Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi anda hayatımı mahvettim !

Schwarzkopf

Öne çıkan mesajlar

Erkekler çok masum, kadınlar çok masum vs geç bunları. Bütün erkekler kazma daha iyi oldumu şimdi. Geçen gün otobüzde iki kadın konuşuyor "ay nerde öyle centilmen erkek" diye. Dönüp centilmen erkek varda acaba sen o centilmeni hak edecek kadar hanımefendimisin diyecekdim, demedim tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

olayin aynisini erkek olarak yasadim.

ha ben artik eski olanla bulusucakken yeniye haber vermistim

eski gecti karsima butun gun zırladı yufka yurekli bi insan oldugum icin en sonunda gectim yanina sarıldım aglamasın diye.

en sonunda son bir kez öp beni dedi aldım hacı kızı kucagima kafenin ortasinda YABBIM diye haykira haykira

saka bi yana opmedim kizi dassfd.

bence eger oglan 2 gun sonra baskasina donuyosa kiz zaten varmis ama senden dolayi yuz vermiyomus sen illallah dedirtincede oglana yeter lan diyip seni postaliyip ona donmus.

ha cocugu sevgilisi varken tekrar ayartmaya calismanin bi anlami var ama burda soylersem perma ban yerim.

kizin sucu ne boyle bisey yapmaya kalkisiyosun yapma boyle bisey kendini iyice kucuk dusurmekten baska bi ise yaramaz
Sosyal ağlarda paylaş

Schwarzkopf said:

öncekilere bakılacak olursa evet onun hatası benden büyük.
o bana mesaj atıyordu hep, ben beni rahatsız etme artık yeni bi ilişkim var lütfen desem de, "olmaz sen benden başkasını sevemezsin, sen bana aşıktın" diye diye diretti, ve bende sevgilimden bişey saklayamadıgım için bunları onla da paylaşıyordum ve bana çok kızıyordu numaranı niye degiştirmiyorsun die.
günün birinde bu ex aşk, erkek arkimle beni görmüş, ve ardından mesaj., uyuz uyuz mesajlar attı, hem beni hem sevgilimi küçük düşürürcesine, kıskanclıgından yaptı biliyorum, rahatsız etti beni, sevgilime verdim numarasını, konuştular , rahatsız etmiceksin dedi. ve o zamanlar da numaramı degiştirmiştim, ama o eski hattıma msjlar atmaya devam ediyordu, o kadar kendini begenmiş bi insanki eskiden ona aşıktım die ondan başkasını sevemeyecegimi düşünüo, gözümde zerre önemi yok

sen şuanda cocuga bunun aynısını yaptıgının farkındamısın acaba
Sosyal ağlarda paylaş

tamam sonuc olarak şunu söyliyicem ve daha fazla canım yanmadan kestirip atıcam konuyu:
1-o bunları haketmedi
2-incitmekten korktugum insana bu kalleşligi nasıl yaptım Allah beni kahretsin
3-ister 2 gün sonra yeni biri ile tanışsın , ister tanışmasın, o mutlulugu en cok hakeden insan, o mutlu olursa ben daha cok mutlu olurum
4-ben de onu cok sevdim, ne zaman ona bişey olsa içim yanardı, kendini en kötü hissettigi anda yanında kimse kalmasa bile ben olucam yanında...
5-sevgimi , sevdigimi nasıl böyle harcadım, üzgünüm, çok pişmanım.

@synthesizer : dedigini düşünmedim degil, onun gibi olmamak için ne yapmam gerekir diye düşünüyorum. ama farkı var, biri daha 1 hafta önce bitmiş bi ilişki, digeri ise 1 sene önce. ben 1 sene önce ayrılmış olsam böyle olmam, kendi hayatıma bakarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Schwarzkopf said:

tamam sonuc olarak şunu söyliyicem ve daha fazla canım yanmadan kestirip atıcam konuyu:
1-o bunları haketmedi
3-ister 2 gün sonra yeni biri ile tanışsın , ister tanışmasın, o mutlulugu en cok hakeden insan, o mutlu olursa ben daha cok mutlu olurum
4-ben de onu cok sevdim, ne zaman ona bişey olsa içim yanardı, kendini en kötü hissettigi anda yanında kimse kalmasa bile ben olucam yanında...

ha soyle adam ol
Sosyal ağlarda paylaş

Schwarzkopf said:

1-o bunları haketmedi

@synthesizer : dedigini düşünmedim degil, onun gibi olmamak için ne yapmam gerekir diye düşünüyorum. ama farkı var, biri daha 1 hafta önce bitmiş bi ilişki, digeri ise 1 sene önce. ben 1 sene önce ayrılmış olsam böyle olmam, kendi hayatıma bakarım.

oh iyi olmuş walla senin gibisine
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...