7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 öldü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 dizi adeta bir yaprak dökümü başına gelmeyen kalmadı zaten rol de yapamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Agalar ilk günden kız gg. Kanal D bizi trollemiş meğersek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 sinem kobal yeteneksiz ve çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 nerdesin arda turan.pembe forma giymekle olmuyor bu işler manitana taciz ettiler otele attılar dedikodusunu yaptılar havuza ittiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 abi kaç saat sürüyor bu dizi be? her baktığımda küçük sırlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ay çok heyecanlı ya boğazına su kaçarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 tutmayacak benden söylemesi.kar mı lan bu tutmayacak! diyorsanız o da doğru aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 bu eteklerle tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Caps var mı caps ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 törkiş true blood dizisi istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 abi törkiş lost olsun senaryosu aynı olsun 6 sezon izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 diziyi izletmekle uğraştırmayın beni kızların ss'si varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 abi sırf senin için aradım ne zaman küçük sırlar yazsam gossip girl karakterleri çıkıyor.şansına küs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 bu dizi pek uzun soluklu olmaz kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 turkish californication istiyorum =) hank'ı ben oynarım hatta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 bence de kanalD agir trollemis bizi :D biraz daha oyunculuga ve konsepte alisirlarsa, tepkilere gore sekil verirlerse tutar, bu haliyle zor.. gerci sinem kobal her turlu zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 reyou said: ohhhh gossip girl thats wanna baby ohhh that she want eni veni babyyy eeee bole bi sarki vardi o geldi aklima.abi altıma sıçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Jessica'ya varıncaya kadar herkesi yapmışlar resmen. Oha Edit: Tabi Jessica dediim Vanessa asdfajks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Of 1 saattir izliyorum anca yarım saatini izleyebilmişim komikliklerden. Feys, tıvit, firik, okazyon, uyuşturucu kullanma sahnesi geriliminde çikolata yeme sahnesi, uyuşturucu koması tadında alkol koması falan. Dizide en çok dikkat çeken detay etekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 diziyi hiç izlemedim merak da etmiyorum ama merak ettiğim tek bi yeri var.diznin sonunda xoxo dedikoducu küçüksırlarcı kız falan diyomu ahueauehauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 rikardinyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 dizi bir bölümmüş. serena öldü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 e serena ölürse işin içine acanlar girer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 SELİM - REMZİ - NAMIK SERENA - SERENA - SERENA asdasd ne diyorum yaa :) dizide bazı bölümler ne abi öyle ya, liseli gençlerin hepsinde araba her gece gece mekanına gitmeler fln. Tüm zenginler pijdir, aileleri kötüdür imajı verme çabaları fln.. cık cık olmamış olmamış. Bir de ne diycem, bunun senaryo tamamen gossip girl ile aynı mı? Ben bir iki bölüm izlemiştim ama gossip girl'ün hiç bir yerine benzetemedim olayları fln da. Tek benzeyen tarafı herkesin zengin olması mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar