Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Bu uygun mu? Daha büyüğüne gerek var mı? Hobi olarak ilgileniyorum ben daha büyüğüne ihtiyacım yok gibi. 10luk daha iyisi var mı? varsa hangisi. http://www.hepsiburada.com/ibanez-ibz-10-g-10-watt-elektro-gitar-amfisi/ProductDetails.aspx?productId=musiczhl429&categoryId=411480#tablnk Saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Soruyu yanlış anlamışım sfs // tam bütçeni yazarsan daha rahat yardımcı olunabilir. Ama herangi bir efekt aletin olmadığını varsayarak roland micro cube önerebilirim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 abi durum şu, ben klasik çalıyorum sıkıldım, elektro aldım arkadasın eskı gitarı bir amfi alıp, öğrenecem Param var o konu sıkıntı değil ama evde çalıp, öğrenecem falan öyle birşey lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bunun civarı bütçen varsa kesinlikle laney vs tarzı ancak daha büyük çanak tercih et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 çanak derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 çanaktan kastım hoparlör çanağı. verdiğin linktekinin 6,5" 8 inchlik bişeyler alırsan daha iyi olur. gerçi şimdi baktım da 8inch o fiyata biraz zor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 yeterde artar bile, bendeki cube15xi daha 2wattin ustunde acmadim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 komsular gelipte kirmaya kalmasina karsin darbelere dayanikli bisi al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 gayet guzel bir ampli distortion u ayni fiyattakilere gore daha iyi clean i icin ayni seyi soyleyemem ama is gorur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 10g dandik, marshall var bunun ayarinda o daha hos. ama bana sorarsan cok ucuza birakmakta oldugum roland micro cube'u al derim :P temiz falan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Amfinin büyük olması dert değil sonuçta tranzistörlü amfilerde sesi kısık da çalabilirsin. Önemli olan üzerindeki efektlerin (drive, reverb etc) kaliteli olması. Boyutuna takılma pek gücünü aşmıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar