Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray-Konyaspor

SilverSurfer

Öne çıkan mesajlar

said:
zydar, 08 Ağustos 2004 17:47 tarihinde demiş ki:
Birde belli bi kişi alınması söleniyo ama kimse düşünmüyomu acaba oraya kaçtane kaçak insan giricek? Kaç kişi yanında birilerini içeri sokucak. Şayet benim Ultraaslan dan olan 4-5 arkadaşım var onlar her maça biletsiz bir yerlerden gizlice giriyorlardı 2 sene önce.. Olimpiyatta zaten tüm sezon bikere bilet aldıklarını görmedim. Mutlaka istenenden fazla insan giricek içeri ve allah korusun bişi olmasın...

Adamlar onu düşünüp eksik sayı vermişlerdir :D[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu maçı alırız.Ayrıca Ümit Karan ı da çok beğeniyorum..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

siz son durumları yazarmısın rica etsem ? :D[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Kral bi başka abi ya.Bence ona torinolu şaban filan diyenlerde çekemediklerinden.Baksana abi adam tıkır tıkır çalışıyo hala gol yağdırıyo.Hakan şükür rulz[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

evet totti harbi mal bikaç c/p koyim hemen totti fıkrası;
Totti goes on holiday. On his return Cafu asks him: 'Where have you been?' Totti: 'I went water skiing'. Cafu: 'Did you have a good time?' Totti: 'Not at all... I didn't manage to find a lake that went downhill'

Totti's girlfriend sees that Francesco is getting wet on the terrace and calls out to him: 'France, come inside, it's raining.' Totti: 'But it's raining out here as well'

A tragic story in the newspaper: Totti's library has burnt down. It contained two books. Totti is inconsolable. 'No! I hadn't finished colouring the second one in yet!'[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada kötü oynuyormuşuz okadar iyi değilmişiz tv den adam öyle dedi kanatlar çalışmıyomuş.Hakan Şükür kendi becerisiyle öne geçirmiş bizi.Hala playmaker ihtiyacı duyuyomuşuz..Doğru mu bunlar?Pm doğrudur da ya diğerleri?[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...