ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 evet şirket nasıl kurulur? limited şirket, anonim şirket nedir? ne kadar sermaye gerekir? kaç ortak olmak gerekir? vs. var mı babasının şirketi olan, bu işlerden anlayan? googleladım biraz siteler mi eski yoksa harbiden öyle mi bilmiyorum ama saçma sermaye rakamlarıyla karşılaştım efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 anonim sana gelmez, çok kalabalık o limited 2 kişi minimum, 5000tl de sermaye gostermek lazım. en guzeli odur. acması kolay kapaması imkansıza yakındır. birgun batarsan senin sahsi malvarlıgına dokunulmaz, limited liability vardır guzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 anonim şirket her türlü iş yapar ama en az 5 ortak lazım. normal şirket için de yapacagğın işe göre sermaya ve arazi(alan) lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ayrıca eğer kurarsan ben insan kaynakları müdürü olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ben telefon falan açarım mail atarım çay yaparım getir götüre bakarım ingilizce almanca fransızca rusçam var 1500 + yol + sodexho + sigortaya çalışırım 1 gün izin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 anonim şirket ve limited arasında çok fark var şahıs şirketi oalrak götüreceksen %95-%5 olarak payları ayrılmış iki ortaklı kurulur (görüldüğü gibi 2. ortak paravan kişi) anonim daha büyük işler için şahıs şirketi olamaz çünkü yönetim kurulu vs olması gerekiyor şirkette ki iş daha ciddi boyutlara varıyor şirket lkurmak için bağlı olduğun ticaret odasına sicil kaydı açtırıyorsun en son 150 tl gibi birşeydi sonrasında yıllık matrahına göre vergini ödüyorsun şirket sahiplerinin emeklilik olayı da farklı mesela, çalışanlar direk ssk üzerinden emekli olurken şirket sahipleri bağ-kur lu oluyordu şimdi sistem sgk sonrası ne kadaar farketti açıp okumak lazım daha ayrıntılı bilgi katalog broşür vs için en yakın il ticaret odası şubesine yada merkesine gitmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bi hevesle acayim deme, kapatana kadar binbir takla attirirlar adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 tek basına girisiceksen bi ise sahis sirketi ftw. bakkal tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 senko said: bi hevesle acayim deme, kapatana kadar binbir takla attirirlar adama yok bir heves değil olayı ciddi boyutta düşünüyorum ben yanıma 3-4 bilgisayar mühendisi arkadaşımı alıp 3d-animation üzerine bir şeyler yapmayı planlıyorum. limited galiba benim bakınmam gereken bu durumda? yatırılan sermaye miktarının ortaklıkla bir alakası var mı peki? mesela sermaye 10k tl olcak adam 5k yatırdı o 50% ortak mı oluyor yoksa götümden mi sallıyorum haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Aynen öyle oluyür. AŞ için 50 bin lira sermaye koyman lazım, yönetim kurulu zart zurt lazım, daha büyük amaç lazım hepsinden önce. Seninkisi limitede daha müsait gibi gibi. Danışman olarak babacumu al, roket gibi çocuk bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 sirket acmak yerine devir almak daha kolay ve daha ekonomik. edit pardon degilmis. acmak kolaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar