mightee Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 selamlar, uzun zamandır aynı bas gitarımı çalıyorum, stagg marka. 2002 de almıştım. 8 seneyi dolu dolu geçirmediğimden hiç yenisini alma ihtiyacı hissetmedim. en son geçen sene bu dönemlerde metalcore grubum vardı. drop d ve drop c akortla çalıyorduk. artık klavyenin her perdesinden cızırtılar geliyodu. sanırım gitarın dandikliğinden. burada bas gitarla ilgilenen arkadaşlar varsa bana profesyonelliğe adım atarken yeni bir bass gitar önerisinde bulunabilirlerse çok memnun olurum. bir de evde çalabilmek için bi amfiye ihtiyacım var bu konuda da yardım bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 cort evl z4b var satıyım amfi de var 10w lık ibanez ritter softcafe kablo filan da veriyim akord aleti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 pm attım. başka önerisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ibanezin alt serileri de çaldığın türlere uygun olarak yetecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bas gitar calmak zormu. müzikten hic anlamam ama cok istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Değil gitara yetemeyenler çalıyo 4 telli. sdfsdf herşey zor iyi çalmak istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bütçe söyler isen geniş kapsamlı yardımcı olabilirim. bir de ne tarz çalıyorsun? edit: metalcore demişsin ama başka bi tarz çalacaksın artık değil mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Rasmon said: bütçe söyler isen geniş kapsamlı yardımcı olabilirim. bir de ne tarz çalıyorsun? edit: metalcore demişsin ama başka bi tarz çalacaksın artık değil mi? :) hayır başka tarz değil, metalcore drop c olmaz da drop d olur :) çok bütçem yok 500 tl ye kadar düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Drop C yaparsan tabi cizlar eheue, Cort tavsiye ederim ben, 2. el bi C serisi gitar bulabilirsin belki 500 lira civari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 metalcore için bas almaya gerek yok ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 goldbären said: metalcore için bas almaya gerek yok ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Metalcore için bas gitar almak yerine varsa otomobilinin egzosundaki susturucuyu çıkarttırmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 siz ne kadar gerekliyseniz o da o kadar gerekli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 tamam bize gereksiz diyerek kabul ettin metalcore gereksiz. her bas işini görür bence, manuel raymond gitarlar metalcore için biçilmiş kaftan. bütün tellere .105 mi teli takıyosun, hepsini drop C akord ediyosun, ve rastgele basıyorsun, işte karşınızda lamb of god! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Drop C icin .105 fazla ince gelir, hos bass calmiyorum ama standart mi'de bile ablamin bass'inda .100 bana don lastigi gibi geliyor, gerci gitar tusesi de farkli, misal 13-60 kullaniyorum ben A standard'da gitarimda. Ayrica manuel raymond fazla ust sinif. Ben kender marka sunta gitar ve maresal marka 2watt amfi ile stevie ray vaughan'dan daha guzel tonlar aliyorum, ve stevie ray vaughan'in tonu dunyadaki en kotu tondur, gitar calmayan teyzem bile daha iyi ton alir. Sakayi bir yana birakalim, 5 telli dusunursen yamaha RBX'lerden soyle bir model var, cok anlamam da fiyati uygun olur diye dusunerekten baktim. http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1108&gid=313 SR300 var mesela, cici bir alet, yeni baslayan ya da dusuk butceli fiyat performans isteyenler icin. http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=5326&gid=329 Bakin et mesela, review oku oradan buradan ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 küstürdük hevesini kaçırdık adamın ama ikinci el ibanez-yamaha gitarlar aradığın türe yatkın cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 yeni gitara hiç gerek yok, sen onun sapını eğmişin, götür ustaya sap ayarı + entonasyon yapsın, cızırtı mızırtı kalmaz ki metalcore için bası upgrade etmeye gerek yok. nasısa yine patlatıcan sapı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 kgns said: yeni gitara hiç gerek yok, sen onun sapını eğmişin, götür ustaya sap ayarı + entonasyon yapsın, cızırtı mızırtı kalmaz ki metalcore için bası upgrade etmeye gerek yok. nasısa yine patlatıcan sapı :) Orasi da ayri tabi canim, yeni bass alma sebebi downtune yapmak ise hic gerek yok, duzgun bi ustaya gider yaptirir, benim gitarda en ust 60'lik telin yuvaya oturmasi icin tesviye yaptirtmistim, oyle bir durum olsaydi 7 telli ya da bariton almadan calamazdim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar