Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 meh. geçen hafta açtırdı kardeşim uydunet. kampanya yok demişlerdi ben de gittim hepsiburadadan indirimde diye aldım netmaster kendi kullandığımın aynından. gerçi netmeasteri da çoktandır kullanıyorumhiç sorun çıkarmadı daha ama motorala daha iyidir sanırım her türlü. neyse artık, şans işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Serjuhan, 444 lü numaradan mı bilgi aldın başladı diye ? Ben dün sıradan bir ofislerine gidip sormuştum , 2 gün sorna demişlerdi. 444 lü numaraları açmıyor her zamanki gibi :) Her yerde mi başladı acaba , tekrar ofislerine gideyim de sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Evet başlamış tekrar , KTV parası de geçiriyorlarmış ona uyuz oldum . 76 TL te geldi toplam :( Biri ADSL e mi geçseydik ne , 70 TL ye 4 Mbit + 100 dk telefon veriyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kampanyada verdikleri kablosuz modemin anten gücü bana yetmediğinden eski robotics routerımı kullanıyorum evde.. böyle olacğaını bileydim ufak olan kablolu modemi alırdım bu arada isteyene ben 120 tl den satabilirim modemimi ehe gidip kablolu modeminden alacğaım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Modem olarak Netmaster CBW700 geldi yani Hepsiburada.com'dan almak istedigimiz modem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 beni hala aramadı bunlar gelicez diye, çarş kayıt oldum. en iyi ihtimal p tesine salladılar demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 heh hayırlı olsun :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Valla kız arkadaşıma baglattık , saolun buarada :) Sadece apartmanlara veriorlar sanırım. Valla burada hizmet olsa bir dakika durmayacagım da TTnete mahkumuz biz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 kablotv olan her yere bağlarlar ya. sadece apartmanlara diye bşr durum yoktur sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 sorunlu mu şuan biraz kablonet. baya yavaş youtube filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 DSL de öyle şu an , utube da zorlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Aluriel said: kablotv olan her yere bağlarlar ya. sadece apartmanlara diye bşr durum yoktur sanmıyorum Kablonette yok ondan dedim. Tesadüfmüdür bilemedim müstakil ev olan sitelerde felan göremedim bizim oralarda pek kablonet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Perş sabahı başvurdum hala randevu falan vermediler gelip takmak için normal midir ? Böyle giderse iptal edicem , kabul etmicem uydunet'i. Sorun çıkmaz heralde telefonda abonelik yaptım , şimdi kabul etmiyorum diye ? sonuçta ben imza atmadan , kimlik fotokopisi vs vermeden sadece telefonda onaylayıp bilgi verdim diye taahütlü abone olmuş olamam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 normal ya az daha bekle olmazsa ara ben bağlattım ne zaman gelip bağlıcaksınız de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Aradım , 444 0 126 yı , B evlerdeki şubeye yönlendirdiler , onları aradım 444 0 159 diye bi yere yönlendirdiler. Onları aradım açmadılar . B evler i geri aradım kimse açmıyor saat 2.30 - 3.00 falan olmasına rağmen , 444 0 126 yı aradım ( saat 5.05 de ) onlar da açmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 valla ben 1 hafta bekledim gerçi acelem yoktu pek ondan bekledim acelem olsa ben de kızardım sonra bi numara verdiler cep numarası onu aradım konuştum adamla ertesi gün geldiler bağladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 cumartesi (2 ekim) başvurdum, pazar kapalıydı haliyle, bugün 10da aradım randdevu almak için, yarın sabah gelcekler.. aramalarını bekleme eger elinde numara varsa sen ara, randevularıda 15:00tan sonra veriolarmış bu arada.. sabah arayıp hizmet numaranı ismini telefonunu bırak aynı gün ararlar. bide wireless modem kampanyası tekrar başladıgı için aşırı yogunluk var, gecikme olması normal sayılır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 444 0 126 dan mı aldın randevuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Her neyse iptal ettim başvurumu . Kimse telefon açmıyor , bi randevu veremiyor , ne biçim kurum lan bu. Tam Biri ADSL e başvurdum , 4440159 dan aradılar , perş günü gelelim diye ( bugün salı , bi gün değil 2 gün sonrasına veriyorlar bi de ) . Yok dedim gelmeyin , randevuda geciktiğiniz için başka bir ISP ye geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ADSL var iken karşı tarafta , uydunet her türlü cennet. hele an itibariyle yaşadığım ve sonuçlandırmak için ankaradan telefon aldığım konuşma sonrasında ; kablonet olmayan eve taşınmam. o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bikaç saat önce baglantı yapıldı, uydunet 1mbit sınırsız. wireless modem kampanyasıyla abone olmuştum, merak edenlere modem; netmaster cbw-700v.(4ethernet+wireless)modem link 9ms (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bikaç gündür ttnetle yaşadığım sorunlar çerçevesinde kablonete geçmeyi düşünüyorum. lakin evde 15 senedir olan kablotvyi de geçen ay iptal ettik kullanmıyoruz diye (şaka gibi). geçersem modemli kampanyayla geçerim, ancak her ay 7 tl de kablotv ücreti mi eklenecek faturaya bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 neyse daha ilginç bi gelişme oldu, metronet geliyomuş bizim siteye, döşemeye başlamışlar. onu beklerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 beleş modem + kablo tv kampanyası da var. ondan yararlanırsan tv için para ödemiyorsun ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Ödüyorsun TV ye 7 TL yi , modemi alınca. Ben geçicektim vazgeçtim Biri DSL e geçtim. Özellikle de sordum , 7 TL yi ekliyor muyuz diye . Evet 69 + 7,95 oluyor dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar