mamothus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 space jam.. onun da baş karakteri tavşan..
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 David Lynch'i tavsiye edebilirim! - Mulholland Drive - Lost Highway
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 mamothus said: space jam.. onun da baş karakteri tavşan.. tavşanlı zencili
_catastrope_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 donnie darko gibi bi film yok. Devam filmi bile (s.darko) onun gibi değil ama donnie darkoyu sevenlerin sevdiği filmler diye şöyle bir liste verilmiş: said: 6th Sense, 12 Monkeys , A Beautiful Mind, A Scanner Darkly, American Beauty, Blue Velvet, Brazil , Butterfly Effect, City of Angels (remake of Wings of Desire), Contact, Dark City, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Fargo, Fight Club, Gattaca, Heavenly Creatures, Identity , Jacob's ladder , K-Pax , Lost Highway , Memento, Mirrormask , Mulholland Drive , Naked Lunch, One Flew Over the Cuckoo's Nest, Open Your Eyes (Abre Los Ojos, remade as Vanilla Sky), Pi , Pretty Persuasion, Primer, Requiem for a Dream, Run Lola Run, Silent Running, Slaughterhouse Five, Solaris , Stay, Stir of Echoes, Sybil (2006), The Final Cut, The Fisher King , The Game, The Good Girl, The Ninth Gate, The Prisoner, The Science of Sleep (Science des rêves, La), Twin Peaks, Unbreakable, Vanilla Sky (remake of Open Your Eyes), Waking Life , Wings of Desire (remade as City of Angels).
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 güzel listeymiş başlıyım indirmeye
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 of arada solaris var ahaha :D bilimkurgu aşığı değilsen o film ağır gelir şimdiden söliim. "yumuşatılmış" hollywood versiyonu bile bilimkurgu sevmeyeni sıkacak bi film. ama bence çogzeldi (:P)
cemss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bak beyim ben psikoloji filmi bilmem ama 21 i izle psikolojin bozulur o kadar parayla.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 aslında Rod Serling yapımları ilgisini çekebilir. 21 gibi senaryolu filmler olmazdı ya da çok daha az olurdu heralde o olmasaydı eheh :P ulan rakamlarla film ismi mi verilir yea birbirine karıştırdım filmleri sdfsdaf "23"ten bahsediyodum ben.
cemss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 hasudh açıklaman dahada beter etti durumu.
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 the jacket vardı belki aradıgını verebilir
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 donnie darkoyu seven adam donnie darko'nun fikirlerini ÇATIR ÇATIR çaldığı filmleri izlememiştir
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 eragon bişey kendisi bi halt eklemeden ne kadar şey varsa çalıp çırpıp toplamış
proggorp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ben x bu filmi izleyin beyler. imedebe
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ben x güzel filmdi tesaduf izlemiştim baya güzeldi doonie darko şey diil mi bu böyle aniden pedobear gozukuyor aynada pencerede
Öne çıkan mesajlar