bega Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 die bi diz ivar ya cnbc-e'de, seyreden var mı hiç? ya ben nie bayılıorum o diziye?[hline]*bega the poor student* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Vizyon bölümü var belki orda niye bayıldıgına dair görüşleri olanlar çıkabilir...[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 annem de bayılıyor o diziye ama beni hakkaten baydı biraz artık izlemiyorum[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 gördükçe izliyorum ana karaktere kılım robot gibi adam ancak buna rağmen anlayamadığım bi sebepten görünce kanali değiştiremiorum[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 belki de fon müziindendir. ben ona da bayılıorum[hline]*bega the poor student* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ehe hastayim o diziye :) zaten buzun themelrini de indirdim Ilgilenen Olursa The Wallflowers- Empire Of My Mind PS:The Wallflowers Dinlenmesini Siddetle Tavsiye Ederim Guzel Muzik Yapiyorlar)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 there is trouble in my mind.. die başlayan şarkı mı bu?[hline]*bega the poor student* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 said: arcane, 08 May 2003 20:31 tarihinde demiş ki: gördükçe izliyorum ana karaktere kılım robot gibi adam ancak buna rağmen anlayamadığım bi sebepten görünce kanali değiştiremiorum[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. abim de benzer bir yorumda bulunmuştu :) bir de dizi bana çok depresif geldi, günlük hayatta üzülecek şey bol zaten, arasıra biraz espri, neşelenecek olaylar eksik..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 çünkü ana karakter robot adamın güldüğünü göremiosun adamın terminatör olduğundan şüphelenmeye başladım[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki: çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 eh adam strese öyle bi boğulmuş ben de olsam onun yerinde smiley yapmayı bırakırdım :) babası da sürekli oğlunu eleştiren bir tip..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 dooru adamın bi sevgilisi bile yok nası yüzü gülsün :)[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Ana karakter yani Nick(Yazının devamında bu isim kullanılacak) odunun teki. Adam sevinçten kendisine dokunan müvekkiline bile .bne muamelesi yapıyor. Karşısındaki gülmüyor, duygusal olaylara gelemiyor. Acil marangoza ihtiyacı var kanımca. Dizinin bir özelliği Murphy kanununlarının işlemesi. Bir olayın mutlu sonla bittiği görülmemiştir ana karakter açısından. Bu da bana göre diziye gerçekçilik katıyor. Zaten vazgeçemiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar