Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yoğurt yiyorum şimdi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kendinize bakıyorsunuzdur eminim az da olsa. neler yapıyorsunuz.

benim yüzümde sivilcelerden doalyı siyah noktalar kalmış mesela dikkatimi çekti de clean an clen..... diye kremi kullansam mı veya var mı başka etkili birşeyler

hadi hadi durmayın yazın
Mesaj tarihi:
abi sütü bir türlü tek başına içemedim 22 senedir. Yok yani iğrenç birşey ya. Anca mısır gevreğine fln katıp tüketebiliyorum. Çukulatanın biraz süte tadını bırakması lazım
Mesaj tarihi:
7thBreath said:

ben günde 1 litre içiyorum alay etmek için yazmadım ki, hatta süt içenle alay eden direk salaktır diyorum.

pardon ergenlikten kalma refleks işte :)
Mesaj tarihi:
Friedman said:

abi sütü bir türlü tek başına içemedim 22 senedir. Yok yani iğrenç birşey ya. Anca mısır gevreğine fln katıp tüketebiliyorum. Çukulatanın biraz süte tadını bırakması lazım

yukarda da denmiş. light yarım yağlıları dene. veya süte o sevmediğin tadını kapatacak birşeyler katmaya devam
Mesaj tarihi:
zararlı diye bişeylerden sakınıcaksan telefon kullanma araba egzozundan uzak yerlerde yaşa organik yiyecekler tüket fast fooddan uzak dur çok oturma hareket et sigara içme içki içme onu yapma bunu yapma. Bırak abi yaşadığın gibi yaşa valla
Mesaj tarihi:
olmuyor işte ya evde annem ne güzel yemekler hazırlardı ve ne güzel beslenirdim. şimdi herşey bana bakıyor. birşeyleri eksik alsam hemen belli ediyor kendini. muhtemele yeşillikleri eksik aldım ki dudağımın içi yara dilimi bile dokundurmaya korkuyorum.
Mesaj tarihi:
annenizin kıymeyini bilin olum!!!

masturbasyona kadar bahane bulmaya çalıştım ama burada 100 kılo ve elini orada adamların varlığından haberdar oldum olalı ben yemek yapma konusunda sıkıntı yaşadığımı ve öğrenmeye başlamanın geciktiğini farkettim.
  • Yeni Oluştur...