Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu anki buglar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oynadıkça buglara rastlıyorum, en son şunları gördüm:
-Benim meşalemi yanımdaki diğer iki kişi görmedi, ama ben onların meşalelerini gördüm
-At üzerinde meşale yanmama bugı devam ediyor. Attan inip meşaleyi unequip,equip etmen ve ata bnmem gerekli buglanırsa
-köprü üzerinden atla geçerken atım öldü
-su içerisinde spawn olan bi sürü moba rastladım

rastladığım bug oldukça yazıcam buraya, grşrz
Mesaj tarihi:
Dün yeni karakter açtım mesela, 2 tane skillimin progress bar'ı - sonsuza gidiyor, artmıyor sdf benim için game breaker diyebileceğimiz tek bug bu şuan. Akşam gidip halletmeye çalışıcam.

-ve riding skilli, 30 olduğunda 14'e geri düştü. İlk kez geldi başıma.
Mesaj tarihi:
MO forumlarının birinde daha ridign skillinin dedigin gibi dustugunu okumuştum, demekki çok aşırı ender görünen bir durum değil. Bi de bug reportlarda var sanırım
Mesaj tarihi:
21.06.2010: At patladı nehir kenarında koştururken, ilk kez başıma geldi. Bakalım ne sıklıkta olan bişey, epeydir nehir kenarlarında fink atıyorum aslında
Mesaj tarihi:
at ust uste fatigue'ye girince patliyor diye biliyorum ben. Bir de o ilki bug degil de, config'den bir ayar vardi. Bu olayi acip kapatabiliyordun, acaba o ayarin kapali olmasindan mi gerceklesti digerlerinde ?
Mesaj tarihi:
24.06.2010:
Tameledigim hayvan nodeları geçti geçti, Fabernuma gelirken nodelardan birinde yok oldu. Pehee, gelene geçene 40 koyan sağlam bi ayıcıktı :)
Mesaj tarihi:
lowers sen oynuyo musun oyunu yoksa oynamayı mı planlıyosun?

Evet buglar halen sinirimi bozacak kadar çok değil, şu anda tek canımı sıkan bug petlerimin ortadan yok olabilmesi.

Gelecek olan patch dediklerini yaparsa çok iyi olacak
  • Yeni Oluştur...