Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 klavuzunda birşey yazmıyor ama aldığım yer 12 saat dedi oha dedim içimden. Akşam dışarı çıkıcam da saat 1.30'da koydum 8.30 falan gibi çıkarsam bi sorun olur mu?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Onun pılle alakası var pılın acılmadı lazım 12 saat durup ısınmalı ondan sonra tam bosaltıp tekrar doldurmalısın[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 nasıl yani ya? 12 saatten az olunca ısınmıo mu şimdi bu pil :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 İlk şarj önemli diyorlar ve sonra tamamen bitene kadar bir daha şarj etmemen gerekli.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 hmms o ok şarj etmem de valla 7 saat yeter 8.30'da çıkartırım herhalde. (tam türk'üm evet :P )[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 geceden koy sabaha kadar ıste.mecbur en az 12 saat koyman gereklı.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 bence de 12 saat. herkes aynı şeyi söylüosa bi bildikleri vardır diorum...[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 walla aldım koydum şarja banktım 2 saat sonra bitmiş dedim bekleyemem çıkardım çalıştırdım yaz sonundan beride sorunsuz çalışıyo ama genelde tam bitince şarja koyuyom ilk bi kaç seferde köküne kadar bitirdimdi pin girin yazısı bile çıkmıyodu o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 tabi canım 2 saat sonra bitio hemen ama duruo ööle boş boş. neyse çıkartıcam işte 8.30'da sonra dibine kadar bitirip ikinci seferde tutacam sabaha kadar işte[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 İlk şarjını 12 saatten az yaparsan pilin max. şarj kapasitesini mahfedersin. Sonra benim pilim hemen bitiyor diye sızlanırsın haberin olsun. (Arkadaşımın başına geldi, telefonlar aynı onunki zort diye bitiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 bence 24 saat doldur bana telefoncu kadın 18 saat demisti ben 24 saat doldurdum max kac gun gider dedim 18 saat yaparsam 3 gun gider demisti 24 yaptim saolsun 5 gün idare ediyor.[hline]Arqas Staff [GM Nico] E-Mail:[email protected] İcq:730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar