SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 netim bağlandı, halepte 25 feet'e uçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 uzaklara uçma kuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 BalikEkmek3Lira said: uzaklara uçma kuşum asfhasufhaushudad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 sahitlerin de var mi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 4 gün boyunca hattı açmamaya inat eden santral şahidim olsun ki uçtum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 bende yazlıktayım,benimde netim bağlandı ama uçamıyorum.:( sevgiye ihtiyacım var acıyın banaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 abi adam YAZLIKTA ve net bagli :( olm sahile insene akdeniz aksamlari seromonisine katilsana patide kis boyunca depoladigin genel kultur ve espri dagarcigini yazin kumsallara akitsana grup icerisinde muhabbetin orta yerinde montla sic!! diyerek milleti ostreoproz mudur nedir artik ona soksana yaz sonu bol bol foto cekip albume koysana sallasana sallasana mendiliniiiiii gelmis yarim vurmus masaya opsene eliniiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 reyou ilk önce yazlıgın nerde oldugunu sorabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ben soru sormam sadece cevap veririm B)- oha negzel oldu lan burda sorulari sadece ben sorarim metaforuna guzel bi gonderme yaptik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 yinede oha adam asosyal moduna getirmen gerekmezdi.çünkü cidden cok ters bi yerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 yok baba asosyellik diye bisi yoktur mutlu olmak yada olmamak vardir. sosyallik adi altinda bir takim insanlarin ortaya koymus oldugu, birtakim aktiviteleri yapmaya zorlanmak koyunluktan baska bisi degildir. ben sana sosyal ol demiyorum, icinde bulundugun durumun hosnutsuzlugunu gidermeye calistim. lan garbage da bana bu postu attirdin, yaz gunu ayi postuyla uyuyup pisik olasin emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 tamam beyler sakinim.attırırım ben bakma bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 nerde lan yazlığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 adam yazlıkta lan :( adam liseli :( hoş bizim hiç yazlığımız olmadığından konsepti algılayamıyorum ama sanırsam güzel bir şeydir böyle her yaz görüştüğün arkadaşlar vardır onlarla yerel diskoya gidersin eser miktarda alkollü içki içip apaçi dasnları yaparsın fln bana hazır ortamlı yazlık kiralayabilecek olan var mı? bende yaşayayım şu kafayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Beyler benim topiğimde sosyal konuları irdelemişsiniz, sakin olun, sahibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar