SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 John Travolta ve Jonathan Rhys Meyers başrolünü oynadığı action filmi. Hayret konusu açılmamış. Gayette başarılı. Bdripi nette gezindiği halde galiba ya bu hafta ya da haftaya vizyona girecek türkiyede. Tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 from russia with love birzcık daha yaratıcı olunsaymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 izlemeyin abi cok kotu pisman olursunuz. ben yarısında bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 sırf adı from russia with love a benziyor diye izledim, epik kötü bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 dün indirmiştim kalbimi kırdınız.henüz izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 hem kötü hem hollywood. konusunu açmaya değmez diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 contra voltayı seviyorsanız bir bakmaya değer. klişe espriler ve karakterlerle dolu bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar