Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ayrıca araçların bir tanesinde 200.000 poligon varmış. Sanırım bu rakam GT3 ve 4'te 60.000'miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Viktor said: modnation in turkiyede satabilicegini dusunmek basli basina faciya zaten, klasik turk oyuncusuna hitap eden bir oyun degil cidden bir halt anlamiyro sony eurasia ne turk pazari hakkinda nede satmaya kastigi oyunlar hakkinda, yemin ediyorum beni dinlese herifler sole 6 ay filan karlarini net 2ye katlarim ps3 de modnation fecı keyıflı bır oyun kım ne derse desın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Evet güzel oyun mod nation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 oyun guzel ona laf yokta, kalsi kturk oyuncusuna hitap etmiyor ehuehu bu arada 2 blueraye ciktilar saka maka microsoft, WHERE IS YOUR GOD NOW? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 http://www.ntvmsnbc.com/id/25123803/ killzone 3 gran turismo 5 ve start the party adlı PS Move oyunu ilk türkçe oyunlar olacakmış. gerçi detay vermemişler sadece menüler mi türkçe olacak yoksa dublaj dahil türkçe mi yoksa alt yazı mı türkçe. ama olsun gene iyidir. umarım insan gibi fiyata sürerler piyasaya. PS Store yıl sonuna kadar devreye girecekmiş. 320gb PS Move Bundle güzel gözüküyor. 3D çok iyi değil diyorlar şuan için oyunlarda ama şeytan git 3D Sony televizyon al killzone u gran turismo yu öyle oyna diyor ya : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Kuzenimin dediğine göre oyun %100 çevriliyor /GT5 için dedim Yani kendisi arabaları vs. çeviriyordu işte, bir takım daha varmış sanırım o da oyunun diğer kısımlarını mı ne çeviriyormuş. Adama spiker vs. olursa ne olur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 orhan ayhan ve ömer üründül anlatsın GT5 i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 3D is overrated jetix cizgifilm ekibine seslendirmezler bide isallah, adam gibi sesi uyan aktorler tutarlar dicemde 90 larin sonunda turkiyede dublaj sanayi oldu bakiyorum 80 klasiklerine, bizim dublaj orjinalini bile geciyor bazi durumalrda kalite olarak, eskiden surekli disardan film alip dublaj yapma gereksinimi oldugundan ucmus seslendirenlerin yetenekler simdi ise televizyon aga dizileri, ucuz sitcomlar ve yabanci dizilerin cakma yerli versiyonlari coplugu oldugundan dublajda "en az parayi istiyene yaptir" oldu turkiyede, buyuk ifrmalarda dublaj yaptiricaksa zaten taninmis isimlerle calisiyor iste okan bayulgen, mehemt lai erbil, ata demirer filan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 sezai aydın tek başına seslendirsin valla. hepsini büyük zevkle oynarım. cosby, stallone, al pacino, fred çakmaktaş, ayı yogi ve daha bi sürü karakteri seslendirmişti ve orjinalinden bile daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Zyo7d_S7bkI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar