Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi anda hayatımı mahvettim !

Schwarzkopf

Öne çıkan mesajlar

Quiternoob said:

Eski sevgilini rehberden niye silmedin ki

bi de aradım derken seviştim mi denmek isteniyor ben anlamadım, bi aramadan niye bu kadar fırtına kopuyor aradın da ne dedin yani. bence buluşup seviştiniz itiraf et.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs618.snc3/32525_111517195560990_100001081312798_65100_47209_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Zarif said:

one'ye de yazık aslında. adam normal yazınca bile emrah modunda geziyor artık üstüme gelecekler diye.

hislendim lan

bende hislendim, sanırsam ondan öyle yazıım, galiba, emin değilim. sdfsd

üstüme gelmek nedir ayrıca,konuya bakmadıkça bi sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

benim topicler de böyle mi kokuyor?
üzüldüm schwartzkopf sana. ama bence de yalan o yeni kız olayı. bi de bu kadar kafana takman da ders çalışmak istemediginden. ders calısman gerektigi icin evden de çıkmıyorsundur, al sana "evde saatlerce otur ve bu konu üzerine düşün" ortamı!

kızların ilişkilerindeki tüm sorunlar ya pms ya da sınav dönemine rastlar!
Sosyal ağlarda paylaş

Esas biz seks için köleleri oluyoruz, onlar mazlumları oynuyorlar :P

Neyse ben arkadaşın hak etiş olduğunu falan da düşünmüyorum, en azından bu kadarını. İnsanlar çok mutsuz ve gergin anlarda böyle hatalar yapabiliyorlar. 2 günde yeni kıza giden erkeğe de laf etmek lazım, gerçekten seven zaten "bunun kafa gitmiş sorunundan, bikaç güne sakinler barışırız" diyebilir yada demese de 2 güne yenisini bulmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Quiternoob said:

Eski sevgilini rehberden niye silmedin ki

bi de aradım derken seviştim mi denmek isteniyor ben anlamadım, bi aramadan niye bu kadar fırtına kopuyor aradın da ne dedin yani. bence buluşup seviştiniz itiraf et.

bunu sorcaktım bende, arama yüzünden niye o kadar fırtına koptu?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...