Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 dizinin introdaki muziği duysam direk conspiracy derim böyle cuk oturmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Yine çoook iyiydi. Açıkçası güzel bir dizi bekliyordum ama Pazartesileri Mad Men'den önce Rubicon izlemek isteyeceğim aklıma gelmezdi (tu)(tu) Sprangler, Kale ve Miles (tu) hatta Sprangler (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 kanser etsede seviyorum şu diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 abi ayıp ama, çok pis yerde bitirdiler :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sezon finaliydi dimi bu bölüm çok güzel dizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 evet abi final bi de yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 inanılmaz iyiydi (tu)(tu) keşke bir elim daha olsa da hakettiği kadar thumbs up çekebilsem safasf cliffhangerı da çok iyi koydular, hll team. spangler'ı oynayan adam golden globe falan adaylığına koyar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 sezonu bitirdim 2 günde anca. son 3-4 bölümden öncesi gerçekten çok yavaş ve sıkıcı gelmesine karşın, son 3-4 bölümde tatmin sınırlarım zorlandı :) çok pis yerde bitirdiler gerçekten ya böyle final olmaz :( katherine ölmeden elinde cd vardı, yere düşmeden önce. onu görmedi mi will? gördüyse niye almadı bariz çıkardı salladı :S cd yi alsa ne güzel 1 sezonda bitmiş olacaktı dizi :P he bide şimdi 4 yapraklı gonca sprangler a geldi, o da kendini vuracaksa boşa kastı will adalet getirecem diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 iptal edilmiş http://blogs.amctv.com/rubicon/2010/11/amc-will-not-renew-rubicon.php sorum olucak izlemiş olanlara. ben bunu indirdim 1. sezon olarak. izlesem mi şimdi izlemesem mi? bole kotu bi yerde meraklandırıcak biyerde falan bitiosa izlemiyim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 oha iptal ediydiyse hakkaten üzülürüm mukemmel bir diziydi yinede ilk sezonu izlenir izlemeyen varsa cok yazık olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 gerizekalı amerikalılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 mokoko said: iptal edilmiş http://blogs.amctv.com/rubicon/2010/11/amc-will-not-renew-rubicon.php sorum olucak izlemiş olanlara. ben bunu indirdim 1. sezon olarak. izlesem mi şimdi izlemesem mi? bole kotu bi yerde meraklandırıcak biyerde falan bitiosa izlemiyim hiç. arkada kalmış. kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 kötü oldu ya bu. güzel diziydi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 mokoko said: mokoko said: iptal edilmiş http://blogs.amctv.com/rubicon/2010/11/amc-will-not-renew-rubicon.php sorum olucak izlemiş olanlara. ben bunu indirdim 1. sezon olarak. izlesem mi şimdi izlemesem mi? bole kotu bi yerde meraklandırıcak biyerde falan bitiosa izlemiyim hiç. arkada kalmış. kalmasın. Gönül rahatlığıyla izle tadını çıkar. Sezon finalinde cok fazla cevapsız soru kalmıyor.Kaldırılmasına üzüldüm ama Sezon finalini izledikten sonra "lan çok fazla şey gösterdiler nasıl o komplo hedelerini devam ettirecekler" demiştim demek ettiremediler kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 yanlış gün yayınladılar bu diziyi ya. o bitirdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Kimin ne olduğu ve olayların nerye kime cıkacağı o kadar belli edilmişki. ilk bölümün final sahnesine bakan her normal akla sahip insan, sıradan bi tahmin yapmıştır. Ama yok canım bu kadar basit olamaz demiştir. lan sora bi bakıosun hakkaten gerçekleşen olaylar tahmin ettiğin gibi tek düze ilerliyor.Sezon finalinde havada kalan bişi olmuyor. takoz bi senaryoya dönüyo. sadece merak uyandırak tekşey will'in güplettiği hatunun kimin nesi olduğu o kadar.He yine oradan alınıp adam edilemezmiydi dizi. edilirdi tabide yapmadılar yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Çok yazık oldu. Meğer AMC bile kendini 3 bölümlük senaryo kapasite eşiği olan veya 6 sezon Lost izleyip, dersini almayıp, hala cevapsız soru arayan izleyiciye göre endeksleyen bir kanalmış... Bunu buraya koyuyorum http://www.youtube.com/watch?v=6ZVPM88m-58 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 böyle güzel bir dizinin bitmesi çok üzücü, allahtan breaking bad izleniyor ve ödülden ödüle koşuyor da bitirmiyorlar rubicon gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ben hiç ısınamamıştım bu diziye. bir başkasına yer açması benim açımdan iyi oldu. ayrıca arcane'nin şöhretine gölge düşürdü, o açıdan da bir milattır hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar