Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mimarlik Okuyorum ama Birsey Bilmiyorum.. ? :(

Nuzu

Öne çıkan mesajlar

Su anda Mimarlik 3. sinif ogrencisiyim ve Mimarlik hakkinda birsey bilmedigimi fark ediyorum(Cok kucuk detaylar haricinde)
Nereyse tum derslerimi: yazili olanlari kopya, projeli olanlarida baskalarina yaptirip gecmekteyim. Simdiden dusunmeye basladim ( baya bi gec kalsamda ) ben neler yapiyorum diye. 3. sinif ogrencisi olarak ( Bu sene kalmazsam 4. sinif olucam.) Kendimi zararin neresinden donsem kar diyerek, gelistirmek istiyorum. Patiler ne onerir?

Ps: Konu komik gibi gelebilir ama gecekten artik ne yapacagimi sasirdim. Okul git gide sacma bi hal aliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o zaman inşaat mühendisi kullanayan firmalar var, yada projetyi drek inşaat mühendisine çizdiriyorlar onlarda sscb dönemi yapısı çıkarıuyorlar ahaha

hani 1 değil 2 değil 4 kere fln karşılaştım aynı sorunla

açıkta kalan kirişe de at şeyine kelebek misali bu süslü vitrin tabaklarından bir görsel koyduk..

bir de tuvaletin oturak taşına tak tuk çarpan tuvalet kapıları var.. adam 10 cm sağa yada sola aldırmamış tuvaleti.. sonra "aa bak burada yer açıldı" diyerek gömme dolap sistemi koymuş

şimdi bunu inş müh yapmaz herhalde direk mimari hata diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Nuzu said:

Su anda Mimarlik 3. sinif ogrencisiyim ve Mimarlik hakkinda birsey bilmedigimi fark ediyorum(Cok kucuk detaylar haricinde)
Nereyse tum derslerimi: yazili olanlari kopya, projeli olanlarida baskalarina yaptirip gecmekteyim. Simdiden dusunmeye basladim ( baya bi gec kalsamda ) ben neler yapiyorum diye. 3. sinif ogrencisi olarak ( Bu sene kalmazsam 4. sinif olucam.) Kendimi zararin neresinden donsem kar diyerek, gelistirmek istiyorum. Patiler ne onerir?

Ps: Konu komik gibi gelebilir ama gecekten artik ne yapacagimi sasirdim. Okul git gide sacma bi hal aliyor.

made yatarak gectigin dersler oldugunu dusunuyorsun bunlardan ehemmiyetli olan bir kac tanesini git danısmanınla konus tekrar al veya otur gunde 1 saat eski derslere calıs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...