Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yazlık ev arkadaşı müessesesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi şöle ki istanbulda ev olmasına rağmen kedimi kabul etmediklerinden ailemin evinde kalamıyorum yazın.

ve kalıcak bir yere ihtiyacım var. yanımda kedi olmasa birsürü arkadaşım var böle 1 hafta onda diğer hafta diğerinde falan gibi kalabileceğim fakat kedim var yanımda.

o yüzden temmuz+ağustos için kiralanacak oda falan arıyorum istanbulda. fakat öle astronomik kira falan ödeyemicem.

paralı staj durumum var o 2 ay için. o iş kesinleşmeden bir fiyat aralığı bile belirleyemiyorum. fakat konuşulur o iş.

varsa böle istanbulda evde olup işte yazın boş bırakacak yada ne bilim ev arkadaşı memlekete dönen falan yada bomboş odası duran boş durmasın bari falan diyecek insanevladı şeyedebilir bana.

not: Vingthor bu arada ben. account banlıydı. şimdide süresiz ban yiyecem anladığım kadarıyla fakat şu olay gerçekten baya önemli ve acil. '[email protected]' mailim. düşünen varsa hem buraya yazabilir hemde mail atsın çünkü bunuda banlarlar birazdan.
Mesaj tarihi:
aramafeyki said:

istanbulda ev olmasına rağmen kedimi kabul etmediklerinden ailemin evinde kalamıyorum yazın.

aramafeyki said:

kedimi kabul etmediklerinden ailemin evinde kalamıyorum.

aramafeyki said:

kedimi kabul etmediklerinden.

aramafeyki said:

kedimi
Mesaj tarihi:
Mathias said:

aramafeyki said:

istanbulda ev olmasına rağmen kedimi kabul etmediklerinden ailemin evinde kalamıyorum yazın.

aramafeyki said:

kedimi kabul etmediklerinden ailemin evinde kalamıyorum.

aramafeyki said:

kedimi kabul etmediklerinden.

aramafeyki said:

kedimi

abi şu tarz postlara ölüyorum ya hahaha

bigün yapıcam!
ya fistan'a yapıcam ya fede'ye ya cons'a
ve cevab veremicekler
  • Yeni Oluştur...