Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 [i]*...zzyuuuvvvvvvppszzz...*[/i] -Vaooovv o da neydi -Bir ucak? -Hayir, bir jet? -Hayir bi fuze?(oha?) -O bir Half Mumiydi beyler. *Cotaaaankk* -Abooov o firlayan sey neydi lan oyle ? -Beyin? Bu geyik tabi bravo yani guzel bir sey kendi rekorunu kirman guzel bir ugras bisiklet devamini bekliyoruz senden. Kendine dikkat et.[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: ReD_DoG, 11 Ağustos 2004 02:33 tarihinde demiş ki: bağla bisikleti uçaa sora de bak 1000 yaptım Sonra adamı E.T. sanıp taşlasınlar demi[signature][hline]Lil'Alur for Shar
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Sen bu moral bozucu göt büyütücülerin dediklerine aldırış etme mumi :) Ufak bir hikayeyi Günlerden birgün ... kurbağaların yarışı varmış. Hedef, çok yüksek bir kulenin tepesine çıkmakmış. Bir sürü kurbağa da arkadaşlarını seyretmek için toplanmış.Ve yarış başlamış. Gerçekte seyirciler arasında hiçbiri yarışmacıların kulenin tepesine çıkabileceğine inanmıyormuş. Sadece şu sesler duyulabiliyormuş: "Zavallılar! Hiçbir zaman başaramayacaklar!" Yarışmaya başlayan kurbağalar kulenin tepesine ulaşamayınca teker teker yarışı bırakmaya başlamışlar. İçlerinden sadece bir tanesi inatla ve yılmadan kuleye tırmanmaya çalışıyormuş. Seyirciler bağırıyorlarmış: "...Zavallılar! Hiçbir zaman başaramayacaklar!.." Sonunda, bir tanesi hariç, diğer kurbağaların hepsinin ümitleri kırılmış ve yarışı bırakmışlar. Ama kalan son kurbağa büyük bir gayret ile mücadele ederek kulenin tepesine çıkmayı başarmış. Diğerleri hayret içinde bu işi nasıl başardığını öğrenmek istemişler. Bir kurbağa ona yaklaşmış ve sormuş bu işi nasıl başardın diye.O anda farkına varmışlar ki.... kuleye çıkan kurbağa sağırmış! Olumsuz düşünen insanları duymayın... Onlar kalbinizdeki ümitleri çalarlar![signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 11 Ağustos 2004 10:18 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Halfmumi, 11 Ağustos 2004 02:11 tarihinde demiş ki: lol Alexi... REKORU TEKRAR TEKRAR CANLI OLARAK GÖRMEK İSTEYENLER İÇİN: ...+Siz 60KM hıza sabitliyorsunuz inişte,sonra yanınızdan geçip gidişimi izliyorsunuz... iyi de bu nası canlı tekrar olacak? biz 60'la giderken sen 65'le de yanımızdan geçip gidebilirsin? yani 75.2 olduğunu nası anlayacaz tam olarak? bu nası ispat, bu nası düzenek, eXXXtreme bir sporcunun zihninin daha açık olmasını beklerdim...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 aslından bir ara motorla konyaya gidersem (bu ancak seneye olur) muminin yanında seyrederim o zaman gerçekler bütün çıplaklığı ile ortaya serilir :P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Şimdik şöyle bişey var. bu speedometer lar bisikletler için yapılmış malumunuz. Bisikletlerinde jant çapları farklı oluyor. Örneğin 16' jant çapına sahip bir bisiklette lastiğin 1 tur dönmesinde gidilen yol ile 24' çaplı bir lastiğin 1 turda gittiği yol aynı değil. Bunun için bu speedometerlarda bir ayar oluyor. Örneğin benimkinde 26' lik jant için 208 diye bir ayar çekiliyo. Eğer o ayarı farklı yaparsan ki Mumi öyle yapmş kesin bırak 75'i 99.9 u bile görürsün. Yani anlayacağınız bu lamer yalan sölüyo bizi kekliyo :P Dermiişim ortamı gerermişiiimm =) Mumi bisikleti nasıl tuttun cinsi nedir bu bisikletin? Benim mountainbike da ben yokuş aşşa 60 a çıktım bikere başladı gezmeye aerodinamik yok tutması çok zor oldu. Şöyle sırt-kıç kısmına ufak bi spoiler fena olmaz hani bastırır biraz yere =) Bu arada sana p.m atmştm ya iç lastik flm diye geçenlerde dediğin yere gittim aldım bende ihtiyaçlarımı attım kendimi yollara yağmur engel oldu 2 gündür gerçi ama olsn sabırsızlıkla bekliyorum havanın tekrar düzelmesini..[signature][hline] V ò d à n | ICQ
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Sam, 11 Ağustos 2004 04:18 tarihinde demiş ki: mumi "tek rakibim thy" diye çıkartma yapıştırdın mı? kendine dikkat et genç.. ;) euheuhe koptum buna=) basarılarn devamını dılerm mumi dikkaet alev alma=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 kanat takalım sana kanat[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ehe millet espri döktürmüş yanlız quote yapamadım o kadar çok var ki. ehe kırıldım okurken. Mumi uo bicycle edition falan çıkaralımda orda falan kır rekorları yoksa bi tarafını kırıcan bu gidişle :) valla azmine hayranım. bakalım 80 ini görebilcen mi[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur :) [Bu mesaj Predator- tarafından 11 Ağustos 2004 12:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bence göremez[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: fedaykin, 11 Ağustos 2004 11:14 tarihinde demiş ki: aslından bir ara motorla konyaya gidersem (bu ancak seneye olur) muminin yanında seyrederim o zaman gerçekler bütün çıplaklığı ile ortaya serilir :P EHeh gel abi gel gel gel :) Karsız kışsız ortama kadar vakti var :D said: Vodan, 11 Ağustos 2004 11:44 tarihinde demiş ki: Şimdik şöyle bişey var. bu speedometer lar bisikletler için yapılmış malumunuz. Bisikletlerinde jant çapları farklı oluyor. Örneğin 16' jant çapına sahip bir bisiklette lastiğin 1 tur dönmesinde gidilen yol ile 24' çaplı bir lastiğin 1 turda gittiği yol aynı değil. Bunun için bu speedometerlarda bir ayar oluyor. Örneğin benimkinde 26' lik jant için 208 diye bir ayar çekiliyo. Eğer o ayarı farklı yaparsan ki Mumi öyle yapmş kesin bırak 75'i 99.9 u bile görürsün. Ehe merak etme Vodan,o ayarı EN HARDCORE STYLE da tutuyorum :) Yani ASLINDA 20 gösterecekse bir yerde,bende 15-17 arası gösteriyor :D Artı,o ayarı yaparken mutlaka ki bir araçtan faydalanıyorum :) Yavaş giden bir elemanın yanına geçip "abi kaç yapıyor şu anda araç bir okurmusun" demek zor olmuyor yani :P Artı 2: Hepsini geçiceksin,KONYA 40 Tabelasının oraya geldiğimde,38KM gösteriyordu gittiğim yolu :) Ve bu bizim evden çıkıştan itibaren olan uzaklık :PpP Yarışcak olan gelsin ;) Benim teklifim açık sağ kaldığım sürece..ehe @Black: Bir rekoru bir kere kırdıktan sonra,bir daha kırarım...O gün inişin yarısında pedallamaya başladım.Kim bilir başından 30-40 tempoyla pedallayaydım ne gösterirdi :P Fedo,gel abi sen gel...Birde kamera buluruz,inişte motorla çekersin...eheh
Öne çıkan mesajlar