Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydu net Yeni tarifeler

ajmet

Öne çıkan mesajlar

meh. geçen hafta açtırdı kardeşim uydunet. kampanya yok demişlerdi ben de gittim hepsiburadadan indirimde diye aldım netmaster kendi kullandığımın aynından. gerçi netmeasteri da çoktandır kullanıyorumhiç sorun çıkarmadı daha ama motorala daha iyidir sanırım her türlü. neyse artık, şans işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Perş sabahı başvurdum hala randevu falan vermediler gelip takmak için normal midir ? Böyle giderse iptal edicem , kabul etmicem uydunet'i. Sorun çıkmaz heralde telefonda abonelik yaptım , şimdi kabul etmiyorum diye ? sonuçta ben imza atmadan , kimlik fotokopisi vs vermeden sadece telefonda onaylayıp bilgi verdim diye taahütlü abone olmuş olamam ?
Sosyal ağlarda paylaş

Aradım , 444 0 126 yı , B evlerdeki şubeye yönlendirdiler , onları aradım 444 0 159 diye bi yere yönlendirdiler. Onları aradım açmadılar . B evler i geri aradım kimse açmıyor saat 2.30 - 3.00 falan olmasına rağmen , 444 0 126 yı aradım ( saat 5.05 de ) onlar da açmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

cumartesi (2 ekim) başvurdum, pazar kapalıydı haliyle, bugün 10da aradım randdevu almak için, yarın sabah gelcekler..

aramalarını bekleme eger elinde numara varsa sen ara, randevularıda 15:00tan sonra veriolarmış bu arada.. sabah arayıp hizmet numaranı ismini telefonunu bırak aynı gün ararlar.

bide wireless modem kampanyası tekrar başladıgı için aşırı yogunluk var, gecikme olması normal sayılır herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Her neyse iptal ettim başvurumu . Kimse telefon açmıyor , bi randevu veremiyor , ne biçim kurum lan bu.

Tam Biri ADSL e başvurdum , 4440159 dan aradılar , perş günü gelelim diye ( bugün salı , bi gün değil 2 gün sonrasına veriyorlar bi de ) . Yok dedim gelmeyin , randevuda geciktiğiniz için başka bir ISP ye geçtim
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bikaç gündür ttnetle yaşadığım sorunlar çerçevesinde kablonete geçmeyi düşünüyorum. lakin evde 15 senedir olan kablotvyi de geçen ay iptal ettik kullanmıyoruz diye (şaka gibi).

geçersem modemli kampanyayla geçerim, ancak her ay 7 tl de kablotv ücreti mi eklenecek faturaya bi de?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...