Nuzu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Su anda Mimarlik 3. sinif ogrencisiyim ve Mimarlik hakkinda birsey bilmedigimi fark ediyorum(Cok kucuk detaylar haricinde) Nereyse tum derslerimi: yazili olanlari kopya, projeli olanlarida baskalarina yaptirip gecmekteyim. Simdiden dusunmeye basladim ( baya bi gec kalsamda ) ben neler yapiyorum diye. 3. sinif ogrencisi olarak ( Bu sene kalmazsam 4. sinif olucam.) Kendimi zararin neresinden donsem kar diyerek, gelistirmek istiyorum. Patiler ne onerir? Ps: Konu komik gibi gelebilir ama gecekten artik ne yapacagimi sasirdim. Okul git gide sacma bi hal aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 kim biliyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 http://www.ebooks.com/subjects/architecture/ basla 3 seneye number 1 olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 haci yazilim muh okuom bende, c'de hello world disinda yaptigim bisi yok ki ben 4.sinifim su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 boşver biz biliyoz da mı okuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 oha lan 3. sene 4. seneye gelince mi anladiniz? lol gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ulan bende okulumu kendimi begenmiyodum. iyiki siz varsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 fede said: boşver biz biliyoz da mı okuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 hangi okul o? ytü değildir mimarlıktaki arkadaşlarım kafayı yedi orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 hem jüri falan yok mu o zaman ne yapıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 yeditepe yada maltepedir hoş yeditepede içimimarlık var da mimarlık var mı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bu sene kal gelecek sene kendi n yapar gecersin. tabi istediğin mimarlıksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 iş hayatına atılınca faklılaşıyor işler,pek okulla alakasını göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 staja gidene kadar inanmiyordum da ben buna, staja gidince anladim sozun dogrulunu, okulda bisi ogrenmissin ogrenmemissin cok onemli deil o yuzden takmiyorum kafama, calisirken ogreniyorsun hersekilde gerekli seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Hergonan said: oha lan 3. sene 4. seneye gelince mi anladiniz? lol gecmis olsun en azından kafaya dank ediyo, etmeyenler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 abi mimarlık farklı. okul önemli baya, nası önemli değil : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ....... okuyorum bisi bilmiyorum. Normali bu zaten universite egitiminin amaci bisi orenmen degil. Ilerde o bilgi lazim oldugunda hangi kitaba bakicagini bilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ya amk ben o zaman üniversite okumadım lan.. yada ben inek flndım o ndan algılayamadım.. e madem ben inektim endne notlarım kötüydü.. :( zamanda geri gidip lisede fm seçmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bu adamlar koridorları daracık çizip kücük tuvaleti dış kapının arkasına koyuyorlar. bide gereksiz bi 3. oda ciziyorlar ama kücück Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bir de öyle kiriş çiziyorlar ki o kiirişin altı illa duvar olacak.. ben belki duvarı kaldırıp taşıyıcılarla bırakıp odanın şeklini değiştireceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 mimar dedigin kiris kolon cizmez kirissiz kolonsuz bina yapar sonra insaat muhendisi lan bu ne deyip duzeltir uhasuhfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 abi o zaman inşaat mühendisi kullanayan firmalar var, yada projetyi drek inşaat mühendisine çizdiriyorlar onlarda sscb dönemi yapısı çıkarıuyorlar ahaha hani 1 değil 2 değil 4 kere fln karşılaştım aynı sorunla açıkta kalan kirişe de at şeyine kelebek misali bu süslü vitrin tabaklarından bir görsel koyduk.. bir de tuvaletin oturak taşına tak tuk çarpan tuvalet kapıları var.. adam 10 cm sağa yada sola aldırmamış tuvaleti.. sonra "aa bak burada yer açıldı" diyerek gömme dolap sistemi koymuş şimdi bunu inş müh yapmaz herhalde direk mimari hata diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 BabacumMostors said: yeditepe yada maltepedir hoş yeditepede içimimarlık var da mimarlık var mı bilemedim evet çünkü biz buralarda tüm derslerimizi parayla falan geçiyoruz. bilip bilmeden sallamayın gelip okudun sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 BonePART said: mimar dedigin kiris kolon cizmez kirissiz kolonsuz bina yapar sonra insaat muhendisi lan bu ne deyip duzeltir uhasuhfas ahahaha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Nuzu said: Su anda Mimarlik 3. sinif ogrencisiyim ve Mimarlik hakkinda birsey bilmedigimi fark ediyorum(Cok kucuk detaylar haricinde) Nereyse tum derslerimi: yazili olanlari kopya, projeli olanlarida baskalarina yaptirip gecmekteyim. Simdiden dusunmeye basladim ( baya bi gec kalsamda ) ben neler yapiyorum diye. 3. sinif ogrencisi olarak ( Bu sene kalmazsam 4. sinif olucam.) Kendimi zararin neresinden donsem kar diyerek, gelistirmek istiyorum. Patiler ne onerir? Ps: Konu komik gibi gelebilir ama gecekten artik ne yapacagimi sasirdim. Okul git gide sacma bi hal aliyor. made yatarak gectigin dersler oldugunu dusunuyorsun bunlardan ehemmiyetli olan bir kac tanesini git danısmanınla konus tekrar al veya otur gunde 1 saat eski derslere calıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar