NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Merhaba; Messenger Live'la ilgili bir problemim var. Bilgisayarıma format attım messenger live son sürümünü internetten indirip yükledim. Kullanıcı adı ve şifremi girdikten sonra elemanlar dönmeye başlıyo fakat oturum açılmadan hiçbir hata vermeden login ekranına geri dönüyo. Şifrem veya mailim yanlış girilmedi. Antivirus yok. Yardımlarınız için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 justin tv ye bağlanmak için bi eklenti vardı o açıkken bende de yapıodu. öle bişi yok dimi pc'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Yok yeni format attım yaf. 1-2 program dışında temiz pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 windowzu güncelleştir abi,ıvır zıvır component eksiktir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 gezginlerden farklı sürüm indir napçan son sürümü (: gezginler.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 msn hala skandal hataları olan bir program, msn listene birini eklersin yüz milyar kere gir çık vs yapmana rağmen çevrimdışı gözükür. listeden sileyim tekrar ekliyim abi sen de öyle yap dersin, yaparsınız bir şey değişmez. dosya yollarsın karşı taraf alamaz. kafasına göre bağlanmayacağı tutar. kamera takılıdır, kameran yoh der. biri gelse de icq'yu bitirdikleri gibi msni de bitirse çok mesud olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Çözdüm sorunu. nVidia ForceWare Network Access Meneger diye bişey yüklemişim anakartın driverlarının yanında. O blokluyomuş. Bundan ne ders aldık peki? -Bilmediğin boku "nVidia ise iyidir" diyip yüklemeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 "nVidia ForceWare Network Access Meneger" Off ne yuvalar söndürdü bu meret. Yüzyılın en gereksiz şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar