Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

donnie darko tarzında film

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
donnie darko gibi bi film yok. Devam filmi bile (s.darko) onun gibi değil ama donnie darkoyu sevenlerin sevdiği filmler diye şöyle bir liste verilmiş:

said:
6th Sense, 12 Monkeys , A Beautiful Mind, A Scanner Darkly, American Beauty, Blue Velvet, Brazil , Butterfly Effect, City of Angels (remake of Wings of Desire), Contact, Dark City, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Fargo, Fight Club, Gattaca, Heavenly Creatures, Identity , Jacob's ladder , K-Pax , Lost Highway , Memento, Mirrormask , Mulholland Drive , Naked Lunch, One Flew Over the Cuckoo's Nest, Open Your Eyes (Abre Los Ojos, remade as Vanilla Sky), Pi , Pretty Persuasion, Primer, Requiem for a Dream, Run Lola Run, Silent Running, Slaughterhouse Five, Solaris , Stay, Stir of Echoes, Sybil (2006), The Final Cut, The Fisher King , The Game, The Good Girl, The Ninth Gate, The Prisoner, The Science of Sleep (Science des rêves, La), Twin Peaks, Unbreakable, Vanilla Sky (remake of Open Your Eyes), Waking Life , Wings of Desire (remade as City of Angels).
Mesaj tarihi:
of arada solaris var ahaha :D bilimkurgu aşığı değilsen o film ağır gelir şimdiden söliim. "yumuşatılmış" hollywood versiyonu bile bilimkurgu sevmeyeni sıkacak bi film. ama bence çogzeldi (:P)
Mesaj tarihi:
aslında Rod Serling yapımları ilgisini çekebilir. 21 gibi senaryolu filmler olmazdı ya da çok daha az olurdu heralde o olmasaydı eheh :P

ulan rakamlarla film ismi mi verilir yea birbirine karıştırdım filmleri sdfsdaf "23"ten bahsediyodum ben.
  • Yeni Oluştur...