b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 işte dediim gibi bence orda da player devreye girecek kardeşim en kendine özgü shard hangisiyse ona girsin onnarda[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hermesus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ya bence zaman bırakıcaksınız Runuo sphere den kat kat kat üstündür.Hem stabilite hem pvp ne biliyim her gün yeni bir şey keşfediyrosun.bir kısım diabloya benzediğini falan söylüyor.Zuhahaha cayip gülüyorum diablo runuo sitemin yanında kızma bilader kalıyor yaw.Runuo sisitemi ultimayı kendi kişiliğine getriyor yavaş yavaş adventur serilerini aynuyanalr anlıyorlardır.Bir kere ultima ultima online ladoğmadı 89 yılında.Yazarak oynuyordum ultima yı.o zamanalar oyunu bulmak için 6 ay öncede sipariş veriyorduk Usa da okuyan arkadaslara tatilerde getriyorlardı bizlere.yani gün gectikce gercek ultimaya dönüyor gibi.Son sasmurai landi gördükten sonra biraz değişti fikirlerim ama yane ultima online ile ultima doğmadı ultimanın kendine göre has ve bir hikayesi var.Runuo yu neden sevmiyorlar cünkü sisitemi anlamıyorlar çözemiyorlar bu yüzden sphewre daha kolay geliyor[signature][hline] In the End....We will remember not the words of our enemies,but the silence of our friends. ------------------------------------------- An uncpredictable and dangereus force called as art by those who serve it.Called as power by those who try end it at their own ill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ultima ölmüş,siz neleri konuşuyosunuz ya :) Yok zamana bırak,yok yakında süper olacak falan... Ultima son aylarını yaşıyo... Ultimamı kalmış,etraf mmorpg kaynıyo...[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Sensible, 08 Ağustos 2004 10:05 tarihinde demiş ki: Ultima ölmüş,siz neleri konuşuyosunuz ya :) Yok zamana bırak,yok yakında süper olacak falan... Ultima son aylarını yaşıyo... Ultimamı kalmış,etraf mmorpg kaynıyo... Sana(& senin gibilere) en guzel cevabi silencer vermis ztn ustune laf etmeye gerek yok.. http://forum.paticik.com/view.php?id=82807 Tek diyeceğim ordaki link'i hayatinda hic UO oynamamis ve izlememis bi ark.a gonderdim.Bana cd.sini ceksene dedi.. baska bi lafa da gerek yok sanırım.. Pp: İmzam fazla büyüklüğünü ayarladım,daha önce imzamın boyutundan rahatsız olmuş ark.lar varsa kusura bakmasinlar..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Heheheh Silencer'ın tek derdi,ultima bitince silencer da bitecek. Unofficial Daoc serverı falanda açamayacağına göre yokolacak,kimse üstünde bi yetkisi falan kalmayacak. Yönettiği oyuncular olmayacak. Silencer diye birisi yokmuş gibi olacak unutulacak.[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bi link verdiğimde adam gibi oku da öyle fikir beyan et.. ne dikkafalı insanlar var yaa..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Bakın arklar bana sorun nden sphere yerine run uo tercih etmiosun? çok basit bi cevabı var. benim için önemli olan bi özellik runuo da ihmal ediliyor. ben tam bir sw oldummu beni sphere türü serverda kimse tutamaz. ama run uo da adam bile gelio. hem necro hem mage. necro sayesinde sw side var. her şeyi kullanıo. ben alışmışım ,sw, fens, tam mage veya warrior a. hepsi birden 1 çarda toplanınca bana ağır gelio. :) onun için en iyi oynadığım server türü olan sphereden vaz geçemiyorum. hayır, istesemde vaz geçemiyorum. çünkü diğer safire alışık olan biri için ağır geliyor. sizcede değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 runuo ile aos farklı şeyler aklınıza sokun bunu başta hepsi ööle bi yerde toplanmıo kralweb çaır o adamı iki saniyede kesiim onu necro alınca ototmatik sw almıo o char şööle alır necro ss mage eval sw tct focus evet güzel bi char ama dexer biri bunu hemen alaşaa eder runuo da kimse allah deil pure warrior bile nası daıtıo ortamı zamanı geldiinde artık itemler de çok önemli zaten[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 run rulz sphere sux şıpeyırda sadece 6 çeşit silah var normal +3 +6 +9 +12 +15 runuoda istemediğin kadar var hatta artifact fln bile var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hermesus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 runuo unoffical bir sistemde tr de herkes runuo yu başka türlü görüyor ağız alışkanlığı..Birde Millet silencera takmış kafayı neden ultimanın olayını kişiselleştiriyorsunuzki..Bir tarafda ultima bir tarafda diğer mmorg oyunalrı .yane elbette zaman içerisinde kaybolocakdır ama asla asla unutlmuyacaktır rtarihde bir yer edindi bence...Sizlere mmorg u tanıtan uo dur paticikde bu sayede doğdu ..tabiki ileride ultima değişir farklı bir yermi olur bilemeyis ama dediğin bitecek dediğiniz ultimanın sahibi ea games .maydanoz land değil.Yani binelrce çalşanı ve oyun sektöründe yeri olan bir yer.buadamalr 98 yılında origins games alırken böyle kolay kolay erimesine müsade ederlemri sanıyrosun bizim gib türk mantığına sahip değiller sen bırakmış olabilirsin aradığını bulmuş olabilrsin yane mmorg sadece daoch da değil.Zevkler ve renkler tartışılmaz...Sana saygı duyuyuroum fikirlerinede ama ticaret cok farklı bişi sen diyer taraftan bakıyorsun...HErkese saygılar[signature][hline] In the End....We will remember not the words of our enemies,but the silence of our friends. ------------------------------------------- An uncpredictable and dangereus force called as art by those who serve it.Called as power by those who try end it at their own ill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Yine iddia ediyorum buraya post edenlerin yarısı Run UO'da oynamamış insanlar.Sadece duydukları veya gördüklerinle konuşan insanlar.Ben Run UO'yu daha mantıklı buluyorum neden derseniz çünkü herşey çalışıyor ve UO'nun orginal serverı olan OSI'ye en yakın emilatör.Sphere bana göre UO bile deyil dicam bir ton laf gelicek ama öyle..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 dancın dooru dio sphere oyanayanlar gerçek uo oynamadı bence bugüne kdr[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ultime Online,sadece OSI değildir.. Sadece şu link'i biraz incelemenizi istiyorum.. Eğer bunu RunUO'da yapabilecek herhangi bir ark.ımız varsa,hayatımda onun serverından başka bir serverda oynamıycağıma dair söz veriyorum.. http://ff7.uogeek.com/[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Valla ne yaptıklarını görmedim ama yapılır hiç merak etme.c# dili sınırsız bir dil bunu sakına unutma.Ultima Online'nın tek orginal serverı OSI.Bir zamanlar burda OSI'de şöyle oldu diyipte aynısını yapmaya kasan adminler şuan OSI ile alakamız yok desede o günleri hiç unutmayalım.. Yine diyorum sphere'ı çok seviyorum ama UO ile alakası yok sphere'in.Bunu hep idda ediyorum vede edicam.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bu adamların yaptıklarının ne runuo ile ne de sphere ile alakası yok adamlar grafikleri editlemiş grafikerlik lazım yane ööle runuo ile flm olcak deil en dandik emü de bile olur verdata editle flm[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ayrıca sen hiç runuo oynadın mı cnm kardeşim ordaki çou şeyi yapmış adamlar transparency menü idi o üstteki shortcut lar hatta runuo da üstteki shortcutlar çok daha ii[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Bu zaten büyük ihtimalle runuo üzerine yapılmıştır...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Yoo RunUo in eziklikle alakasi yok. Bana soylermisin Dark Venua ve Avalon dişinda Host u saglam shard ben onu ariyorum su anda mesela.. DarkVenua guzel ama skill kasmak cok zor malesef Avalon uda sevmedim alisamadim ne yazikki Nikomedyada oynadim server iyiydi ama baglanti yoktu oda yok oldu gitti... Yani adam gibi Shard ariyorum Secenek cok az var bu birinin Nebulayi , Amentes i beyenmeyip başka Shard aramasina benzer... Bence Turkiyede o eksik adam gibi olursa kesinlikle dolcaktir[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 dark venua değil Dark venue ben shu anda dark venue de necro kasıyorum 90 oldu necrom :) %89 lrc setimle eskiden %104 tü ring i kaybetmişim :) onu kasıyorum ama cok zor bi şey sectim sws necro baya kazık ya anatomisi var sws var tct necro spirit speak heal anatomy off offf öldüm bittim ben! bittim! nası kascam daha resisting spells bile kascam :( yani anlayacağınız hiç power scroll fln kullanamicam ayrıca buraya mesaj atanların yarısı runuo oynamamış diyenleri kınıyorum cunki benide kastettiklerini düşünüyorum ilk runuo Avalonda başladı benim hayatımda ve cok harikaydı asla test zamanını unutamam dostlukları vs vs RUNUO varken gidip bitarafı boké lu şıpeyırda oynayanlarada runuo ya gelip gerçek dünya ile karşılaşmalarını öneriyorum ve yaklaşık 2 senedir oynuyorum Runuoda ve bilmediğim baya bişey var :) öle girip zınk diye öğrenemion işte :) mesela runic kits fln ben bunları bilmiyordum meğersem bslerin yaptıkları güzel silahları enchantliyorlarmış vs bunun gibi cok güzel daha olaylar var yani bırakın şıpeyırı artık eskidi şıpeyır valorite set 100 parry +15 katana hep aynı şeyler bayıyor! bunda milyonlarca enchanted silah var ondan hangisini seçsem diye şaşırıp hede hödö çakılıyorsunuz :) cok eğlenceli bence runuo şıpeyırdan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Shu anda degil ( Şu anda ) Bu forumda Bir harf hatasini kendine artik ne amacla bilmiyorum karizmamidir yada Yazani ezmek... Kendine pay cikaranlara hastayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 o karakterin anında ölür erutan tavsiyem sana resist deil medit kas[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 nedenki abi? 60 70 necro ile ne baba yiğitler yığdım ben :) bi ara bankama 12k düştüydü insure dan :) ama bakarım mediyi kaçta kitliyim? birde şöyle yapacağım sws 100 necro 110 SS 100 healing 80 anatomy 90 tactics 100 focus 85 Rest medi yapcam iyimi sence? artı statlar 85 90 50 [signature][hline] [Bu mesaj Erutan tarafından 08 Ağustos 2004 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Avalonda karakterimi silmeden once 120 archer 120 tactic necro archer dim elimde alıması imkansız bir composite vardi. O zmanın staff chari item editi bir Dread vardı.Yani adam heralde 5 tane 120 vardi onu tek vurusta almıstım. Sonra Nikomedyada var 120 archer necrom. &78 Dmg increase li oda alınamıyor.[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Asura, 08 Ağustos 2004 12:26 tarihinde demiş ki: bi link verdiğimde adam gibi oku da öyle fikir beyan et.. ne dikkafalı insanlar var yaa.. Linke baktım,silo kendini avutmaktan başka birşey yapmıyor. Üslubuna dikkat et,terbiyesizlik yapma.[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Asura, 08 Ağustos 2004 15:51 tarihinde demiş ki: Ultime Online,sadece OSI değildir.. Sadece şu link'i biraz incelemenizi istiyorum.. Eğer bunu RunUO'da yapabilecek herhangi bir ark.ımız varsa,hayatımda onun serverından başka bir serverda oynamıycağıma dair söz veriyorum.. http://ff7.uogeek.com/ ultima online osi dir nasıl pazarda satılan fake markaların orjinaliyle bi alakası yoksa emulatorlerinde uo ile bir ilgisi yoktur sphere server uo değildir aynı motoru kullanan hack&slash oyunudur[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar