Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yazlık ev arkadaşı müessesesi

aramafeyki

Öne çıkan mesajlar

şimdi şöle ki istanbulda ev olmasına rağmen kedimi kabul etmediklerinden ailemin evinde kalamıyorum yazın.

ve kalıcak bir yere ihtiyacım var. yanımda kedi olmasa birsürü arkadaşım var böle 1 hafta onda diğer hafta diğerinde falan gibi kalabileceğim fakat kedim var yanımda.

o yüzden temmuz+ağustos için kiralanacak oda falan arıyorum istanbulda. fakat öle astronomik kira falan ödeyemicem.

paralı staj durumum var o 2 ay için. o iş kesinleşmeden bir fiyat aralığı bile belirleyemiyorum. fakat konuşulur o iş.

varsa böle istanbulda evde olup işte yazın boş bırakacak yada ne bilim ev arkadaşı memlekete dönen falan yada bomboş odası duran boş durmasın bari falan diyecek insanevladı şeyedebilir bana.

not: Vingthor bu arada ben. account banlıydı. şimdide süresiz ban yiyecem anladığım kadarıyla fakat şu olay gerçekten baya önemli ve acil. '[email protected]' mailim. düşünen varsa hem buraya yazabilir hemde mail atsın çünkü bunuda banlarlar birazdan.
Sosyal ağlarda paylaş

Mathias said:

aramafeyki said:

istanbulda ev olmasına rağmen kedimi kabul etmediklerinden ailemin evinde kalamıyorum yazın.

aramafeyki said:

kedimi kabul etmediklerinden ailemin evinde kalamıyorum.

aramafeyki said:

kedimi kabul etmediklerinden.

aramafeyki said:

kedimi

abi şu tarz postlara ölüyorum ya hahaha

bigün yapıcam!
ya fistan'a yapıcam ya fede'ye ya cons'a
ve cevab veremicekler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...