Sinbringer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 beyler zealotumda death exile duress dracul eldiven thundergods kemer gore tider ayakkabi guillaume face winged helm raven frost ring cats eye amulet torch anni lvl 75 char. change block 75 1200 life şimdi sorum su bu haldeyken zakkarumlu bi smite vuramiorm bile. atal raitng 5 k.nası saglarım atak ratingi.( angeliclerle 9 k oluo yine yetmio 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geryeon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 2 angelic yüzük 1 angelic amulet ve bolca atak rate 125-135 arasi grand charmla atak rate 20k oluyor.ayrıca armor coh,belt verdungo kullanman daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 zealot la smite mı vuruyon anlamadım ben skillerini tam söyler misin nelere verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geryeon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 atak ratesi düşük olduğu için smitera vuramıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 zealot sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 yok yav pure zealot güzel. ben yaptım bir tane. gayette şık oldu. eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 hammerdin <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ona lafım yok. o hayvan :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinbringer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 smith te atak raitng die bise yok . oysa zealotta a.r cok sorun. sanırm grief yazıcam. yapcak bişe yok...Ignore Target's Defense tek care gibi. yukselmez bu atak raiting pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geryeon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ignore targets defans pvpde ise yaramiyor diye biliyorum ne yapıp edip ar yukselticen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 pvp mi? kimle? kız arkadaşımla mı? yoo dostum yoo.. 3. dünya savaşı çıksın istemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 oyun yüklü değil şimdi girip bakamıyorum ama bende bi schaffers hammer vardı. geriside sendekiyle hemen hemen aynı itemler. çatır çatır vuruyorum. Senin levelde az biraz. Sen bi 80+ ol önce. Birazda grand attack rate charm al. Mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinbringer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bugun olurum 85 falan. a.r sorunu nedeniyle sinirim bozuldu kasmadım... ignore taret defance in pvp de yaramaması bayağı kötü oldu. bakalım arma nın dediği gibi charm falan denicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 hell endgamede pek tecrübem yokta şu act2 de şehirden aldığımız pikemanli adamlardan offensive olanın açtığı aura %100 attack rating artırıyodu samırım yanlışmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 nm deki might normaldeki ar veriyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ismi lazım degil buarada bir arkadas zeal pure physical damage buildle helle gitmenin mantıklı olucağını savunuyordu vakti zamanında, ondan diablo 2 konusunda tavsiye almak ne derece bilgece olur şüpheliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 zealot amele işi direk. ne gereği var gimp karakter oynamanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Soimyr said: ismi lazım degil buarada bir arkadas zeal pure physical damage buildle helle gitmenin mantıklı olucağını savunuyordu vakti zamanında, ondan diablo 2 konusunda tavsiye almak ne derece bilgece olur şüpheliyim. ya evet mantıklı. muhtemelen sen şu bişey bilmeden kendini çok şey bilen bleda sın. keşke server açıkken gelseydin de az ders alsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 arma rage quit acmıs kacılın, sacmalamaya baslar simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar