kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 HEHEEHEHEHHEHEEHEHEH saraykızı ablamızdan yıldız tilbe cover'ı: "Delikanlım" yarıldım ya hahahahah 2:20'de falan deli kopuyor =) http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/33318/saraykizi---delikanlim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 biliyoruz ki biz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Ben ilk defa izledim keşke izlemeseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bu saraykızı gibi tuhaf insanlar nasıl meşhur oluyor onu anlamıyorum. alkışlarla yaşıyorum sitesine neden habire saraykızı videosu koyuyorlar onu hiç anlamıyorum. çok güzel bir video hazırlasak onu koymazlar mesela. ama saraykızına özel bir sempatileri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 said: bu saraykızı gibi tuhaf insanlar nasıl meşhur oluyor onu anlamıyorum. fazla basarisiz olduklari icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bone sen de meşhursun napcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 buyse senin icin lölölö diyolar, seni napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 8-) düşene vurmasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar