tomkat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 lol burda cevap yetistircegine gitsene verdigim adrese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 e boya diyorsun ben de sana google dan ornek koyuyorum. hemen agresiflik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 tomkat öle bi demiş ki sanki giderse başına bişi gelcek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 tomkat saldı oraya adamlarını. bekliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 misceren dediğin keko mekanı + kalitesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Daha kalitelisini bulun şekerime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ismi "misceren" bi kere lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 sacin ne kadar uzun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 delimanyakcapkin said: hem erkegim diosun hem sacimi boyaticam diosun bide bursa diosun... bursa çocuğu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 BabacumMostors said: abi abv spoilera alın şu resimleri ya ulan kokrtum + midem bulandı ABVABVABVABVABVABV +213s214141241 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 hasan adam bana geri kafalı dedi yancılık yapsana az bu arada barbu'nun postları (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 delimanyakcapkin said: sacin ne kadar uzun? önler burnuma kadar inio işte. bursa ile ilgili yorumlara : çoğunuzun yaşadığı istanbuldaki gay sayısı bursa nüfusu ediyor,hadi canım ilkokul esprileriyle gelmeyin. bu kadar kalitesiz olduğunuzu da bari belli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ooooo manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 cok uzun degilmis sacin. bursa konusuna gelince hayatimin buyuk bir bolumunu gecirdigim yer. gay konusunda adi cikmis bir kere ama sende ole erkegim sacimi boyaticam dersen bide bursa dersen sana bursada da bu esprileri yaparlar her turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ayrıca saçım matlaştı diyip boyatmak biraz saçma geliyor iyice içine ediceksinmiş gibi, adam gibi saçına bakım yapıp, doğru şampuan kullanıp ayrıca uçlarından da biraz aldırırsan canlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 HER YERDE ÇALIŞARAAMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 İstedikleri kadar yapsınlar kendilerini basitleştiriyolar hayatlarında bi bok olamamış bi yere gidememiş tiplerin ego kasma mekanı olduğunu biliyorum paticiğin , 6 senedir takip ediyorum. Adı çıkmış evet ama gerçeklere bakmak lazım en azından azcık beyni çalışan anlar bunu. Gel bursada kükürtlüde gez bide çık istiklalde bebekte falan gez gördüğün gay sayılarını topla,istanbulun 10kat çıkmazsa sayıda sktr olup gidicem Van'a yerleşicem. Absolut said: Bende röfle çektiricem saçıma yazın daha rahat oluyor. Bu ne mesela ? Bu herif baba olcak bide ? Hatırladığım kadarıyla tabi çocuğu vardı bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 erkek berberine keko diyosan bayan kuaforune git cekirge'de sacha var ama orasi da erkek berberi keko dersin simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 abi adam ısrarla got kadar bursa ile artık bırak turkiyeyi dunyadan goc almıs istanbulu bir tutup, gay sayısı karsılastırıyo. bizim senin sac boyatmanla dalga gecmeden once argumanlarınla dalga gecmemiz lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 7thBreath said: ayrıca saçım matlaştı diyip boyatmak biraz saçma geliyor iyice içine ediceksinmiş gibi, adam gibi saçına bakım yapıp, doğru şampuan kullanıp ayrıca uçlarından da biraz aldırırsan canlanır. Denedim şampuan olarakta gliss midir nedir onun mat donuk cansız saçlar için olanı kullanıyorum kremdir bakımdır yapıyorum ama işe yaramıyo cidden. Beslenmeninde etkisi büyüktür bunda cidden sağlıksız yani beslenme alışkanlığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 barbu said: abi adam ısrarla got kadar bursa ile artık bırak turkiyeyi dunyadan goc almıs istanbulu bir tutup, gay sayısı karsılastırıyo. bizim senin sac boyatmanla dalga gecmeden once argumanlarınla dalga gecmemiz lazım aslında. Aslındalara bakarsan benimde senin ebeveynlerinle dalga geçmem gerekiyor aslında aslında aslında. Konumuz göç değil,hoca da sen değilsin hadi cnm 2le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Farinal said: HER YERDE ÇALIŞARAAMM AHAHAHHAHAHAHAHaaahAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 abi zaten burda salon olarak bilinen berberler az ha ben 5 senedir 1-2 ay ugrayip gidiyorum bursadan yenisi acildiysa bilemem otellerin berberleri var ama boyatir mi onlar bilmiyorum git muhterem diye kadin kuaforu var begenmiyosan dediklerimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 sacha yı duymuştum. semt olarakta iyi biyerde uğramak lzım oraya saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 2le AHHAAHHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar