kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Ulan Wireless modem hediye kampanyası da varken geçeyim dedim , stoklarımız bitti vermiyoruz artık dediler . E ne anladım o zaman. KTV hediye ediyorlar ede ede , napıcaksan televizyonu , uydu varken kablolu gereksizin önde gideni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 fede said: evdeki makinada olsam yazardım. 15 gün bekle yazayım 15 günlük deadline süren dolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 hala 1mb sınırsız + tv = 29tl paketi var mı ? varsa akarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Yarına kadar bir karar vermem gerekiyor , SMILE ı kapatıp , kabloya geçsem mi diye . Modem verse kesin geçicektim. Modem Şu uygun mudur ? Fiyat ve kalite olarak ? Direk bunu alayım mı , yoksa başka bi yerden başka model modem mi bakayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 http://img837.imageshack.us/img837/7886/42361629.png http://img339.imageshack.us/img339/4633/97110863.png ben böyle yaptım 5 mbit için ayarları. hızı azıcık kesince internette sörfe hiç bişey olmuyo. upload download hızının optimumunu zaten kendin deneye deneye bulursun. dl 450 de filan benim hep. ul de 50 60 arası hep gayet düzgün çalışıyo net bi de modemde "duyduğuma göre" netmaster daha iyi diyolar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 kithnoss said: Yarına kadar bir karar vermem gerekiyor , SMILE ı kapatıp , kabloya geçsem mi diye . Modem verse kesin geçicektim. Modem Şu uygun mudur ? Fiyat ve kalite olarak ? Direk bunu alayım mı , yoksa başka bi yerden başka model modem mi bakayım ? 2 yil tahhutlu modem verilen bir kampanya var bir incele istersen. kablosuz modem kampanyasi gerci stoklar tukendigi icin kampanya durdurulmustur diyor ama yinede arayip sormakta fayda var.ornegin kampanya kocaelinde yarin tekrar basliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Yav modem verdikleri kampanya modem stoğu tükendiginden dolayı askıda. Modemlerin ne zaman tekrar gelecegi belli degil diorlar. Yarında gelebilir , 1 ay sonra da dedi görüstügüm eleman. O yüzden bende yukarıdaki linkteki airties modeme baktım , eger iyiyse bende almayı düsünüorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Gerçi şimdi inceledim de adamlar motorola SB5101i kablo modem veriorlar , birde wireless router veriorlar dağıtabilmen için vs. Bu routerın tek başına fiyatı vatan'ın sitesinde bu ikiliden daha pahalı. İlginc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=3009802&productid=bd99013 şuna bi bak istersen. geçen yıl hazirandan beri kullanıyorum mecidiyeköyde uydunet. bedava kablosuz modem kampanyasıyla abone olmuştum. verdikleri modem bu. şu ana kadar modemden kaynaklanan bi sorun yaşamadım daha. geçen hafta da kardeşim aldı aynısından. o da sorunsuz şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ajmet said: kithnoss said: Yarına kadar bir karar vermem gerekiyor , SMILE ı kapatıp , kabloya geçsem mi diye . Modem verse kesin geçicektim. Modem Şu uygun mudur ? Fiyat ve kalite olarak ? Direk bunu alayım mı , yoksa başka bi yerden başka model modem mi bakayım ? 2 yil tahhutlu modem verilen bir kampanya var bir incele istersen. kablosuz modem kampanyasi gerci stoklar tukendigi icin kampanya durdurulmustur diyor ama yinede arayip sormakta fayda var.ornegin kampanya kocaelinde yarin tekrar basliyormus. Aradım işte kalmadı dediler modem . Öbür ay Smile 82 TL olacak , o yüzden değiştireyim istiyorum . Aslında 61 TL ortalama ile devam edebilirim ama 2 yıl taahütlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Vatandaki kombinasyon 25 TL falan daha uygun görünüyor. Kablolu 1 port modem + Access point kombinasyonu yapmanın bir dezavantajı var mı yukarda önerdiğiniz netmaster wireless modeme göre ? İki alet ve biraz daha fazla kablo olacak olması dışında tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 direk kablosuz modem kadar verimci calışmaz. 25 TL için değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 4Ever said: direk kablosuz modem kadar verimci calışmaz. 25 TL için değmez Hmm performans farkı cidden olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Evet oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 modem + kaliteli bir router 3. kalite marka bir gateway den hayli hayli daha performansli ve garanti calisir. oyle bir genelleme yapilamaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Anlıyorum malum böle seyler sık sık alınmaz Airties'ın kablolu modem + wireless routerınımı almak mantıklı 125 liraya , yoksa Netmaster Wireless modemini almak mantıklı 145 liraya.Buarada bahsedilen modemler bu baslıkta linkleri verilmis olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Modem airties değil , access point airties . Modem Motorola . Kabloyu takip etmedim hiçbir zaman ama , bildiğim bu işin bey babası Motorola ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 3 gün sonra tekrar başlıyacakmış kampanya . Bakalım Smile ımı iptal ettiriyorum şu an , bekliycem 2-3 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 moto + orta kalite router netmaster dan iyidir bence, ben tercihimi bu yonde kullanirdim. router begenilmezse daha sonra da degistirilir nasilsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 kithnoss said: 3 gün sonra tekrar başlıyacakmış kampanya . Bakalım Smile ımı iptal ettiriyorum şu an , bekliycem 2-3 gün Hmmm kesinmidir bu bilgi. Eğer öyle ise bende hic bunlara bulaşmıyım Ücretsiz modem kampanyasından faydalanayım. Birde hepsiburada.com'da netmaster modemin stogu tükenmis , diger yerlerde de 200 TLden aşagı deil. Modem kampanyası tekrar başlamazsan sanırım Motorola Modem + Airties Router ikilisine dönüş yapacağız :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Ben asla girmem. access point + kablo modem olayına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Buarada modem hediyeli olan kampanya tekrar baslamıs gerek kalmadı bu katakullilere :) Tesekkürler ilgilenenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 yeni kampanyadaki modemin markası ve modeli nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Sordum tam bilmiorlar ama Motorola galiba filan dediler. Perşembe kurulacak arkadaşa soracagım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar