Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursa-Kuaför Help

BalikEkmek3Lira

Öne çıkan mesajlar

İstedikleri kadar yapsınlar kendilerini basitleştiriyolar hayatlarında bi bok olamamış bi yere gidememiş tiplerin ego kasma mekanı olduğunu biliyorum paticiğin , 6 senedir takip ediyorum.
Adı çıkmış evet ama gerçeklere bakmak lazım en azından azcık beyni çalışan anlar bunu. Gel bursada kükürtlüde gez bide çık istiklalde bebekte falan gez gördüğün gay sayılarını topla,istanbulun 10kat çıkmazsa sayıda sktr olup gidicem Van'a yerleşicem.

Absolut said:

Bende röfle çektiricem saçıma yazın daha rahat oluyor.

Bu ne mesela ? Bu herif baba olcak bide ? Hatırladığım kadarıyla tabi çocuğu vardı bunun.
Sosyal ağlarda paylaş

7thBreath said:

ayrıca saçım matlaştı diyip boyatmak biraz saçma geliyor iyice içine ediceksinmiş gibi, adam gibi saçına bakım yapıp, doğru şampuan kullanıp ayrıca uçlarından da biraz aldırırsan canlanır.

Denedim şampuan olarakta gliss midir nedir onun mat donuk cansız saçlar için olanı kullanıyorum kremdir bakımdır yapıyorum ama işe yaramıyo cidden. Beslenmeninde etkisi büyüktür bunda cidden sağlıksız yani beslenme alışkanlığım.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

abi adam ısrarla got kadar bursa ile artık bırak turkiyeyi dunyadan goc almıs istanbulu bir tutup, gay sayısı karsılastırıyo.

bizim senin sac boyatmanla dalga gecmeden once argumanlarınla dalga gecmemiz lazım aslında.

Aslındalara bakarsan benimde senin ebeveynlerinle dalga geçmem gerekiyor aslında aslında aslında.
Konumuz göç değil,hoca da sen değilsin hadi cnm 2le
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...