Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Kart sınırındaysa sarı kart görmeleri yeterli zaten :) kırmızı görmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Eğer 1 sarısı varsa ve o maçta 2.yi gördüyse, önümüzdeki maç 3.yü görüp ikinci turda maç kaçırma riskleri var. Böyle yapınca sıfırlanıyor kartları, tertemiz gidiyorlar ikinci tura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 oledir muhtemelen ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Öyle mi oluyodu tamam o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 O değilde birbirlerine diş biliyolar realle barça yarın da barça fark atar..Efsane maç olcak ptesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 morinyo akıllı adamdır. o yaptırtmıştır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Holy said: Bu arada pozisyonları görmedim ama Ramos ve Alonso beyinsiz sanırım. Takımın 4-0 önde, maçın son 5 dakkası kalmış, çıkıp 2 kişi ikinci sarıdan kırmızı görüyorsunuz boku bokuna bir maç ceza alıyorsunuz. Resmen mallık. Ha şunu yazarken düşündüm ki belki de kart sınırındaydılar ve gruptan lider çıkmayı garantilemişken son maçta cezayı çekmek istediler. O zaman hak veririm bu çocuklara, alınlarından öperim. 2side bilerek faul olduktan sora topu oyuna sokmamış yada geç sokmuş hakemde sarı gostermiş 2. sarıdan kırmızı olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Dartanian said: O değilde birbirlerine diş biliyolar realle barça yarın da barça fark atar..Efsane maç olcak ptesipan-barça maçından gollü beraberlik bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 oha roma 2-0 dan 3-2 yenmiş munih i.helal lan.bide star hiç bir maçı vermedi d smartta felanmı verdimi maç? şu munih roma maçını izlemeyi isterdim ama papatyam dizisi vardı starda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Dartanian said: Arsenale burdan küfürlerimi iletiyorum. tek maç gg :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Kaka geliyor ya Mesut yedekte çürüyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 sleepingdeath said: Dartanian said: Arsenale burdan küfürlerimi iletiyorum. tek maç gg :S her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Aynı hikayeyi yaşıyoruz, harbi Arsenal de bayaa bir form düşüklüğü var bu aralar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ntvspor.net said: spanyol basını, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Ajax'ı 4-0 yenen Real Madrid'de Sergio Ramos ve Xabi Alonso'nun iki sarı kart sonucu kırmızı kartla oyundan atılmalarının arkasında teknik direktör Jose Mourinho'nun talimatının olduğunu öne sürdü. Şampiyonlar Ligi'nde grup birincisi olarak çıkmayı garantileyen Real Madrid şimdiden bir üst turu düşünürken, teknik direktör Mourinho sarı kart problemi olan Sergio Ramos ve Xabi Alonso'ya "kendinizi oyundan attırın" talimatı vererek, bu futbolcularının durumunu riske atmak istemedi. Real Madridli Ramos ve Xabi Alonso, Auxerre'ye karşı Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak son grup maçında kırmızı kart cezalısı olduklarından forma giyemeyecek olurken, üst turda kendilerini tamamen temizlemiş olacaklar. Xabi Alonso 86., Ramos 90. dakikalarda gördükleri ikinci sarı kartlarla oyundan atılırken, yedek kulübesinde yardımcılarıyla durum değerlendirmesi yapan Mourinho'nun yedek kaleci Dudek'i kullanarak, mesaj ilettiği televizyon kameralarına yansıdı. Dudek, maç esnasında arkadan kaleci İker Casillas'ın yanına giderek Mourinho'nun mesajını verirken, daha sonra Casillas'ın Sergio Ramos'un kulağına bu mesajı iletmesi dikkat çekti. İspanyol basını "taktiksel oyundan atılma", "Madrid, oyundan atılmalara kadar maçı kontrolü altında tuttu" ifadelerini kullanırken, Mourinho'nun oyundan atılmaları için futbolcularına mesaj göndermesi polemik yaratacak bir tavır olarak gösterildi. Konuyla ilgili UEFA'nın bir soruşturma başlatıp, Real Madridli futbolculara ve teknik direktör Mourinho'ya ceza verebileceği iddia edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 adam sezonu tribünde bitirecek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 saçma olur ceza almaları. ozmn kendi kalesine gol atan adama falanda ceza versinler. taktik sonuçta ve futbol kuralları dahilinde gayette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 yıllardır yapılıyor bu olay da bu suyunu çıkarmak olmuş hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bu adam kazanmayıda fena halde bilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 balanoş bolanoş balonoş spiker bi istikrarı yakalayamadı adamın adını söylerken bi de sahada kar yok kömürlemişler çizgileri hiç görünmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Geçen haftaki portekiz-ispanya hazırlık maçından. http://www.youtube.com/watch?v=NaX8NTtkllw&feature=player_embedded Hareketi yapan nani. Ronaldo artis martis de, sen dünya şampiyonu savunmayı ipe diz tek başına, topu da ağlara gönder, 2 mm kala...... http://dog.fpsbanana.com/ico/sprays/spray_trollface_copy.png biri üşenmezse gif yapsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Benfica allah belanı versin. Of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Benfica hakikaten allah belanı versin. Bu kadar içten söylüyorum sana. Kafama sıçayım ya keşke İnter'i kazanacağını tahmin etmiş olsaydım Benfica yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Ben kuponu tamamlamak için ekledim, Portekizliler hep ölsün ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesut'un asisti baya iyi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 braga'nın 2. gol efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar