mokoko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ntv said: İSTANBUL - İSKİ, İkitelli'de yaşanan sel felaketinin ardından en somut adımı attı. E-5’in altından geçen 9 metre enindeki mevcut dere kesiti, 30 metreye çıkartılması kararı alındı. Uygulama, Temmuz ayında başlayacak. Dere kesitini genişletme çalışması tam 4 ay sürecek. Bu süreçte E-5 karayolundan havalanına dönüş istikameti 40 gün trafiği kapatılacak. Ulaşım, Sefaköy yönüne yönlendirilecek. İSKİ, yazılı bir açıklama yaparak çalışmalar sırasında sahil yolu ve toplu taşıma araçlarının kullanılması istedi. http://www.ntvmsnbc.com/id/25107381/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 abooo zıctık ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 oha ya boku yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 off ya gene trafik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 mokoko said: ntv said: İSKİ, yazılı bir açıklama yaparak çalışmalar sırasında sahil yolu ve toplu taşıma araçlarının kullanılması istedi. Bide akıl vermiyorlar mı elinin tersiyle agzına çarpasın geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ne var yav. yapıyor işte adamlar. her selde adam ölüyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Ülkenin treni çalışmaz, yolu kapalı, açık olanında trafik var. Merak ediyorum acaba ben nasıl evden işe/okula vs. gideceğim her gün 30 lira benzin + park parası vermeyi göze almadan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 oh temmuz ayı dedi, bugün çok önemli bi işim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar