sQu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Bir accounttan digerine transfer etmek için orjinal + tbc + wotlk cdkeyleri aldim fakat accountu aldığım arkadaş soy ismi yanlış verdiği için cdkeyler elimde patladı. Daha bugun aktive ettim accountu yani 29 gün daha bedava oynamaya acik. Digital cdkeyler, battlenet'e merge'li account ama var olmayan bir kimlik üzerine açıldığı için ( bu ad soyad'a sahip bir kişi yok ) accountu aldıktan sonra sadece email adresini değiştirerek rahat rahat oynayabilirsiniz. FİYAT : 40 TL Paypal de kabul ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 cok feci patlamıs. o yanlıs soyad veren elemandan ben olsam almazdım bir daha account. iptal ederdim anlasmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 blizzarda yanlış yazdım acc.u açarken diye bi araryıp söle bence yeni açıldığı için belki bi hak tanır sana tabi düzelteceğin soyad ile küçük farklar varsa direk yer belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mosquito said: blizzarda yanlış yazdım acc.u açarken diye bi araryıp söle bence yeni açıldığı için belki bi hak tanır sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 iyiymiş bu ya. alsam mı yedek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Ya valla doğru düzgün account satan yok ki herkez üç kağıtçı olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Abi yeni acc. parasına full gearlı karakter satan adam tabi dolandırıcı vs. dir. Büyük ihtimalle senin de başına benzer birşey geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Yeni acc parasına olduğunu nerden çıkardın yaw :) Neyse o kısmı atlayalım da ben şu accountu bi satiyim hadi yok mu alan ^^ Boşa gitmesin 30 günlük oynama süresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar