Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 eskiden uo oynarken kullanırdık.ghost mouse değil de hani belli bir targeti sürekli tıklıyor ama tıklama delayini falan kendimiz ayarlıyorduk. daha acıklayıcı olmak gerekirse şöyle söyliyim. ekranda bir tus var ve ben ona el ile değilde program ile sürekli tıklamasını istiyorum. programın ismi neydi bilen hatırlayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 makroman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 valla süper bi program vardı istediğin gibi tüm fare ve klavye hareketlerini aynen uyguluyor, ghostmouse gibi sapıtmıyor. üstelik makroyu yaptıktan sonra zamanlamalarında sıralarında falan istediğin gibi değişiklik yapabiliyordun ama paralı. adını da unuttuö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 evet makroman aradığım programdı. ama şöyle bi sorunla karşılaştım ben şimdi bunu firefoxla kullanmak istiyorum da program filtreleme kısmında görmüyor sanki programı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 işin aslı şu. facebookta bi klik diye bi oyun var. arkadasla iddialastık ben onu bi programla binlerce kez tıklarım 10 sn içersinde dedim. cocuk beklemede ama ben makroman ile halledemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 öyle basit bi programla 10 saniye içerisinde binlerce komut vermek imkansız olabilir yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 biz bunu uoda yapıyorduk ama. mesela çantadaki bandajı zilyon kere tıklayabiliyorduk hızlıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 @Paramolsadabenalsam rekorunu söyle :) 5555 sabir sayı benimki Autoclick Automouseclick ghostmouse hepsi ile denedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 :D nasıl yaptın ghost mouse işe yarıyo mu ki ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 auto hotkey ile yapabiliyorsun böyle şeyleri baya rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 DoruK said: valla süper bi program vardı istediğin gibi tüm fare ve klavye hareketlerini aynen uyguluyor, ghostmouse gibi sapıtmıyor. üstelik makroyu yaptıktan sonra zamanlamalarında sıralarında falan istediğin gibi değişiklik yapabiliyordun ama paralı. adını da unuttuö. EZ Macros o program. Müthiş'ti ve daha bir ton şeçeneği vardı farklı farklı çözemediğim... Birde autopilot vardı o prof. işiydi biraz değilsede ez macros yönetir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 autohotkeyle aimbot yapmıştım ben basitinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ben autohotkey programını çözemedim.. record ediyorum da playi nerde bunun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 recordlu değil o pek biraz yazman lazım help'den bakarak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 aman neyse vazgeçtim ben galiba boş işlerle uğraşıyorum şuraya bak :) ha biri anlatırsa uğraştırmassa beni şukularım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar