Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankaradaki Patiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar forumumu okumusanız bana birazda yardim ede bilrsiniz bi ara bulusalım veya bulusma ayarlayalım olurmu? ozel msj veya bir sekilde bana olasırsanız veya burdan soylersenız cok sevinirim
Mesaj tarihi:
bak bonecrusher bak bak ne diyorlar :P[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache|
have no fear,vlad is here! -vlad
Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
ne diyorlar?
ben anlamadım :-P

eh buluşma düşünüyordum ben de ağustos bitmeden şöyle büyük çaplı birşey yapmak..[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Mesaj tarihi:
paintball sucka ben 5,6 tane katana getiririm pvp yaparız bir cafede :P[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache|
have no fear,vlad is here! -vlad
Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
hobaa, paintball gusel olur harbidende!!! olm daa naapçaz işte, bad boy paintball wardı hatırlıyosam ha bide point paintball mu ne. herneyse ii fikir yani![signature][hline]War, war never changes!!!
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 10 Ağustos 2004 02:45 tarihinde demiş ki:
paint ball yapın...
sonra video fln koyun izleyelim biz de

öle bişi yaparsak gelir seni özel jetimle alırım sende
oynarsın :) grr tabiki tıpış tıpış gelip oynucan sende yok öle beleşten video dürümcü
bone yapalım ufaktan bişi oturup bi yerde takılalım ağustosun sonu gibi şu sanerixx le benim meşhur mangalımızı faaliyete geçirelim diyorum[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
@orc_lord: Dileyeceğim son şeylerden biri olurdu bu.
Yahu bi benmi deniz hasreti çekiyorum
ankara sux
sux sux sux girmek için olmasa bile izleyip biramı içip gitarımı çalmak için deniz deniz deniz[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
said:
Angelfire, 10 Ağustos 2004 02:57 tarihinde demiş ki:
@orc_lord: Dileyeceğim son şeylerden biri olurdu bu.
Yahu bi benmi deniz hasreti çekiyorum
ankara sux
sux sux sux girmek için olmasa bile izleyip biramı içip gitarımı çalmak için deniz deniz deniz

ehehe hersene geliyorum ben kuşadası'na yazlık olunca :)
eheh ankara'da özleniyor bazen yani.. :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!

Zuu Zuu
Mesaj tarihi:
said:
Chorap, 10 Ağustos 2004 02:51 tarihinde demiş ki:
bad boy paintball wardı hatırlıyosam ha bide point paintball mu ne

paintball yapılacaksa, kapı gibi oğuz amcamız var, o 2 ankara paintball turnuvasında da bize çok yardımcı oldu..

ama bir daha paintball maintball yapamam ben.
daha zevkli birşey gerek.
oturup muhabbet etmek mesela.
daha zevkli oluyor öylesi.

mangal fikrine ok...
ben tabii hazır köfte getirip onu yerim, o ayrı konu :-P[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Mesaj tarihi:
Abi deniz olan yerde adam sudamı yaşıyo. Çok saçma kaçsam kaçarım. Denizin 10 cm yanında yatar kalkarım şerefsizim. Bu arada bende ankaradayım. Beklemekteyim...[signature][hline]Himiney...
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 10 Ağustos 2004 03:58 tarihinde demiş ki:

mangal fikrine ok...
ben tabii hazır köfte getirip onu yerim, o ayrı konu :-P

Bende sana katılırım :-P[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook [/i] / My best friend
Mesaj tarihi:
hımm o zaman vazgeçtim.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook [/i] / My best friend
Mesaj tarihi:
çiğ yemekle kalsa nese bizi de yiyor :)

küçük bi buluşma yapalım gidip içelim :) ama bu sefer adam gibi içelim geçen seferki gibi 1er bira içip kalkın bonecrusherın evini dağitioz olmasın :-P

hafta içi yapacaksanız akşama doğru gelebilirim. cuma stajımın son günü haftasonu belki gelebilirim tatile gidicem bi ara ama ne zaman bilmiyorum
  • Yeni Oluştur...