Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Selamlar elime bu marka bi laptop geçtide.ben laptoptan pek anlamam hangi marka nasıldır.suana kadar dell kullandım vede suan acer kullanıyorum eğer bu laptop aceri tokatlıyorsa acerimi satip bunla devam edicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 elindeki acer'in modelini veya özelliklerini yazmazsan yardımcı olamayız sanırsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 aspire 5230 :) yani samsungun 4gb ram ve 300 gb hdd ile öne geçiyor gibi ama bana saglamlık lzm.2 gün sonra pörtlemesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 benim bildiğim kadarıyla samsung baya iyi bir atılım yaptı. Çok insanda memnun. Bir yerden sonra senin o markaya güveninle ilgili oluyor herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 valla samsungla hiç alakam olmadıgı için sordum acerimin hala garantisi devam ediyor fakat bu samsung garantisiz.hani sorunlu üretimdir bişi cıkar bide masraf cıkmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bende var r522. 6 7 ay falan oldu alalı. daha hiçbi sorun çıkarmadı. şu ana kadarki 3. laptopum en çok memnun kaldığım laptoptur açık ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Bende de r522 var bayağıdır. Çok iyi laptop. Çok sessiz bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar