quuq Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Ardeth said: anlamadım ben lisede ne stajı ne projesi önce oku liseni bitir ahaha kız liseli miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 liseli fantezilerim açığa çıktı bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 hı hı liseliyim, üniversite bitti bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Schwarzkopf said: hı hı liseliyim, üniversite bitti bu sene. bir tane dersin kaldı yalancı :) msn var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Erkekler çok masum, kadınlar çok masum vs geç bunları. Bütün erkekler kazma daha iyi oldumu şimdi. Geçen gün otobüzde iki kadın konuşuyor "ay nerde öyle centilmen erkek" diye. Dönüp centilmen erkek varda acaba sen o centilmeni hak edecek kadar hanımefendimisin diyecekdim, demedim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Birisi stajyer mi dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 pekaziz said: Birisi stajyer mi dedi. uasdhuadh abi nabıcaz biz ya liseli stajyerlerin okulda bitti:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 pardon ilkokulmuş (yazının devamını da okudum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 olayin aynisini erkek olarak yasadim. ha ben artik eski olanla bulusucakken yeniye haber vermistim eski gecti karsima butun gun zırladı yufka yurekli bi insan oldugum icin en sonunda gectim yanina sarıldım aglamasın diye. en sonunda son bir kez öp beni dedi aldım hacı kızı kucagima kafenin ortasinda YABBIM diye haykira haykira saka bi yana opmedim kizi dassfd. bence eger oglan 2 gun sonra baskasina donuyosa kiz zaten varmis ama senden dolayi yuz vermiyomus sen illallah dedirtincede oglana yeter lan diyip seni postaliyip ona donmus. ha cocugu sevgilisi varken tekrar ayartmaya calismanin bi anlami var ama burda soylersem perma ban yerim. kizin sucu ne boyle bisey yapmaya kalkisiyosun yapma boyle bisey kendini iyice kucuk dusurmekten baska bi ise yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Hatun portakaldan terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Schwarzkopf said: erkekler çok masumdu ya demi :) masumiyet değil bu sen de erkek arkadaşın da (Aneloru da ekle) neyse abvblizzard said: Hatun portakaldan terk Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Schwarzkopf said: öncekilere bakılacak olursa evet onun hatası benden büyük. o bana mesaj atıyordu hep, ben beni rahatsız etme artık yeni bi ilişkim var lütfen desem de, "olmaz sen benden başkasını sevemezsin, sen bana aşıktın" diye diye diretti, ve bende sevgilimden bişey saklayamadıgım için bunları onla da paylaşıyordum ve bana çok kızıyordu numaranı niye degiştirmiyorsun die. günün birinde bu ex aşk, erkek arkimle beni görmüş, ve ardından mesaj., uyuz uyuz mesajlar attı, hem beni hem sevgilimi küçük düşürürcesine, kıskanclıgından yaptı biliyorum, rahatsız etti beni, sevgilime verdim numarasını, konuştular , rahatsız etmiceksin dedi. ve o zamanlar da numaramı degiştirmiştim, ama o eski hattıma msjlar atmaya devam ediyordu, o kadar kendini begenmiş bi insanki eskiden ona aşıktım die ondan başkasını sevemeyecegimi düşünüo, gözümde zerre önemi yok sen şuanda cocuga bunun aynısını yaptıgının farkındamısın acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 tamam sonuc olarak şunu söyliyicem ve daha fazla canım yanmadan kestirip atıcam konuyu: 1-o bunları haketmedi 2-incitmekten korktugum insana bu kalleşligi nasıl yaptım Allah beni kahretsin 3-ister 2 gün sonra yeni biri ile tanışsın , ister tanışmasın, o mutlulugu en cok hakeden insan, o mutlu olursa ben daha cok mutlu olurum 4-ben de onu cok sevdim, ne zaman ona bişey olsa içim yanardı, kendini en kötü hissettigi anda yanında kimse kalmasa bile ben olucam yanında... 5-sevgimi , sevdigimi nasıl böyle harcadım, üzgünüm, çok pişmanım. @synthesizer : dedigini düşünmedim degil, onun gibi olmamak için ne yapmam gerekir diye düşünüyorum. ama farkı var, biri daha 1 hafta önce bitmiş bi ilişki, digeri ise 1 sene önce. ben 1 sene önce ayrılmış olsam böyle olmam, kendi hayatıma bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abvblizzard said: Hatun portakaldan terk ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Schwarzkopf said: tamam sonuc olarak şunu söyliyicem ve daha fazla canım yanmadan kestirip atıcam konuyu: 1-o bunları haketmedi 2-incitmekten korktugum insana bu kalleşligi nasıl yaptım Allah beni kahretsin 3-ister 2 gün sonra yeni biri ile tanışsın , ister tanışmasın, o mutlulugu en cok hakeden insan, o mutlu olursa ben daha cok mutlu olurum 4-ben de onu cok sevdim, ne zaman ona bişey olsa içim yanardı, kendini en kötü hissettigi anda yanında kimse kalmasa bile ben olucam yanında... 5-sevgimi , sevdigimi nasıl böyle harcadım, üzgünüm, çok pişmanım. ha soyle adam ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Schwarzkopf said: hı hı liseliyim, üniversite bitti bu sene. buna kimsenin inanacağını sanmam. delil isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 cam var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 pic or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ben senin yerinde olsam, kendime güveniyorsam bi caps koyarım. bir anda verilen destek tavan yapar. çok gerçekçi tavsiyeler alabilirsin. ha dersenki caps koyacak altyapı yok o zaman verilecek destek bu kadar burada. herkes sana karşı farkındaysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Zarif said: Schwarzkopf said: hı hı liseliyim, üniversite bitti bu sene. buna kimsenin inanacağını sanmam. delil isteriz.course load or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 beyler dışkısını çıkarmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 /post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=967Ld6cRGaE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Schwarzkopf said: tamam sonuc olarak şunu söyliyicem ve daha fazla canım yanmadan kestirip atıcam konuyu: 1-o bunları haketmedi 2-incitmekten korktugum insana bu kalleşligi nasıl yaptım Allah beni kahretsin 3-ister 2 gün sonra yeni biri ile tanışsın , ister tanışmasın, o mutlulugu en cok hakeden insan, o mutlu olursa ben daha cok mutlu olurum 4-ben de onu cok sevdim, ne zaman ona bişey olsa içim yanardı, kendini en kötü hissettigi anda yanında kimse kalmasa bile ben olucam yanında... 5-sevgimi , sevdigimi nasıl böyle harcadım, üzgünüm, çok pişmanım. @synthesizer : dedigini düşünmedim degil, onun gibi olmamak için ne yapmam gerekir diye düşünüyorum. ama farkı var, biri daha 1 hafta önce bitmiş bi ilişki, digeri ise 1 sene önce. ben 1 sene önce ayrılmış olsam böyle olmam, kendi hayatıma bakarım. oh iyi olmuş walla senin gibisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bi arkadaşını ara. arkadaşınla plan yapın. erkek arkadaşına desin ki senin kız bi forumda böyle böyle bişiler yazmış sanırım rasgele dolaşırken gördüm. o da okusun burayı. değişik bişiler olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar