rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ya gerçekten bu olayda erkek kısmının -eski, yeni- pek bi günahı yok. gayet kendin kaşınmışsın. çoçuk güzel oynuyor ama aferim ona. hakketmişsin. ama hayatını filan da mahvetmedin tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitelikliinsan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 "çaktırmadan tüm kadınlıgımı kullanıcam," said: caktırmadan kadınlıgını nasıl kullanıcan bi ornek verir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Schwarzkopf said: fede said: o zaman sana gerçek bi tavsiye elemanın karşısına geçip ağlayıp sızlayıp geri dön deme azıcık işve yap, kadınlığını kullan kendi kendine gelir zaten o senin bişey yapmana gerek yok evet, ilk 2 gün onu ben çok yaptım, agladım zırladım, affet diye cıyakladım, o olmaz artık dedikçe ben agladım falan filan. sonra 3. gün baktım olmuyo böyle, daha cool olucam dedim, oldum da, alttan alta götürmek istedim işi, ve bu sefer o sarılmaya başladı bana kendiliginden, ama "umut vermiyorum demi" demekten de kendini alamadı. "vermiyorsun merak etme, sadece sarıl" dedim ben de! neyse daha sıkı sarıldıkça, yanaklarımdan öpüyo, ya dudagımın hemen kenarından öpüyo ve huylandırıyo beni, ben de o zaman dedim beni eskisi gibi son kez öper misin diye. yani onda da vardı bişeyler, yada bana öyle geldi. son ayrılmamızda daha sıkı sarılarak vedalaştık, 10 gün sonra görüşücez, eger o kızla çıkarsa da hiç umrumda degil, senin dedigin gibi çaktırmadan tüm kadınlıgımı kullanıcam, ama bunu anlamamsı lazım, anlarsa kendini rahat bırakmaz. beni sevgilimden ayrı koymak neymiş, eger asıl o gün beni öperse daha da mutlu olucam, 2 günlük kız pehh dunno said: benim topicler de böyle mi kokuyor? üzüldüm schwartzkopf sana. ama bence de yalan o yeni kız olayı. bi de bu kadar kafana takman da ders çalışmak istemediginden. ders calısman gerektigi icin evden de çıkmıyorsundur, al sana "evde saatlerce otur ve bu konu üzerine düşün" ortamı! kızların ilişkilerindeki tüm sorunlar ya pms ya da sınav dönemine rastlar! evet malesef, ya vize ya final dönemi mutlaka bi sorunum oluyo, ama bu kadarı da agır oldu baya. kız olayı yalan ben de demek isterdim ama bişiler gerçek oldugunu söylüo bana, çünkü kızın işten çıkış saatlerinde o bizi görmesin ayıp olur kıza diye, kızın göremeyecegi yerlerden yürütüo beni, kızıyorum deliriyorum ama ne fayda Quiternoob said: Eski sevgilini rehberden niye silmedin ki bi de aradım derken seviştim mi denmek isteniyor ben anlamadım, bi aramadan niye bu kadar fırtına kopuyor aradın da ne dedin yani. bence buluşup seviştiniz itiraf et. eski sevgilimin mumarası ben de hiç kayıtlı degil, ezberimde sadece. defalarca cevirdigin numaralar haliyle aklına kazınıo. sadece telde konuştum,maksadım sevişmek falan degildi kesinlikle. ama o beni seviyo istiyo, bir aradım ki ardı arkası kesilmedi beni zırt pırt rahatsız edip durdu, çok özlemiş falan filan. artık ona da yol verdim, hatta numaramı degiştirdim. onun yüzünden ayrıldık, hayatımı daha fazla mahvetmesine izin veremem, benim hatam oldugu kadar onun da hatası var. onun canı cehenneme. yeni numaramı sevdigim kişi biliyor, zaten onunla birlikte aldım yeni hattımı, 9 gün kaldı onu tekrar görmeye, günlerim sayılı geçiyo eğer gerçeksen çok ama çok rezil bi insansın no offence yada yok lan offence alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 nitelikliinsan said: caktırmadan kadınlıgını nasıl kullanıcan bi ornek verir misin dekolite en basiti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitelikliinsan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Llama said: nitelikliinsan said: caktırmadan kadınlıgını nasıl kullanıcan bi ornek verir misin dekolite en basiti bence dekolte iş yapmaz bu gibi bi durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 erkek dönmez zati geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitelikliinsan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bence de,bu gibi bi harekete direk muabbeti kesebilecek kadar tutarlı bi insansa geriye donusu zor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 çaktırarak nasıl kullanabilir onu anlatsın daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 öncekilere bakılacak olursa evet onun hatası benden büyük. o bana mesaj atıyordu hep, ben beni rahatsız etme artık yeni bi ilişkim var lütfen desem de, "olmaz sen benden başkasını sevemezsin, sen bana aşıktın" diye diye diretti, ve bende sevgilimden bişey saklayamadıgım için bunları onla da paylaşıyordum ve bana çok kızıyordu numaranı niye degiştirmiyorsun die. günün birinde bu ex aşk, erkek arkimle beni görmüş, ve ardından mesaj., uyuz uyuz mesajlar attı, hem beni hem sevgilimi küçük düşürürcesine, kıskanclıgından yaptı biliyorum, rahatsız etti beni, sevgilime verdim numarasını, konuştular , rahatsız etmiceksin dedi. ve o zamanlar da numaramı degiştirmiştim, ama o eski hattıma msjlar atmaya devam ediyordu, o kadar kendini begenmiş bi insanki eskiden ona aşıktım die ondan başkasını sevemeyecegimi düşünüo, gözümde zerre önemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitelikliinsan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Schwarzkopf said: öncekilere bakılacak olursa evet onun hatası benden büyük. o bana mesaj atıyordu hep, ben beni rahatsız etme artık yeni bi ilişkim var lütfen desem de, "olmaz sen benden başkasını sevemezsin, sen bana aşıktın" diye diye diretti, ve bende sevgilimden bişey saklayamadıgım için bunları onla da paylaşıyordum ve bana çok kızıyordu numaranı niye degiştirmiyorsun die. günün birinde bu ex aşk, erkek arkimle beni görmüş, ve ardından mesaj., uyuz uyuz mesajlar attı, hem beni hem sevgilimi küçük düşürürcesine, kıskanclıgından yaptı biliyorum, rahatsız etti beni, sevgilime verdim numarasını, konuştular , rahatsız etmiceksin dedi. ve o zamanlar da numaramı degiştirmiştim, ama o eski hattıma msjlar atmaya devam ediyordu, o kadar kendini begenmiş bi insanki eskiden ona aşıktım die ondan başkasını sevemeyecegimi düşünüo, sittirsin gitsin ya, gözümde zerre önemi yok ahahah abi sen zaten cocugu su gibi sacma muabbetlerle yeteri kadar germissin onceden,ha bir de bu eskisi gibi bi malla cıktıgına gore hata sen de ne demek lan hala beni seviyosun demek ehajkgjsghjksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ne garip ilişkileriniz var. veya ne kadar garip hallere sokuyorsunuz. bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitelikliinsan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 rahatsiz said: çaktırarak nasıl kullanabilir onu anlatsın daha iyi. ahaha şukunu verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 böyle maço tavırlı erkeklere de hastayım yani. ya benimsin ya toprağın mantığında kızı kafesliyolar. nedense bazı kızlar da hoşlanıyo bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Llama said: nitelikliinsan said: caktırmadan kadınlıgını nasıl kullanıcan bi ornek verir misin dekolite en basiti dekolte , vucudu teşir etmek daha basit düşürür beni gözünde, ne biliyim, güler yüzlü olmak, sevimli olmak, bir o kadar da farklı seksi ama vucudu teşir etmeyen kıyafetler giymek, takmıyomuş ama onu hala sevdigimi hissettirecek şeyler söylemek veya davranışlarda bulunmak... bir zamanlar "yeni bi sevgilim varken eski sevgilimle görüşmem, bu ayıp olur " diyen bi erkegin benimle buluşacak olması bile bi artı katıyo olaya. açık konuşmak gerekirse, o kızı benimle aldatsın istiyorum, o zaman için rahatlicak ve bu sözünü ona hatırlatıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Teenage saçmalığı. Başkada birşey değil. Özürdilereim Schwarz ama yaptığın tek kelime ile bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitelikliinsan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 git bu soguk su iç sen artık bu cocugun ustune,sevgilim varken baska kızla gorusmem deyip seninle gorusmesi de muhtemelen bin kere ısrar ettiginden kaynaklanıyodur,o kızı da seninle yatsa bile aldatmıs sayılmaz cunku senden sonra muhtemelen bir aşma evresidir diger kız,2 gun sonra 2nizi de bırakır baska birini bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ya insan bi hata yapabilir ama hatasımın bedeli bu kadar büyük mü olmalı bunu kaldıramıyorum inişlere çıkışlara dayanamayan bi bünyem var, bir anda tüm dengem sarsılıo, ama böyle saçmalıklar yapmaktan da kendimi kurtaramıyorum. offf. bi çare : ( @nitelikliinsan; bana dedigi şu olmuştu "merak etme o kızla fazla uzun sürmez" hayat sadece benim aleyhime ilerlemiyor ki, sevgiler bu şekilde harcanmamalı, ısrar diyosun da, içinde olmayan görüşmesin kardeşim, mesafe koysun, kaldırsın atsın beni hayatından o zaman, benimle vakit geçirmekten mutlu oldugu için buluşuo, onunla her daim güzel vakit, güle oynaya vakit geçirdik, hala da öyle olur buna adım gibi eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ya sen bana güven çocuğun hiçbirşey yaptığı yok. kendi aklınca sana ders vermeye çalışıyo. başka kız yok sadece sağ eli var. üzülme sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 özet var mı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Schwarzkopf said: ya insan bi hata yapabilir ama hatasımın bedeli bu kadar büyük mü olmalı bunu kaldıramıyorum inişlere çıkışlara dayanamayan bi bünyem var, bir anda tüm dengem sarsılıo, ama böyle saçmalıklar yapmaktan da kendimi kurtaramıyorum. offf. bi çare : ( keşke hatanın bedeli çok daha ağır olsa. belki adam olursun. "o kızı benimle aldatsın ben ona laflarını hatırlatıcam içim rahatlayacak blabla" egoya bak... kim bilir daha neler kırıp dökeceksin adam olana kadar. yada kısa yoldan jigsawın oyunlarından birine oturtmak lazım ;o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Diamor said: özet var mı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitelikliinsan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Schwarzkopf said: ya insan bi hata yapabilir ama hatasımın bedeli bu kadar büyük mü olmalı bunu kaldıramıyorum inişlere çıkışlara dayanamayan bi bünyem var, bir anda tüm dengem sarsılıo, ama böyle saçmalıklar yapmaktan da kendimi kurtaramıyorum. offf. bi çare : ( @nitelikliinsan; bana dedigi şu olmuştu "merak etme o kızla fazla uzun sürmez" hayat sadece benim aleyhime ilerlemiyor ki, sevgiler bu şekilde harcanmamalı, ısrar diyosun da, içinde olmayan görüşmesin kardeşim, mesafe koysun, kaldırsın atsın beni hayatından o zaman, benimle vakit geçirmekten mutlu oldugu için buluşuo, onunla her daim güzel vakit, güle oynaya vakit geçirdik, hala da öyle olur buna adım gibi eminim. şu harcanmamalı lafıyla olayı dramatize etcegine madem harcanmasın istiyosun karşı tarafa adam gibi davransan bu kadar sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 anlamadım ben lisede ne stajı ne projesi önce oku liseni bitir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 başka şeylere sinirlenip hırsını sevgilisinden çıkartıyor olay bu.sonrada köpek gibi pişman oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 erkekler çok masumdu ya demi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar