senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 iyi firmalar var tabi turkiyede ama cok az ve oralarda ise girmek cok cok zor ituden derece ile mezun olmussundur, masterda derece yapmissindir anca o zaman girersin oralara, bende diyorumki oraya girene kadar git yurtdisinda daha guzel bir iste calis. yoksa normal bir universiteden cik istedigin kadar bilgili kalifiye eleman ol, anca iste home officelerde calisirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 senko said: yoksa normal bir universiteden cik istedigin kadar bilgili kalifiye eleman ol, anca iste home officelerde calisirsin. Yok oyle bisey. Normal bir universiteden, alakasiz bir bolumden 2.05 le mi ne mezun oldum. Home Office calismiyorum. Fazla onyargilisiniz. Iyi adama cuval cuval para verecek sirketler var Turkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 selam. pc mühüm. .net'im. php'yim. yeni mezunum. askerden muafım. iş arıyorum. of çok güzel ilan oldu... Fiyatlar konusunda denilmiş hep 2k filan ama neci olduğun da önemli. Yani bir sertifikan varmı, mühendismisin, deneyimlimisin filan. 2 senelik programlamadan mezun arkadaşım var. Yazılım konusunda çalıştığı yerlerden şu ana kadar en fazla 1200 alabildi. (Gerçi çok da iyi firmalar olduğu söylenemez. Ama aynı zamanda mezuniyeti itibariyle de iyi yerlere girebilmesi de mümkün değil...) Diğer bir örnekle yeni mezun bir mühendis (gördüğüm kadarıyla) 2k civarında başlıyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 kendi firmani yap. guzel program yaz internetten sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 bilgisayar muh sen 2k dan assagiya baslamazsin , baslamada zaten. 4-5 sene deneyimin olursa 4-5k gidersin, biraz kimi tanidigin transferlere falan bakiyor. 10 milyar ustu kazanan bayag muhendis var acikcasi. yalniz bende muhendislik falan yok diyorsan, maas az olacak dogal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Hergonan said: kendi firmani yap. guzel program yaz internetten sat. sfdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Hergonan said: guzel program Soyle etli budlu kalcalari dolgun ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 http://img188.imageshack.us/img188/6084/fasfasf.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 teklif geldi 1800€ bro. kabul ettim ne yazikki sadece 3 aylik acil is bulmam lazim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 meme yapmayin lan 1800 euro iyi? 3 ayligina da olsa bile, ekmek alirsin! sonra bunu CVne ekleyip 2000 euroluk teklif avina cik ;P bi de 1800 eurolik nerden teklif, hangi rol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Seele said: teklif geldi 1800€ bro. kabul ettim ne yazikki Seele said: kabul ettim ne yazikki Seele said: ne yazikki Seele said: yazik hep yapmak istemisimdir. thx bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 throine = failboat said: kabul ettim ne yazikki sadece 3 ay. said: ne yazikki sadece 3 ay. said: sadece 3 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 neresi oldugunu söylemiyim ama yazilim firmasi. yazilimci olarak calisicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar