aramafeyki Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 şimdi şöle ki istanbulda ev olmasına rağmen kedimi kabul etmediklerinden ailemin evinde kalamıyorum yazın. ve kalıcak bir yere ihtiyacım var. yanımda kedi olmasa birsürü arkadaşım var böle 1 hafta onda diğer hafta diğerinde falan gibi kalabileceğim fakat kedim var yanımda. o yüzden temmuz+ağustos için kiralanacak oda falan arıyorum istanbulda. fakat öle astronomik kira falan ödeyemicem. paralı staj durumum var o 2 ay için. o iş kesinleşmeden bir fiyat aralığı bile belirleyemiyorum. fakat konuşulur o iş. varsa böle istanbulda evde olup işte yazın boş bırakacak yada ne bilim ev arkadaşı memlekete dönen falan yada bomboş odası duran boş durmasın bari falan diyecek insanevladı şeyedebilir bana. not: Vingthor bu arada ben. account banlıydı. şimdide süresiz ban yiyecem anladığım kadarıyla fakat şu olay gerçekten baya önemli ve acil. '[email protected]' mailim. düşünen varsa hem buraya yazabilir hemde mail atsın çünkü bunuda banlarlar birazdan.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 kedi lan işte sokakta yüzlerce var her hafta birini sevsen
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 adami ailesi istemiyor biz niye isteyelim
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 aramafeyki said: istanbulda ev olmasına rağmen kedimi kabul etmediklerinden ailemin evinde kalamıyorum yazın. aramafeyki said: kedimi kabul etmediklerinden ailemin evinde kalamıyorum. aramafeyki said: kedimi kabul etmediklerinden. aramafeyki said: kedimi
Galith Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Kendisine kefilim, pek viking, efendi çocuktur.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 abi ne kedi düşmanıymıs senın bu cevrendekiler löl. Su kedinin bi fotosu varmı,cokmu korkunc yada tiksinc bişey
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 cemss said: adam kediyi seçmiş. sfhuasf :)
balon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 kedini sevmediklerinden evde kalamıyorsun. Kızlar bakın..
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Hmm ağustosta eve çıkıcam o zaman misafir edebilirim seni. kedine de benimkini yaparız double date olur.
escape Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mathias said: aramafeyki said: istanbulda ev olmasına rağmen kedimi kabul etmediklerinden ailemin evinde kalamıyorum yazın. aramafeyki said: kedimi kabul etmediklerinden ailemin evinde kalamıyorum. aramafeyki said: kedimi kabul etmediklerinden. aramafeyki said: kedimi abi şu tarz postlara ölüyorum ya hahaha bigün yapıcam! ya fistan'a yapıcam ya fede'ye ya cons'a ve cevab veremicekler
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 O Cons ki herşeye cevabı olandır.
Öne çıkan mesajlar