escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ya ben facebooka üye olurken mailimi yahoodan verdim. birsürü facebooktan gelen bildirim mailleri var. nasıl bunları filtreleyip sileiblirim? sadece facebooktan gelenleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Tam tersine Facebook'a gidip Hesap/ Hesap ayarları / Bildirimler kısmından mail adresine gelmesini istemediğin şeylerin işaretini kaldırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 options > mail options > filters >add new filter burdan sendeki maillerin ortak noktasina gore islemlerini yapar move to trash dersin. misal; filter facebook spam sender : from:([email protected]) move to trash. edit: yeni gelecekler icin facebook privacy den ayarlanabiliyor ayrica evet, ben eskiden gelmis olabilecek 1234151 tane mail i dusunerek cevap yazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 tamam o bundan sonra gelmemesi için ama bilmem kaç bin tane maili nasıl silicem? hepsini sil diyemem aralarda facebook harici önemli maillerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 e filtrenin amaci bu zaten, gecmisde aldigimiz mailleri filtrelemek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar