Deacon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 İkisi bağımsız şeyler ama tek konu açayım dedim. İlk olarak monitörle ilgili olanı söyleyim. LED'dir, Full HD'dir, DVI'dır, HDMI'dır bir sürü bir sürü şeyler var. Bunları böyle özet bir şekilde anlatan bir yer var mıdır? Ya da öneride bulunabilirsiniz. Oyun ve kod yazma amaçlı kullanılacak. 21.5" boyutunda bir şeyler düşünüorm. Bir de bilgisayar masası. Nereye bakmalıyım? İnternete baktığımda IKEA, Koçtaş gibi yerlerde bilgisayar masalarında hep alttan klavye için sürmeli hedelerden falan var. Ben öyle bir şey istemiyorum. Düz ve geniş bir masa lazım. Üstüne Laptop, monitör, oyuncu klavyesi vs gibi şeyler koyucam. Üstüne bunları koyacağım düz masayı ucuza, iyi bir şekilde nerden alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 masa için önerim; bilgisayar masası diye bakma. IKEA'da mesela normal düz masa al. Ya da başka yerden. Hani bilgisayar maassı diye sorarsan adamlar illaki o klasik tipli olanı gösterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 IKEA'dan 150 liraya tam istediğin masayı alırsın. Ben öyle yaptımdı. Büyük monitör alıp laptopu ona mı bağlıcaksın kasa niyetine? aynı ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Evet masayı dediğiniz gibi isticem sanırım. Bilg. masaları hep aynı tip. Şimdilik laptop bağlayacağım ama sonra kasa da gelecek. Ama masa üzerinde hem kasaya bağlı monitör hem de laptop aynı anda durucak genelde. o yüzden düz ve geniş bir şey lazım. Monitör hakkında bilgi alabileceğim bir yer yok mu? Zamanında araştırsaydım vatandan %20 indirimle alırdım off off kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 LED niye istiyorsun? LCD aldım ben 24 inc. 500TL'ye. Samsung B2430H, gayet memnunum. HDMI dijital görüntü + Ses taşır. DVI dijital VGA Analog HDMI'lı bi monitör almak mantıklıdır. Çünkü bundan sonra cıkan ekran kartlarında sadece HDMI cıkısı görebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 LED'ler daha parlakmış sanırım ve kontrastı daha iyiymiş galiba. Tam bilgim yok. Daha parlak olması benim için avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 paran varsa en pahalısını al, fakirsen en ucuz 22' bul al işte :) fakir versiyonunu aldım mesela, monitörü görebiliyorum yani.... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 masamı kendim yaptım, allahım çok proyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 valla ikeadan geçende cam masa tablasını 150 tl ye aldık kocaman ideali bu 100 tl lik düz beyaz tabla mesela bu http://ikea.com.tr/urundetay/50103604/vika_amon_masa_tablasi.aspx 200x60 mesela 4 tanede en ucuzundan ayak al tanesi 4tl den http://ikea.com.tr/urundetay/19849267/vika_amon_vika_lerberg_masa.aspx bu da 120x60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 LED bilgisayar için yok direk. Samsung 2233sn+ veya LG W2253S-PF yeterli sanıyorum. Ama laptop'un ekran kartı kaldırmaz 1920x1080 söylim :D Oyun felan hikaye. Kasa gelince ekran kartı ne olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 PC için LED Monitor varmış yaw :D http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-xl2370-23-xl2370-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=44610 Fiyatı da güzel tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 105 cm uzunluğunda bir masa lazım ya kendim kestirtmek falan da istemiyorum :/ Ekran kartı sağlam bir şey alcam zaten o yüzden soruyorum. Muhtemelen 5850 seviyesinde bir şeyler olacak. Şu 60 liralık masa baya iyiymiş de yerim dar işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 lg e2250 bakmanı tavsiye ederim. aradığın bütün özellikler mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 BabacumMostors said: valla ikeadan geçende cam masa tablasını 150 tl ye aldık kocaman ideali bu 100 tl lik düz beyaz tabla mesela bu http://ikea.com.tr/urundetay/50103604/vika_amon_masa_tablasi.aspx 200x60 mesela 4 tanede en ucuzundan ayak al tanesi 4tl den http://ikea.com.tr/urundetay/19849267/vika_amon_vika_lerberg_masa.aspx bu da 120x60 boyle seyler yaparken dikkat edin ama, crt monitor kullnıyorsanız, kasada masanın sütüdneyse cok ciddi ağırık biniyor masaya. bilincinde olunda bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar