Holy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 vuvuzela ile geleceğim ben de. öttürme konusunda gittikçe ustalaştım. oyun olarak revolt, rune gibi oyunları istiyorum ben de. böyle 60 kişilik oyun zaten çok az var, onun yerine küçük oyunlarda toplanalım daha güzel sekis dönsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 rune cekeriz 200mb bisi bulurum ben link o güne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Abi ben birşey söyliyim bu kadar lan party düzenledim.. olay strateji oyunlarına max 8 kişi oyunlarına dönünce grup çok dağılıyor, bir diğer grubu dağıtan oyunda 1 saatten sonra BF2 dir ve hala biz EZIYORUZ BU OYUNDA OYNAMAK LAZIM REÖREÖREÖ yapan arkadaşlar yüzünden iyice bayıyor tekrar oynanınca eğer böyle RERÖERÖERÖ yapıcaksak bende bütün pclerden oyunları sildiriyim geliceğinizde yüklemeye başlarız istediklerinizi tek yüklü oyun diğerlerine kadar jedi olur bende eğlenirim hepinizle haksızsam haksızım deyin ben yeminlen gelmiycem eğer haksızsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 sorun reroro yapan ınsalarda değil abi, tamam iste oyunun betasını oynuyoruz bf2 nın, denge yok bisi yok. abuks abuk helikopterler var oyundan tanktan dayanıklı. olmasın ucak mucak kullanmaıyn diyoruz yok dinlemiyolar. bi farkı yok. nasıl cod4 de last stand almayın diyince alıyolarsa ite aynı hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 abi o zaman dövelim alanları yeminlen tek tek her ekrana bakarım ama döverim serhatla beraber oksak buna gelin alın last standi helikopteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 mesela jedidada aynı sorun varya. full forcela lightning abanırsan 5 kisi ölüyo falan. patchsizlikten bunlar hep. her oyunun 1.0'ını oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 abi jedida patch olsada farketmez o lightning öldürür spama yaparız onların patchleri söylerim ben adamlara ama olay onlar değil insanların içindeki eziklik mesela burda bir hırto var baş harfi mert açıyor yaw speed alayınızı kesiyor jedida bi ben biliyorum counterı çünkü adam şerefsiz bir o... anladınız siz:D MERT SANA DIYORUM ÇIK DIŞARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ha mesela tales of valor yüklet dedimya, oyunun patchisz hali o kadar buglıki aman yareppe, ama olsun olur böl seyler takmamak lazım kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Siz bana istek listesini, üstüne patch linkleri verin ben alayını vericem adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Pull ve push dışında force kullanana zaten gidip serhat oturacak, bizzat dün konuştum arkadaşla. Hala götüne güvenen varsa kullansın force falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Tek forceum var Absorb tek geçerim böyle aval aval bakıyor millet:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 niye götümüze mi oturcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 burda jedi outcasti zamaninda multi oynamis babayigitler var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 CusTodeM said: Tek forceum var Absorb tek geçerim böyle aval aval bakıyor millet:D aynen yani lightning falan olursa ben problem etmem acarim abrosbumu basarim healimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 o babayiğit benim anelor :P eski lan partyciler bilir naptığımı gerçi artık unuttuk peeeh eski günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 oo iyi guzel kapisiriz benim cocuklugumu yedi outcast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 custodem denen bir hıyar var ya, o hıyar geri geri koşuyor bütün oyun boyu, yaklaşırsan ölüyorsun. hile açıyor bence gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 nox oynasak nasıl eğleniriz var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 outcast sanane'de server sıralamasında 2.ydim bi dönem xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 nox deli oynanır bak. offff cılgın atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 abi BvB diye bi clan hatirlayaniniz var mi allah kahretsin cok utanarak soruyorum 11 yasinda falandim lan heralde o donem boyle anaokulu hatiralari gibi suan 19 yasimda olduguma gore hesap edin iste [BvB]d4rk_m4st3r di nick sanirim dasfdsgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Holy said: Pull ve push dışında force kullanana zaten gidip serhat oturacak, bizzat dün konuştum arkadaşla. Hala götüne güvenen varsa kullansın force falan.this CusTodeM said: abi o zaman dövelim alanları yeminlen tek tek her ekrana bakarım ama döverim serhatla beraber oksak buna gelin alın last standi helikopteri.and this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 duel oynayalım kimler en iyi ortaya çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ffa mı oynucaz nub gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Holy said: custodem denen bir hıyar var ya, o hıyar geri geri koşuyor bütün oyun boyu, yaklaşırsan ölüyorsun. hile açıyor bence gay SDJLFHALJSHFJLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar