mamothus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 space jam.. onun da baş karakteri tavşan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 David Lynch'i tavsiye edebilirim! - Mulholland Drive - Lost Highway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 mamothus said: space jam.. onun da baş karakteri tavşan.. tavşanlı zencili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 donnie darko gibi bi film yok. Devam filmi bile (s.darko) onun gibi değil ama donnie darkoyu sevenlerin sevdiği filmler diye şöyle bir liste verilmiş: said: 6th Sense, 12 Monkeys , A Beautiful Mind, A Scanner Darkly, American Beauty, Blue Velvet, Brazil , Butterfly Effect, City of Angels (remake of Wings of Desire), Contact, Dark City, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Fargo, Fight Club, Gattaca, Heavenly Creatures, Identity , Jacob's ladder , K-Pax , Lost Highway , Memento, Mirrormask , Mulholland Drive , Naked Lunch, One Flew Over the Cuckoo's Nest, Open Your Eyes (Abre Los Ojos, remade as Vanilla Sky), Pi , Pretty Persuasion, Primer, Requiem for a Dream, Run Lola Run, Silent Running, Slaughterhouse Five, Solaris , Stay, Stir of Echoes, Sybil (2006), The Final Cut, The Fisher King , The Game, The Good Girl, The Ninth Gate, The Prisoner, The Science of Sleep (Science des rêves, La), Twin Peaks, Unbreakable, Vanilla Sky (remake of Open Your Eyes), Waking Life , Wings of Desire (remade as City of Angels). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 güzel listeymiş başlıyım indirmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 of arada solaris var ahaha :D bilimkurgu aşığı değilsen o film ağır gelir şimdiden söliim. "yumuşatılmış" hollywood versiyonu bile bilimkurgu sevmeyeni sıkacak bi film. ama bence çogzeldi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bak beyim ben psikoloji filmi bilmem ama 21 i izle psikolojin bozulur o kadar parayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 aslında Rod Serling yapımları ilgisini çekebilir. 21 gibi senaryolu filmler olmazdı ya da çok daha az olurdu heralde o olmasaydı eheh :P ulan rakamlarla film ismi mi verilir yea birbirine karıştırdım filmleri sdfsdaf "23"ten bahsediyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 hasudh açıklaman dahada beter etti durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 the jacket vardı belki aradıgını verebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 donnie darkoyu seven adam donnie darko'nun fikirlerini ÇATIR ÇATIR çaldığı filmleri izlememiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 eragon bişey kendisi bi halt eklemeden ne kadar şey varsa çalıp çırpıp toplamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 sezercik küçük emrah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soultheme Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 !!temel içgüdü 2!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ben x bu filmi izleyin beyler. imedebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ben x güzel filmdi tesaduf izlemiştim baya güzeldi doonie darko şey diil mi bu böyle aniden pedobear gozukuyor aynada pencerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar