Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkçe Ps3 Oyunları Geliyor(mu?)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:

modnation in turkiyede satabilicegini dusunmek basli basina faciya zaten, klasik turk oyuncusuna hitap eden bir oyun degil

cidden bir halt anlamiyro sony eurasia ne turk pazari hakkinda nede satmaya kastigi oyunlar hakkinda, yemin ediyorum beni dinlese herifler sole 6 ay filan karlarini net 2ye katlarim ps3 de

modnation fecı keyıflı bır oyun kım ne derse desın
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
http://www.ntvmsnbc.com/id/25123803/

killzone 3 gran turismo 5 ve start the party adlı PS Move oyunu ilk türkçe oyunlar olacakmış. gerçi detay vermemişler sadece menüler mi türkçe olacak yoksa dublaj dahil türkçe mi yoksa alt yazı mı türkçe. ama olsun gene iyidir. umarım insan gibi fiyata sürerler piyasaya. PS Store yıl sonuna kadar devreye girecekmiş.

320gb PS Move Bundle güzel gözüküyor.

3D çok iyi değil diyorlar şuan için oyunlarda ama şeytan git 3D Sony televizyon al killzone u gran turismo yu öyle oyna diyor ya :
Sosyal ağlarda paylaş

3D is overrated

jetix cizgifilm ekibine seslendirmezler bide isallah, adam gibi sesi uyan aktorler tutarlar dicemde 90 larin sonunda turkiyede dublaj sanayi oldu

bakiyorum 80 klasiklerine, bizim dublaj orjinalini bile geciyor bazi durumalrda kalite olarak, eskiden surekli disardan film alip dublaj yapma gereksinimi oldugundan ucmus seslendirenlerin yetenekler

simdi ise televizyon aga dizileri, ucuz sitcomlar ve yabanci dizilerin cakma yerli versiyonlari coplugu oldugundan dublajda "en az parayi istiyene yaptir" oldu turkiyede, buyuk ifrmalarda dublaj yaptiricaksa zaten taninmis isimlerle calisiyor iste okan bayulgen, mehemt lai erbil, ata demirer filan gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...