Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erasmus / Estonya

vuvuzela

Öne çıkan mesajlar

ben bir ay kaldım geçen yıl. hangi şehire gittiğine bağlı. tallinn'de kaldım ben. ordaki üniversite'nin yaz okuluna katıldıydım.

epey ucuz bir ülke, yani isveç danimarka finlandiya gibi aşırı pahalı değil. biz isveçte erasmustayken arkadaşlarla tallinn'e geçtiydik, müthiş lüks yerlerde yemek yedik, 10 lira çıkmadı cebimizden o derece.

içki çok ucuz, finlandiya'dan feribotla gelip içki alıyor millet haftasonları.

tallinn'deki okula gidersen büyük ihtimal Karu denilen yurtta kalıcaksın. aylık 155 euro gibi cüzi bir rakama kaldıydım şimdi nasıl fiyatlar bilmiyorum. estonya'nın diğer şehirleri de farklı değildir bence.

yemek çok ucuz dışarıda cidden, 7-8 liraya süper yemekler yediydik old town civarında hem de. estonya kronu kullanıyorlar, liraya çevirdim ordan.
Sosyal ağlarda paylaş

gayet ucuz ve rahat bir yer
helsinkide kalmıştım ben erasmusta, orası çok pahalı bak, zaten içki devlet kontrolünde satışı pahalı, vodka falan ancak akşam 8e kadar alabiliyorlar haftaiçi, haftasonu 6ya kadar alkolardan ve inanılmaz pahalı.
gerçekten atlıyorlar günübirlik viking line gemilerine bavullarla içki alıp geliyor finler =)
ayrıca küçük ama güzel bir şehir tallin, yukarıda ayrıntılı bilgisi verilmiş zaten. ayrıca güzel gezersin aşağı rigaya vilniusa falan inersin iyi olur. kolay gelsin=)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Estonyada kız yok diyeni allah carpar! Finlandiyada yasadim, estonya, isvec, rusya, letonya, litvanyaya gittim. Gittiklerim arasinda en basarili kizlar estonyada diyebilirim.Bunu yanında cok az erkek olup, olanlarda cop oldugu icin cok daha fazla sansim var. Ama estonyada erasmus sıkıcı olabilir, cok kucuk bir yer ve yapacak cok az sey var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...