Manu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Arkadaslar forumumu okumusanız bana birazda yardim ede bilrsiniz bi ara bulusalım veya bulusma ayarlayalım olurmu? ozel msj veya bir sekilde bana olasırsanız veya burdan soylersenız cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bak bonecrusher bak bak ne diyorlar :P[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ne diyorlar? ben anlamadım :-P eh buluşma düşünüyordum ben de ağustos bitmeden şöyle büyük çaplı birşey yapmak..[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 eh yanılmamışım işte. adamın istediği kız arkadaş fln değil. arkadaş istiyor. eh paticikte ankarada oturan bu tipte insan elbet vardır, buluşun anlaşırsınız belki.[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ola bilride cok uzak bir tarih deil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 buluşursanız bende gelirim. şöle adam gibi bi tarih koyun gerisi kolay.[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 paint ball yapın... sonra video fln koyun izleyelim biz de[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bu arada chorap öblede okuyorum ozel msjdan atim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 paintball sucka ben 5,6 tane katana getiririm pvp yaparız bir cafede :P[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 hobaa, paintball gusel olur harbidende!!! olm daa naapçaz işte, bad boy paintball wardı hatırlıyosam ha bide point paintball mu ne. herneyse ii fikir yani![signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 keşke bende şimdi ank'de olsaydım.. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: BabacumMostors, 10 Ağustos 2004 02:45 tarihinde demiş ki: paint ball yapın... sonra video fln koyun izleyelim biz de öle bişi yaparsak gelir seni özel jetimle alırım sende oynarsın :) grr tabiki tıpış tıpış gelip oynucan sende yok öle beleşten video dürümcü bone yapalım ufaktan bişi oturup bi yerde takılalım ağustosun sonu gibi şu sanerixx le benim meşhur mangalımızı faaliyete geçirelim diyorum[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 @orc_lord: Dileyeceğim son şeylerden biri olurdu bu. Yahu bi benmi deniz hasreti çekiyorum ankara sux sux sux sux girmek için olmasa bile izleyip biramı içip gitarımı çalmak için deniz deniz deniz[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 zuah ben kız sen deniz ii oldu bak bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 izmirde istemediin kadar deniz var cier lerine körfez kokusu çek(midem bulanmaya başladı)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Angelfire, 10 Ağustos 2004 02:57 tarihinde demiş ki: @orc_lord: Dileyeceğim son şeylerden biri olurdu bu. Yahu bi benmi deniz hasreti çekiyorum ankara sux sux sux sux girmek için olmasa bile izleyip biramı içip gitarımı çalmak için deniz deniz deniz ehehe hersene geliyorum ben kuşadası'na yazlık olunca :) eheh ankara'da özleniyor bazen yani.. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bak buna katılıyorum karadaki denizi ister denizdeki karayı insan her zaman nankördür bak bana kızsızlıktan yapa biliyomuyum ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Chorap, 10 Ağustos 2004 02:51 tarihinde demiş ki: bad boy paintball wardı hatırlıyosam ha bide point paintball mu ne paintball yapılacaksa, kapı gibi oğuz amcamız var, o 2 ankara paintball turnuvasında da bize çok yardımcı oldu.. ama bir daha paintball maintball yapamam ben. daha zevkli birşey gerek. oturup muhabbet etmek mesela. daha zevkli oluyor öylesi. mangal fikrine ok... ben tabii hazır köfte getirip onu yerim, o ayrı konu :-P[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Abi deniz olan yerde adam sudamı yaşıyo. Çok saçma kaçsam kaçarım. Denizin 10 cm yanında yatar kalkarım şerefsizim. Bu arada bende ankaradayım. Beklemekteyim...[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Bonecrusher, 10 Ağustos 2004 03:58 tarihinde demiş ki: mangal fikrine ok... ben tabii hazır köfte getirip onu yerim, o ayrı konu :-P Bende sana katılırım :-P[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 adam çiğ yiyor yannız dikkat[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hımm o zaman vazgeçtim.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 çiğ yemekle kalsa nese bizi de yiyor :) küçük bi buluşma yapalım gidip içelim :) ama bu sefer adam gibi içelim geçen seferki gibi 1er bira içip kalkın bonecrusherın evini dağitioz olmasın :-P hafta içi yapacaksanız akşama doğru gelebilirim. cuma stajımın son günü haftasonu belki gelebilirim tatile gidicem bi ara ama ne zaman bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Yas tutmuyor kardes ama gunduz partilerine her zaman acıgım bunu biliniz *Arkasını döner ve dans ederek mekandan uzaklaşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ayarlayın bi buluşma resimlerini koyun da bakalım[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar