Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi anda hayatımı mahvettim !

Schwarzkopf

Öne çıkan mesajlar

Schwarzkopf said:

fede said:

o zaman sana gerçek bi tavsiye
elemanın karşısına geçip ağlayıp sızlayıp geri dön deme
azıcık işve yap, kadınlığını kullan kendi kendine gelir zaten o senin bişey yapmana gerek yok

evet, ilk 2 gün onu ben çok yaptım, agladım zırladım, affet diye cıyakladım, o olmaz artık dedikçe ben agladım falan filan.
sonra 3. gün baktım olmuyo böyle, daha cool olucam dedim, oldum da, alttan alta götürmek istedim işi, ve bu sefer o sarılmaya başladı bana kendiliginden, ama "umut vermiyorum demi" demekten de kendini alamadı. "vermiyorsun merak etme, sadece sarıl" dedim ben de!
neyse daha sıkı sarıldıkça, yanaklarımdan öpüyo, ya dudagımın hemen kenarından öpüyo ve huylandırıyo beni, ben de o zaman dedim beni eskisi gibi son kez öper misin diye. yani onda da vardı bişeyler, yada bana öyle geldi. son ayrılmamızda daha sıkı sarılarak vedalaştık, 10 gün sonra görüşücez, eger o kızla çıkarsa da hiç umrumda degil, senin dedigin gibi çaktırmadan tüm kadınlıgımı kullanıcam, ama bunu anlamamsı lazım, anlarsa kendini rahat bırakmaz. beni sevgilimden ayrı koymak neymiş, eger asıl o gün beni öperse daha da mutlu olucam, 2 günlük kız pehh

dunno said:

benim topicler de böyle mi kokuyor?
üzüldüm schwartzkopf sana. ama bence de yalan o yeni kız olayı. bi de bu kadar kafana takman da ders çalışmak istemediginden. ders calısman gerektigi icin evden de çıkmıyorsundur, al sana "evde saatlerce otur ve bu konu üzerine düşün" ortamı!

kızların ilişkilerindeki tüm sorunlar ya pms ya da sınav dönemine rastlar!

evet malesef, ya vize ya final dönemi mutlaka bi sorunum oluyo, ama bu kadarı da agır oldu baya.
kız olayı yalan ben de demek isterdim ama bişiler gerçek oldugunu söylüo bana, çünkü kızın işten çıkış saatlerinde o bizi görmesin ayıp olur kıza diye, kızın göremeyecegi yerlerden yürütüo beni, kızıyorum deliriyorum ama ne fayda

Quiternoob said:

Eski sevgilini rehberden niye silmedin ki

bi de aradım derken seviştim mi denmek isteniyor ben anlamadım, bi aramadan niye bu kadar fırtına kopuyor aradın da ne dedin yani. bence buluşup seviştiniz itiraf et.

eski sevgilimin mumarası ben de hiç kayıtlı degil, ezberimde sadece. defalarca cevirdigin numaralar haliyle aklına kazınıo.
sadece telde konuştum,maksadım sevişmek falan degildi kesinlikle. ama o beni seviyo istiyo, bir aradım ki ardı arkası kesilmedi beni zırt pırt rahatsız edip durdu, çok özlemiş falan filan. artık ona da yol verdim, hatta numaramı degiştirdim. onun yüzünden ayrıldık, hayatımı daha fazla mahvetmesine izin veremem, benim hatam oldugu kadar onun da hatası var. onun canı cehenneme.
yeni numaramı sevdigim kişi biliyor, zaten onunla birlikte

aldım yeni hattımı, 9 gün kaldı onu tekrar görmeye, günlerim sayılı geçiyo

eğer gerçeksen çok ama çok rezil bi insansın no offence yada yok lan offence alabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

öncekilere bakılacak olursa evet onun hatası benden büyük.
o bana mesaj atıyordu hep, ben beni rahatsız etme artık yeni bi ilişkim var lütfen desem de, "olmaz sen benden başkasını sevemezsin, sen bana aşıktın" diye diye diretti, ve bende sevgilimden bişey saklayamadıgım için bunları onla da paylaşıyordum ve bana çok kızıyordu numaranı niye degiştirmiyorsun die.
günün birinde bu ex aşk, erkek arkimle beni görmüş, ve ardından mesaj., uyuz uyuz mesajlar attı, hem beni hem sevgilimi küçük düşürürcesine, kıskanclıgından yaptı biliyorum, rahatsız etti beni, sevgilime verdim numarasını, konuştular , rahatsız etmiceksin dedi. ve o zamanlar da numaramı degiştirmiştim, ama o eski hattıma msjlar atmaya devam ediyordu, o kadar kendini begenmiş bi insanki eskiden ona aşıktım die ondan başkasını sevemeyecegimi düşünüo, gözümde zerre önemi yok
Sosyal ağlarda paylaş

Schwarzkopf said:

öncekilere bakılacak olursa evet onun hatası benden büyük.
o bana mesaj atıyordu hep, ben beni rahatsız etme artık yeni bi ilişkim var lütfen desem de, "olmaz sen benden başkasını sevemezsin, sen bana aşıktın" diye diye diretti, ve bende sevgilimden bişey saklayamadıgım için bunları onla da paylaşıyordum ve bana çok kızıyordu numaranı niye degiştirmiyorsun die.
günün birinde bu ex aşk, erkek arkimle beni görmüş, ve ardından mesaj., uyuz uyuz mesajlar attı, hem beni hem sevgilimi küçük düşürürcesine, kıskanclıgından yaptı biliyorum, rahatsız etti beni, sevgilime verdim numarasını, konuştular , rahatsız etmiceksin dedi. ve o zamanlar da numaramı degiştirmiştim, ama o eski hattıma msjlar atmaya devam ediyordu, o kadar kendini begenmiş bi insanki eskiden ona aşıktım die ondan başkasını sevemeyecegimi düşünüo, sittirsin gitsin ya, gözümde zerre önemi yok

ahahah abi sen zaten cocugu su gibi sacma muabbetlerle yeteri kadar germissin onceden,ha bir de bu eskisi gibi bi malla cıktıgına gore hata sen de ne demek lan hala beni seviyosun demek ehajkgjsghjksd
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

nitelikliinsan said:

caktırmadan kadınlıgını nasıl kullanıcan bi ornek verir misin

dekolite en basiti

dekolte , vucudu teşir etmek daha basit düşürür beni gözünde,
ne biliyim, güler yüzlü olmak, sevimli olmak, bir o kadar da farklı seksi ama vucudu teşir etmeyen kıyafetler giymek, takmıyomuş ama onu hala sevdigimi hissettirecek şeyler söylemek veya davranışlarda bulunmak...

bir zamanlar "yeni bi sevgilim varken eski sevgilimle görüşmem, bu ayıp olur " diyen bi erkegin benimle buluşacak olması bile bi artı katıyo olaya. açık konuşmak gerekirse, o kızı benimle aldatsın istiyorum, o zaman için rahatlicak ve bu sözünü ona hatırlatıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

git bu soguk su iç sen artık bu cocugun ustune,sevgilim varken baska kızla gorusmem deyip seninle gorusmesi de muhtemelen bin kere ısrar ettiginden kaynaklanıyodur,o kızı da seninle yatsa bile aldatmıs sayılmaz cunku senden sonra muhtemelen bir aşma evresidir diger kız,2 gun sonra 2nizi de bırakır baska birini bulur
Sosyal ağlarda paylaş

ya insan bi hata yapabilir
ama hatasımın bedeli bu kadar büyük mü olmalı bunu kaldıramıyorum
inişlere çıkışlara dayanamayan bi bünyem var, bir anda tüm dengem sarsılıo, ama böyle saçmalıklar yapmaktan da kendimi kurtaramıyorum.
offf. bi çare : (

@nitelikliinsan;
bana dedigi şu olmuştu
"merak etme o kızla fazla uzun sürmez"
hayat sadece benim aleyhime ilerlemiyor ki,
sevgiler bu şekilde harcanmamalı, ısrar diyosun da, içinde olmayan görüşmesin kardeşim, mesafe koysun, kaldırsın atsın beni hayatından o zaman, benimle vakit geçirmekten mutlu oldugu için buluşuo, onunla her daim güzel vakit, güle oynaya vakit geçirdik, hala da öyle olur buna adım gibi eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

Schwarzkopf said:

inişlere çıkışlara dayanamayan bi bünyem var, bir anda tüm dengem sarsılıo, ama böyle saçmalıklar yapmaktan da kendimi kurtaramıyorum.

keşke hatanın bedeli çok daha ağır olsa. belki adam olursun.

"o kızı benimle aldatsın ben ona laflarını hatırlatıcam içim rahatlayacak blabla" egoya bak... kim bilir daha neler kırıp dökeceksin adam olana kadar.

yada kısa yoldan jigsawın oyunlarından birine oturtmak lazım ;o
Sosyal ağlarda paylaş

Schwarzkopf said:

@nitelikliinsan;
bana dedigi şu olmuştu
"merak etme o kızla fazla uzun sürmez"
hayat sadece benim aleyhime ilerlemiyor ki,
sevgiler bu şekilde harcanmamalı, ısrar diyosun da, içinde olmayan görüşmesin kardeşim, mesafe koysun, kaldırsın atsın beni hayatından o zaman, benimle vakit geçirmekten mutlu oldugu için buluşuo, onunla her daim güzel vakit, güle oynaya vakit geçirdik, hala da öyle olur buna adım gibi eminim.

şu harcanmamalı lafıyla olayı dramatize etcegine madem harcanmasın istiyosun karşı tarafa adam gibi davransan bu kadar sorun olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...