Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 olsun bonecrusherın yaşı da tutmuo :-P onla oturursun sen de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ah canım benim, yaşımı küçültüyor, ya o kadar genç gözüküyor muyum ben, aşkolsun (bazı kadınlar yapar ya, aklıma geldi)[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ankara sux hakkaten. Gelin Istanbul'a.[signature][hline]- Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - ? - Allah kahretmek seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Tabi hemen. nerde oturuyodun?? :)[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ee ne oldu buluşma yapın mangal hem yer hem sohbet ederiz :)[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ne zaman olur bu iş ? benim ankda bulunmam sallantılı :) her an alanyaya kaçabilirim :) tatil yapmak istiom :) ben söz veremem ama olursa gelmeyi denerim[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 kacmadan yakalyn zgrwı =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paintball a gidilicekse. Paintsign den şasmamak lazım şaşanada uymamak lazım. paintball için +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 paintball pek keyifli değil vurulunca kederleniyor insan onun yerine mangalın dumanı altında bir anason kokusu,rakıyla birlikte önündeki beyaz üstüne işlenmiş çiçeklerin bulunduğu kavun tabağından çatalın kenarıyla kesilmiş bir kavunu ağzına götürmenin tadı apayrıdır.. :)[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 no paintball gogogo rock n gocart diyor ve oyumu sunuyorum @sanerixx : kardeşim ne uraşıon bone la yedi varmı çiğ çiğ ben ayağa kalkabilseydim bende yicektim ölüyodum açlıktan. @babacum : Varya dürümcü ses çıkmadı yirim seni atla gel sende arabaya[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Abi paintball olsun. Go kart olsun. (para bitsin züğürt mode: on) İçki alkolü katmayın abi gelesi olupda gelmeyenler olabilir. Herkese uymayabilir. Olmadı ayrı toplanır iki üç kişi koklarız anasonumuzu.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 AHAHAH ne olursa olsun bi şartla gelirim biri beni outtrader dan koruyacak[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Orman olmazsa olmaz zaten. Orman olması lazım. En zevklisi orman. Ormanım ben hehey ben Orman. Ciddi Kısmısı: eet ormanlı deneyelim.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Angelfire, 10 Ağustos 2004 22:48 tarihinde demiş ki: bi şartla gelirim biri beni outtrader dan koruyacak aman o kişi ben olmam.. bugün ısırıp durdu omzumu felan.. hala ısırdığı yerler acıyor. :-P[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Ağustos 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Angelfire, 10 Ağustos 2004 22:48 tarihinde demiş ki: bi şartla gelirim biri beni outtrader dan koruyacak ehe bu sefer bişe olmaz sanırım :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 heyt yerim lan hepinizi! ehehhe :) edit: angelfire en son buluşmada kafana top attığım kapıyı yüzüne vurduğum ve diğerleri için özür dilerim walla hiperaktiftim o gün eheheh[signature][hline]Do you mind if i always love you? [Bu mesaj OutTrader tarafından 11 Ağustos 2004 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Bonecrusher, 10 Ağustos 2004 23:09 tarihinde demiş ki aman o kişi ben olmam.. bugün ısırıp durdu omzumu felan.. hala ısırdığı yerler acıyor. :-P evet abi yiyişip durdular ne cafede :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Abi bi dakka adam ciddi ciddi yaptımı bunları?? :)[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 yiyişip durma hayra alamet değil[signature][hline]tksmtr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar