Zarif Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 bu arada @2 cidden yardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 BalikEkmek3Lira said: Absolut said: Bende röfle çektiricem saçıma yazın daha rahat oluyor. Bu ne mesela ? Bu herif baba olcak bide ? Hatırladığım kadarıyla tabi çocuğu vardı bunun. adam seninle dalga geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Sen o postumu tekrar oku ne demek istediğimi alamamışsın,tekrar al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 yine de abso senle dalga geçmiş HEUHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 HoeZ said: yine de abso senle dalga geçmiş HEUHE hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 AHAHAHAHA balıkekmek çok losersın ya sdfsdfsfss adeta eskiden gördüğümüz şimdi sadece şaka olarak okuyabildiğimiz derecede bir loserlık gerçek olduğuna inanamıyorum :D :D adam 20 milyonluk şehirle 2 milyonluk şehiri kıyaslıyor lol lan bursadan çok istanbulda bursalı vardır o zaman burayı bursa yapalım kapatalım sizin şehri senin mantığa göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konumuz Nüfus değil,hoc..... 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 şurdaki 2 "2le" demek oluyor dikkat beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 hahaha. abi adam nasıl daha kotu olabilir diyorum, ve her seferinde daha da kotulesebildigini gorup sasırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 annene kadar düşmem o kadar kötüleşmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ana bacıya da getirdi hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 bence bu adam söver aleni, rasmon söylemişti dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Karne hediyesi saç boyası almışlar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 abvblizzard said: Karne hediyesi saç boyası almışlar adama. DKLŞSFJKLŞSDFJKLDFJASFJLDLASFJKDASFJKD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Bursa'ya bekleriz delikanlıları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 şş bak şaka bi yana ne alaka delikanlılık falan, git boyat saçını kimse bişey demiyo da senin pms vari 2nd post rage ini yemez burdaki 6 senedir takip ettiğin işsiz güçsüz ego tatminkârı insanlar. ya bu deveyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Bi kere bi taksicinin memleket nere sorusuna bursa diye cevap verince adam "olsun" demişti sesli gülmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 abi şu adam lise bile değil sanırım ortaokul bana özel mesajdan analı falan şeyler yazıyor LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 modlarinda trolle katilmasi yazik olmus yanliz suana kadar 10 kere kitlenmesi lazimdi bu topicin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 yoo topic çok güzel. şehirlerimizi tanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 abvblizzard said: Bi kere bi taksicinin memleket nere sorusuna bursa diye cevap verince adam "olsun" demişti sesli gülmüştüm. olsun. hahahah. kullanıcam bunu supermis taksici lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Arkadaşlar yanlış tanımayın bursa yı ben gayet nezih bir yerde yaşıyorum mesela. Herkes karşı cinsten hoşlanıyor, gezsin diye salınca insanlar köpeği görüp selam veriyor, otostop çekince 9 arabadan 10 u duruyor felan. Fakir semtlerde sıkıntıdan birbirlerini :) olabilirler bütün şehre maletmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 BalikEkmek3Lira said: İstedikleri kadar yapsınlar kendilerini basitleştiriyolar hayatlarında bi bok olamamış bi yere gidememiş tiplerin ego kasma mekanı olduğunu biliyorum paticiğin , 6 senedir takip ediyorum. Adı çıkmış evet ama gerçeklere bakmak lazım en azından azcık beyni çalışan anlar bunu. Gel bursada kükürtlüde gez bide çık istiklalde bebekte falan gez gördüğün gay sayılarını topla,istanbulun 10kat çıkmazsa sayıda sktr olup gidicem Van'a yerleşicem. Absolut said: Bende röfle çektiricem saçıma yazın daha rahat oluyor. Bu ne mesela ? Bu herif baba olcak bide ? Hatırladığım kadarıyla tabi çocuğu vardı bunun. paticigi 6 senedir takip ediyorsan ve paticik uyelerinin bu tarz insanlar oldugunu dusunuyorsan, boyle bir topic acmadan once 2 kere dusunmen lazım, actıysanda gelen mesajlara karsı sogukkanlılıgını koruyabilmen lazım. yok koruyamıyorum diyorsan bu tip sorunlarını paylasmamanı oneriyorum, cunku her ne kadar tahrik edilmiste olsan attıgın bazı mesajlar banlanmanı gerektiriyor, bu seferlik uyaralım sadece. ha bu uyarı sadece topigi acan kisiye degil, geyigin dozunu kacıran herkesedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar