Hagii Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 kemikleri güçsüz bırakmamak lazım olummm!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 pilav + yogurt + ketcap + nugget. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 şehriyeli pilahv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 kendinize bakıyorsunuzdur eminim az da olsa. neler yapıyorsunuz. benim yüzümde sivilcelerden doalyı siyah noktalar kalmış mesela dikkatimi çekti de clean an clen..... diye kremi kullansam mı veya var mı başka etkili birşeyler hadi hadi durmayın yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 süt de iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 lan acmayın yemek topikleri ya acıkıyorum olm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 haftada en az 2-3 litre içerim süt. alay etmene yardımcı olayım agu agu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ben günde 1 litre içiyorum alay etmek için yazmadım ki, hatta süt içenle alay eden direk salaktır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 balık hapı da içiyorum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 abi sütü bir türlü tek başına içemedim 22 senedir. Yok yani iğrenç birşey ya. Anca mısır gevreğine fln katıp tüketebiliyorum. Çukulatanın biraz süte tadını bırakması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 7thBreath said: ben günde 1 litre içiyorum alay etmek için yazmadım ki, hatta süt içenle alay eden direk salaktır diyorum. pardon ergenlikten kalma refleks işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Friedman said: abi sütü bir türlü tek başına içemedim 22 senedir. Yok yani iğrenç birşey ya. Anca mısır gevreğine fln katıp tüketebiliyorum. Çukulatanın biraz süte tadını bırakması lazım aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 soğuk süt gibisi yok valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 osteoporoz seni yıkamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 balık hapı da içiyorum fghjk, ayrıca sütü light al belki içebilirsin tam yağlı sütün tadı daha bi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 abi ben midye dolma da yiyorum ya. zararlı diyorlar hiç yemeyeceğim diyorum ama olmuyor. dün 1-2 tane dedim 20 tane yemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Friedman said: abi sütü bir türlü tek başına içemedim 22 senedir. Yok yani iğrenç birşey ya. Anca mısır gevreğine fln katıp tüketebiliyorum. Çukulatanın biraz süte tadını bırakması lazım yukarda da denmiş. light yarım yağlıları dene. veya süte o sevmediğin tadını kapatacak birşeyler katmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 zararlı diye bişeylerden sakınıcaksan telefon kullanma araba egzozundan uzak yerlerde yaşa organik yiyecekler tüket fast fooddan uzak dur çok oturma hareket et sigara içme içki içme onu yapma bunu yapma. Bırak abi yaşadığın gibi yaşa valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Hagii said: kemikleri güçsüz bırakmamak lazım olummm!!!! sanıyorum bayan olma ihtimalin var. kalsiyum da alıyor musun menapoz için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 adamın ŞÖLE bi topağı var nası bayan olsun asfzg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 olmuyor işte ya evde annem ne güzel yemekler hazırlardı ve ne güzel beslenirdim. şimdi herşey bana bakıyor. birşeyleri eksik alsam hemen belli ediyor kendini. muhtemele yeşillikleri eksik aldım ki dudağımın içi yara dilimi bile dokundurmaya korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 annenizin kıymeyini bilin olum!!! masturbasyona kadar bahane bulmaya çalıştım ama burada 100 kılo ve elini orada adamların varlığından haberdar oldum olalı ben yemek yapma konusunda sıkıntı yaşadığımı ve öğrenmeye başlamanın geciktiğini farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar