Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 http://www.hltv.org/news/4506-dreamhack-summer-groups-drawn http://eset.dp-gaming.org/haber.asp?id=265 SK ile falan oynacaklar, hltv veya stream linklerini falan yazarım ben buraya maç zamanı ama olmazsam da aklınızda olsun izlemenizi tavsiye ederim. zaten WCG'ye takım gönderemiyoruz yıllardır Samsung Türkiye yüzünden, onun için güzel olacak bu uluslararası turnuva. Silphatos said: Dreamhack Summer 2010 Grupları Belli Oldu! 19-22 Haziran tarihleri arasında İsveç'in Jönköping şehrindeki Elmia AB'de yapılacak olan Dreamhack Summer 2010'un grupları ve maç saatleri açıklandı. Turnuvaya direkt olarak davet edilen SK Gaming, Norveç elemesini kazanan concode ve 19 Haziranda yapılacak olan BYOC ( Bring Your Own Computer ) Lan Party'den gelecek bir takımla C grubunu oluşturan takımımız 15 Haziran gecesi yola çıkıyor. A GrubuFnatic Fuar FragMUSKELBYGGNING TBAB GrubuNa'ViMeetYourMakersKaos BYOC-TBAC GrubuSK-GamingConcodeDarkPassage.Kingston BYOC-TBAD Grubu MTW Infame.H2KAntwerp Aces BYOC-TBAkaynak: http://eset.dp-gaming.org/haber.asp?id=258 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 su an ESL CSSde de bi turk takimi var. gelisiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 online ligle karşılaştırılamaz bu ama o da güzel tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 dreamhack dediğin kaç yıllık bir organizasyon zaten ki ilk kez demişin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 dreamhack'e bakma, sk ile oynıycaklar diye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/DreamHack#DreamHack_history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 az daha kalaydım yönşöping'te gidip izlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 15 yıllık geçmişi varmış dh'nin ilk 10 yılı da arkadaşlar arasında net cafede falan nerdeyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 50 yıllık mı geçmişi olcaktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 doğru diyosun espor konusunda bi 5-10 yıl daha ilk kez bla bla bla oldu dememek lazım her şey ilk kez oluyor zaten çünki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 takimlarin %60da isvecten nerdeyse sdf yalniz gercekten ordaki lan gaming mantalitesinde hizmet veren internet cafeleri görmeniz lazim. Alienware'ler ile dolu 400den fazla makina olan biyere gittimdi de bigun, salyalarim akmisti cidden. Hala orda oynadigim cs,hl falan aklimda yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 WCG'ye taa 2002'de gitti Türkiye, neyine takıldın ilk kez olayının anlamadım ama sadece Türkiye için ilk, yoksa espor çok yol aldı dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 dibimdeymiş gideyim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 aahah gitsene lan hakkaten ali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ya bakma sen bana ben 3-4 senelik bişey sanıyodum DH'yi o yüzden öyle dedim sonra da sıvamaya çalıştım işte sanki anlamadın hee dfs başarılar DP'ye. 1 kişi az gitselerdi TM için de bir türk gitçekti ilk defa ama vazgeçti tonbalıklımakarna-_- hem sıfır çekmeden dönen bir türk de olmuş olcaktı =p sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 trackmania mı? canın sağolsun :( uhaeh chris iyi yolluyo yine bunları, biletelre para yetmedi diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 niye bu kadar ön yargılısınız anlamıyorum da sabit düşünceyi değiştirmeye çalışçak kadar işsiz güçsüz değilim neyse ki =p 10 yıldır oynanan oyunlarda daha adam gibi bi başarı elde edilmemiş hala tüm para oraya akıyor. Yazık hani ona üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 olimpiyatlardaki 100m sprint gibi bir şey artık cs, ne kadar başarısız olsak da tek bir oyun için adam yollanacaksa onun olması normal bence. tabii dead or alive hede hodo oyunu için adam gitse hoş olmaz mıydı olurdu o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 orası öyledir ama CS maçları kaçardan yapılıyor, giden takım kaç kişi vs. onları bi araştırmak lazım hani zaten sadece anca bir takım + 1 yedek felan gidebiliyorsa vah yazık züğürt memleketime savaşsın aslan parçaları o zaman =) ama başka oyunlara 1-2 kontenjan ayırma fikri vardı sonra yalan oldu birden poff diye. Ben de biraz art niyetli düşünüyorum ya umarım haksızımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 bu darkpassageda yıllardan beridir türkiyeyi temsil ediyor ama daha bir numaralarını göremedik.sk acımaz bu arada allahtan fnatic gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 http://www.hltv.org/match/1444980-sk-gaming-darkpassage-dreamhack-summer-2010 bugün saat 5'de sk ile oynuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 haydi bakalım... sanırım kariyerlerinin zirvesi olacak bu maç .. Kazanırlar inşalla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 maç başlıyor birazdan hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 16-11 aldı sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar