ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Buddha said: Oha'yı tecavüz edene demek lazım. Hukuki olarak durum nedir bilmiyorum ama bence mağdurun o an çıkarıp kafasına sıkma hakkı bile olmalı. bir ülkede asansörde tecavüz serbest gibi saçma bir şey kalmış aklımda ama skimsonik bir sıkış da olabilir, hatırlamıyorum zira nerde nasıl duyduğumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Gülü seven dikenine katlanır hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bunun içini dışına çıkarıp kullanıcam ben işte o zaman tam tecavüzcü prezarvatifi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Anal_sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 dosta güven düşmana korku veren bir icat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Olivies said: Seele said: ama benimkisi prezervatifsizde isiriyor. Masakari said: şanslıymışsın kimse sana tecavüz edemez o zaman DIKŞ ban seele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 vuvuzela said: dosta güven düşmana korku veren bir icat dusmana neden korku versin kardes biz **kiyomuyuz dusmanlarimizi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar