stimpak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 arama derken? booty call gibi bi durum yaşanmış sanki evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Quiternoob said: Eski sevgilini rehberden niye silmedin ki bi de aradım derken seviştim mi denmek isteniyor ben anlamadım, bi aramadan niye bu kadar fırtına kopuyor aradın da ne dedin yani. bence buluşup seviştiniz itiraf et. http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs618.snc3/32525_111517195560990_100001081312798_65100_47209_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Sparkcaster said: http://images.starcraftmazter.net/4chan/for_forums/cool_story_sis.jpg iyiymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Zarif said: one'ye de yazık aslında. adam normal yazınca bile emrah modunda geziyor artık üstüme gelecekler diye. hislendim lan bende hislendim, sanırsam ondan öyle yazıım, galiba, emin değilim. sdfsd üstüme gelmek nedir ayrıca,konuya bakmadıkça bi sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 daha beter olsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 http://www.imusicdaily.com/wp-content/uploads/2009/12/Susan-Boyle-Thumbs-up.jpg bu daha uygun sis e sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 benim topicler de böyle mi kokuyor? üzüldüm schwartzkopf sana. ama bence de yalan o yeni kız olayı. bi de bu kadar kafana takman da ders çalışmak istemediginden. ders calısman gerektigi icin evden de çıkmıyorsundur, al sana "evde saatlerce otur ve bu konu üzerine düşün" ortamı! kızların ilişkilerindeki tüm sorunlar ya pms ya da sınav dönemine rastlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 dunno sen hiç kız kıza seviştin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 selam dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Çünkü kızlar PMS veya sınav gerginliğiyle baş edemeyip erkeklere sorun çıkartırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 manyak ya kızlar,kadınlar yeminlen manyak. Yüzyıllarca köle muamelesi görmenin hıncını çıkartıyorlar bence dsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 kızların ilişkilerindeki tüm problemler kız oldukları halde, bunun farkında olmayıp görevlerini yerine getirmemekten kaynaklanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Esas biz seks için köleleri oluyoruz, onlar mazlumları oynuyorlar :P Neyse ben arkadaşın hak etiş olduğunu falan da düşünmüyorum, en azından bu kadarını. İnsanlar çok mutsuz ve gergin anlarda böyle hatalar yapabiliyorlar. 2 günde yeni kıza giden erkeğe de laf etmek lazım, gerçekten seven zaten "bunun kafa gitmiş sorunundan, bikaç güne sakinler barışırız" diyebilir yada demese de 2 güne yenisini bulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 hi everyone! schwartzkopf sen bence ne yap simdi biliyo musun... sakın benden tavsiye alma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 dunno senin oğlan noldu neler yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Friedman said: dunno senin oğlan noldu neler yapıyo simdi onunla ilgili son gelismeleri buraya yazarsam, esas konu dagılır, ayıp olur. garbage'a açıyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 esas WoW maceralarını anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 dunno said: Friedman said: dunno senin oğlan noldu neler yapıyo simdi onunla ilgili son gelismeleri buraya yazarsam, esas konu dagılır, ayıp olur. garbage'a açıyim mi? cidden açsana garbagea ben merak ediyorum ne güzel okuyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 pics or gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Quiternoob said: Eski sevgilini rehberden niye silmedin ki bi de aradım derken seviştim mi denmek isteniyor ben anlamadım, bi aramadan niye bu kadar fırtına kopuyor aradın da ne dedin yani. bence buluşup seviştiniz itiraf et. bunu sorcaktım bende, arama yüzünden niye o kadar fırtına koptu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 şvarzkof kabul et o önceki kavgalarınız pekte öyle ufak tefek şeyler değilmiş. Adamı doldurmuşsun üzerine bir de saçma sapan birşekilde patlatmışsın. Ha ilişkiniz de senin öyle sandığın gibi iyi giden birşey de değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Sonra kadın erkek eşit olsun diye pms li karı triplerini sosyal akım diye dayıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar