Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydu net Yeni tarifeler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ulan Wireless modem hediye kampanyası da varken geçeyim dedim , stoklarımız bitti vermiyoruz artık dediler . E ne anladım o zaman. KTV hediye ediyorlar ede ede , napıcaksan televizyonu , uydu varken kablolu gereksizin önde gideni.
Mesaj tarihi:
Yarına kadar bir karar vermem gerekiyor , SMILE ı kapatıp , kabloya geçsem mi diye .

Modem verse kesin geçicektim.
Modem

Şu uygun mudur ? Fiyat ve kalite olarak ? Direk bunu alayım mı , yoksa başka bi yerden başka model modem mi bakayım ?
Mesaj tarihi:
http://img837.imageshack.us/img837/7886/42361629.png

http://img339.imageshack.us/img339/4633/97110863.png

ben böyle yaptım 5 mbit için ayarları. hızı azıcık kesince internette sörfe hiç bişey olmuyo. upload download hızının optimumunu zaten kendin deneye deneye bulursun. dl 450 de filan benim hep. ul de 50 60 arası hep gayet düzgün çalışıyo net

bi de modemde "duyduğuma göre" netmaster daha iyi diyolar hep
Mesaj tarihi:
kithnoss said:

Yarına kadar bir karar vermem gerekiyor , SMILE ı kapatıp , kabloya geçsem mi diye .

Modem

Şu uygun mudur ? Fiyat ve kalite olarak ? Direk bunu alayım mı , yoksa başka bi yerden başka model modem mi bakayım ?

2 yil tahhutlu modem verilen bir kampanya var bir incele istersen.

kablosuz modem kampanyasi

gerci stoklar tukendigi icin kampanya durdurulmustur diyor ama yinede arayip sormakta fayda var.ornegin kampanya kocaelinde yarin tekrar basliyormus.
Mesaj tarihi:
Yav modem verdikleri kampanya modem stoğu tükendiginden dolayı askıda. Modemlerin ne zaman tekrar gelecegi belli degil diorlar. Yarında gelebilir , 1 ay sonra da dedi görüstügüm eleman.

O yüzden bende yukarıdaki linkteki airties modeme baktım , eger iyiyse bende almayı düsünüorum.
Mesaj tarihi:
Gerçi şimdi inceledim de adamlar motorola SB5101i kablo modem veriorlar , birde wireless router veriorlar dağıtabilmen için vs.

Bu routerın tek başına fiyatı vatan'ın sitesinde bu ikiliden daha pahalı. İlginc :)
Mesaj tarihi:
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=3009802&productid=bd99013

şuna bi bak istersen.

geçen yıl hazirandan beri kullanıyorum mecidiyeköyde uydunet. bedava kablosuz modem kampanyasıyla abone olmuştum. verdikleri modem bu. şu ana kadar modemden kaynaklanan bi sorun yaşamadım daha. geçen hafta da kardeşim aldı aynısından. o da sorunsuz şimdilik.
Mesaj tarihi:
ajmet said:

kithnoss said:

Modem

2 yil tahhutlu modem verilen bir kampanya var bir incele istersen.

kablosuz modem kampanyasi

gerci stoklar tukendigi icin kampanya durdurulmustur diyor ama yinede arayip sormakta fayda var.ornegin kampanya kocaelinde yarin tekrar basliyormus.

Aradım işte kalmadı dediler modem . Öbür ay Smile 82 TL olacak , o yüzden değiştireyim istiyorum . Aslında 61 TL ortalama ile devam edebilirim ama 2 yıl taahütlü
Mesaj tarihi:
Vatandaki kombinasyon 25 TL falan daha uygun görünüyor.
Kablolu 1 port modem + Access point kombinasyonu yapmanın bir dezavantajı var mı yukarda önerdiğiniz netmaster wireless modeme göre ?

İki alet ve biraz daha fazla kablo olacak olması dışında tabi.
Mesaj tarihi:
Anlıyorum malum böle seyler sık sık alınmaz

Airties'ın kablolu modem + wireless routerınımı almak mantıklı 125 liraya , yoksa Netmaster Wireless modemini almak mantıklı 145 liraya.Buarada bahsedilen modemler bu baslıkta linkleri verilmis olanlar.
Mesaj tarihi:
kithnoss said:

3 gün sonra tekrar başlıyacakmış kampanya . Bakalım Smile ımı iptal ettiriyorum şu an , bekliycem 2-3 gün

Hmmm kesinmidir bu bilgi. Eğer öyle ise bende hic bunlara bulaşmıyım Ücretsiz modem kampanyasından faydalanayım.

Birde hepsiburada.com'da netmaster modemin stogu tükenmis , diger yerlerde de 200 TLden aşagı deil. Modem kampanyası tekrar başlamazsan sanırım Motorola Modem + Airties Router ikilisine dönüş yapacağız :S
  • Yeni Oluştur...