burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 loop <3 şurası şöyle olsaydı demem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 0--<--< böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 - Nasıl bir müzik dinleyicisisiniz? + Güzel - Olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 kharon ne dinliyoruz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 buyur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 yok yani gidip inna vs. dinleyen adam böyle arşiv yapmaz. ilgimi çeken bişeyler dinliyo musun diye merak ettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Loopa alır dinlerim eğer sevdiysem hemde abartılı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 @mr hand yani iste soulseek sagolsun eski yeni ne olursa toparlamaya calisiyorum ulke ulke. Atiyorum polak bi adamla gorusuyorsam scieranski, laborotorium, sbb falan ogrenirken bende onlara erkan ogur, ahmet/levent yildirim, nekropsi, dreamtone , telvin falan ogretmeye gayret ediyorum. 3-5 ulkeden 5-10 kisi olsa zaten cok da fazla ugrasmadan buyudukce buyuyor. edit: sonraki sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Çok sevdiğim şarkıların her ölçüsünü ezbere biliyorum metropolis in a change of seasons ın felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Şarkı beğenirsem albümü, albümü de beğenirsem diskografiyi, onu da beğenirsem ve bir grup söz konusu ise o gruptaki üyelerin yan projelerini, böyle gider. Tabi bu süreç birkaç bin yıl önce tamamlandığından kolay kolay giriş olmuyor arşive. 2-4 gblık mp3 playerlardan gına geldiğinden ve uzun zamandır neredeyse sadece yolda müzik dinlediğimden 160lık ipod klasik aldım, tüm arşiv içerde. Geri kalan her şey için Rapidshare, bulamazsam torrent, bulamazsam Soulseek. Baştan sona albüm dinlerim genelde. Ha ben de çok sevdiğim şarkıların baslarını çıkarırım, genelde çıkaramayacağım kadar kazık şeyler seviyor olmam dışında sorun olmuyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 feci looplarım ben hiç acımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 kaliteli dj lerin mash-up lari da guzel oluyor ben de arada deniyorum benzer melodili parcalari harmanlamayi ama dans mixleri kadar guzel olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ben iyice radyocu oldum.. evde bile üşendiğimden radyo açıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar