escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ya ben facebooka üye olurken mailimi yahoodan verdim. birsürü facebooktan gelen bildirim mailleri var. nasıl bunları filtreleyip sileiblirim? sadece facebooktan gelenleri?
jonq Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Tam tersine Facebook'a gidip Hesap/ Hesap ayarları / Bildirimler kısmından mail adresine gelmesini istemediğin şeylerin işaretini kaldırabilirsin.
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 options > mail options > filters >add new filter burdan sendeki maillerin ortak noktasina gore islemlerini yapar move to trash dersin. misal; filter facebook spam sender : from:([email protected]) move to trash. edit: yeni gelecekler icin facebook privacy den ayarlanabiliyor ayrica evet, ben eskiden gelmis olabilecek 1234151 tane mail i dusunerek cevap yazdim.
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 tamam o bundan sonra gelmemesi için ama bilmem kaç bin tane maili nasıl silicem? hepsini sil diyemem aralarda facebook harici önemli maillerim var
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 e filtrenin amaci bu zaten, gecmisde aldigimiz mailleri filtrelemek?
Öne çıkan mesajlar