdan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 duzenli sex hayatim var ev arkadaslarimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 eski sevgilimin bi ev arkadaşı vardı aman allagım kız sevişmesin ya yeminlen apartmandaki herkez eminim ki duyuyordur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 kavga ederek ayrıldık.wow oynarkene dl yapıyordu çakal ,elimden zor aldılar.internette benim üzerimeydi gittim kapattım g.t gibi bıraktım ortada.sonra internet bağlattı ,bir hafta sonra apartmana beleş wireless kuruldu asdaushda. öneri:sakın çok uzun zamandır tanıyorum falan diye o adamla aynı evde kalma.imkanın varsa yalnız kal abi.ev arkadaşı işi gerçekten şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 koordinatları gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Llama said: eski sevgilimin bi ev arkadaşı vardı aman allagım kız sevişmesin ya yeminlen apartmandaki herkez eminim ki duyuyordur yani 22 yaşına kadar hiç sevişmemiştir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 llama forumda bir sürü koçyiğit koordinatları bekliyor bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 keşke 22 olsa 30 la karı psikologtu bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 BabacumMostors said: llama forumda bir sürü koçyiğit koordinatları bekliyor bak abi valla taşındılar oldukları evden :) en son bornova topçu tugayın oraya gitti diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 topçu tugayı mı?? bi dakka la kadının adı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 artık tugay duyuyordur sesleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bölgede geniş çaplı arama için takım kuruyoruz gençler hadi izmirli patiler gün bugündür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 2 sene 4 kişi kaldık, biriyle son sene kız muhabbeti oldu soğukluk girdi, diğeri de internet faturasını yatırmamış verdiğimiz paraları yemiş, fatura ödenmeyince mahkeme filan, benim üzerime olduğu için 700tl borç ödedim tüm masraflarıyla, dördüncüyle ise sağlam arkadaşız hala, öyle de gider ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 3 kisi kaldim ben 4 sene boyunca birini yurttan taniyodum digeride onun ilk ev arkadasiydi halen de gorusuruz kardesim gibidir ikisi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Üni son senede çıkmıştık eve. Son sene olduğundan kimse takmıyo genelde sorunlara. Rahatça yaşayıp gidiyosun... Ortalama 7-8 kişiydik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 haci sen yurda cikmissin, ev diye yemisler seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 okulun 2. senesi çıktık 3 kişi 2. ay kavga ettik(bulaşık fatura hede hödö) ikisini evden attım ondan sonra sürekli tek takıldım evde.He sorarsanız çok mu temiz düzenli insanım hayır ama başkasınınki batıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ev arkadaşları tarafından evden kovulup eşyalarını topladıktan sonra buzdolabıyla televizyonun kablosunu kesip öyle giden bir insan tanıyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Benzer birşey yaptı bi tanesi 250tl borç takıp gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Zarif said: artık tugay duyuyordur sesleri ahah bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 4 kişi kalıyoruz biz de annem babam bi de köpek var odamdayım hep arada yemek almaya gidiyorum mutfağa bulaşıklarım çamaşırlarım yıkanıyo dağınıklığım göze batmıyo süperim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Hala görüşürüm. Çok severim ev arkadaşımı. Kardeşim gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 aynısı bende de ama köpek yerine kardeş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 gecen ay gelenlerle birlikte 4. kez yeni ev arkadaşlarım oluyor. Toplamda 9-10 farklı kişi ile kaldım.Biri pasaklıydı biri hardcore arabeskci-clubber apaciydi,biri hiçbişeyi sallamazdı,biri fatura paralarını toplayıp karıya giderdi vs. Bakalım sonunculardan umutluyum ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar