aramafeyki Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 şimdi şöle ki istanbulda ev olmasına rağmen kedimi kabul etmediklerinden ailemin evinde kalamıyorum yazın. ve kalıcak bir yere ihtiyacım var. yanımda kedi olmasa birsürü arkadaşım var böle 1 hafta onda diğer hafta diğerinde falan gibi kalabileceğim fakat kedim var yanımda. o yüzden temmuz+ağustos için kiralanacak oda falan arıyorum istanbulda. fakat öle astronomik kira falan ödeyemicem. paralı staj durumum var o 2 ay için. o iş kesinleşmeden bir fiyat aralığı bile belirleyemiyorum. fakat konuşulur o iş. varsa böle istanbulda evde olup işte yazın boş bırakacak yada ne bilim ev arkadaşı memlekete dönen falan yada bomboş odası duran boş durmasın bari falan diyecek insanevladı şeyedebilir bana. not: Vingthor bu arada ben. account banlıydı. şimdide süresiz ban yiyecem anladığım kadarıyla fakat şu olay gerçekten baya önemli ve acil. '[email protected]' mailim. düşünen varsa hem buraya yazabilir hemde mail atsın çünkü bunuda banlarlar birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 kedi lan işte sokakta yüzlerce var her hafta birini sevsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 adami ailesi istemiyor biz niye isteyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 adam kediyi seçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 aramafeyki said: istanbulda ev olmasına rağmen kedimi kabul etmediklerinden ailemin evinde kalamıyorum yazın. aramafeyki said: kedimi kabul etmediklerinden ailemin evinde kalamıyorum. aramafeyki said: kedimi kabul etmediklerinden. aramafeyki said: kedimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 konuşabiliriz bu konuyu, öm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galith Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Kendisine kefilim, pek viking, efendi çocuktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 abi ne kedi düşmanıymıs senın bu cevrendekiler löl. Su kedinin bi fotosu varmı,cokmu korkunc yada tiksinc bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 cemss said: adam kediyi seçmiş. sfhuasf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 kedini sevmediklerinden evde kalamıyorsun. Kızlar bakın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Hmm ağustosta eve çıkıcam o zaman misafir edebilirim seni. kedine de benimkini yaparız double date olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mathias said: aramafeyki said: istanbulda ev olmasına rağmen kedimi kabul etmediklerinden ailemin evinde kalamıyorum yazın. aramafeyki said: kedimi kabul etmediklerinden ailemin evinde kalamıyorum. aramafeyki said: kedimi kabul etmediklerinden. aramafeyki said: kedimi abi şu tarz postlara ölüyorum ya hahaha bigün yapıcam! ya fistan'a yapıcam ya fede'ye ya cons'a ve cevab veremicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 O Cons ki herşeye cevabı olandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar